Gość: heniu IP: *.leei.enseeiht.fr 06.09.04, 16:42 Gdzie w Toruniu mozna kupic aparat cyfrowy? Chodzi mi rowniez o strony internetowe tych sklepow. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 06.09.04, 23:26 ja kupowałam w Fotojoker'ze w grudniu, planowałam jednak w Canon'ie, ale mieli ostatni egzemplarz, dostępny dla wszystkich, tak więc zrezygnowałam, a Fotojoker dlatego, bo akurat był to jedyny sklep, gdzie mieli model, który mnie interesował Zależy jakiej firmy aparat, chcesz kupić, jeśli bedzie to np. Canon, to polecam Canon'a, ponieważ są one tańsze niż w innych sklepach. Duży wybór jest też właśnie w Fotojoker'ze i w Carrefour(nie pamietam pisowni), ale nie w środku, tylko w Domarze (chyba to tak się nazywa)- duży sklep z RTV, AGD w pasażu. Możesz też się udać do Euro RTV AGD, koło mini Mal, ale kiedy zdecydujesz się tam na zakup, otwórz przy nich pudełko i sprawdź, czy wszystko jest - dobrze radzę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukash Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 00:00 Kupowac to warto tylko przez internet. Ja kupilem canona przez siec i z dodatkami jak karta, baterie co wyszlo mmnie jeszcze o 100 zl taniej niz bym mial za sam, goły aparat zaplacic w carrefourze, w tym stoisku canona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 00:42 w necie jak to w necie, ja wolę zapłacić więcej i wiedzieć i widzieć za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukash Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 00:54 bzdura ja sobie dokladnie ten model obejrzalem w sklepie, pobawilem sie nim i popytalem sprzedawce o wszystko, a dopiero potem zakupilem w sieci. Nie kupilem na pewno kota w worku. PS. a z zakupu jestem zadowolony bo wszystko gra i ciut pieniazku w kieszeni sie zachowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm. Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: 81.219.103.* 07.09.04, 09:08 Rynek aparatów cyfrowych jest dziwny i ciągle warto je zwozić z Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:00 Chełminska (Starówka), Kodak (Kr. Jadwigi, Mostowa), Geant, Carrefour... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 17:36 o nieee, tylko nie Chełmińska, Królowej Jagwigii i Geant - wszędzie trzy aparaty na krzyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 17:41 no może masz rację Lukash, po części dojrzałam;) a sporo się słyszy o tych netowych zakupach,no ale jak ze wszystkim, póki nie spróbujesz, nie przekonasz się- to oczywiście do mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukash Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 21:02 Ja tez sie obawialem i to powiem Ci szczerze ze bardzo. Duzo sie czyta ze dostajesz jakies ziemniaki czy cegle. Moj sprzedawca jednak na allegro ma status "Super sprzedawcy" i byl sprawdzony przez pracownikow allegro. Ja dzwonilem do niego i rozmawialem z nim, spoko koles. Ale tak dla bezpieczenstwa to wzialem za oplata przy odbiorze (jednak strach) a nie przelewem;-) Jestem na 100% zadowolony. Zalaczam link to tego goscia: www.aparaty.ua.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 23:32 kto wie, może w przyszłości skorzystam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukemed FOTOJOKER 07.09.04, 20:41 Ja kupowałem jesienią zeszłego roku(koniec września) w FOTOJOKERZE w minimalu (www.fotojoker.pl) - polecam - nie byłem do końca zdecydowany jaki model wybrac - był tam najlepszy wybór, dobra fachowa obsługa przy której nie czułem się jak ignorant i ogólnie jak porównałem ceny był to jeden z najtańszych sklepów w Toruniu (do tego tostałem za grosze w ramach dodatku kartę pamięci...) GEANTA - nie polecam - ściemę walili jak nic ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 07:53 Zajrzyjcie tu: www.ryan.torun.pl - jest tam cennik aparatów. Otwarcie sklepu już wkrótce, na razie zamowienia mailowe - odbiór osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.astro.uni.torun.pl 27.09.04, 11:38 polecam Karlsena: www.karlsen.com.pl najnizsze ceny w miescie a poza tym w sklepie na Wrzosach mozna sie targowac bo tam Szef firmy urzeduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:02 po rzuceniu okiem po "bogatej"ofercie karlsena w zakresie fotografii cyfrowej,nasuwa si etylko jedno słowo: dno. od dawna nieprodukowany podel fuji 602 za 3200 zl? jego nastepce na allegro sprzedaja za 2300 zl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:05 zle spojrzalem,cena za ow aparat to: FUJI S602 FINEPIX (3,1Mpx, 6x Zoom, SM RAM) -3872 zł kogos niezle pojebalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.cable.mindspring.com 27.09.04, 18:31 Porownujac duzo cen - w Polsce Aparaty Cyfrowe wychodza 40%-50%- drozej niz zagranicami Polski... nie wiem skad takie roznice w cenie - bo w koncu porownywalem sklep z sklepem internetowym (gdzie jest najtaniej nawet z przesylka)... Przy mniejszych cenach moze te 40-50% jest malo widoczne ale elektronika typu aparyty cyfrowe czy tez elektroniczne pianino - to jest naprawde spora roznica w cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 27.09.04, 19:23 pokaż mi ten kraj, gdzie aparaty są o 50% tańsze. pierdzielicie Hipolicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.torun.mm.pl 27.09.04, 19:34 RACJA Wiech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.cable.mindspring.com 29.09.04, 01:04 Dla porownania... ten sam aparat Olympus Stylus 300 / OLYMPUS Mju300 FotoJoker.pl 1299zl - www.fotojoker.pl/produkt.php?kid=652&pid=8377 digitallydiscovered.com $179.00 - www.digitallydiscovered.com/product.asp?sku=OLYSTYLUS300 $179x3.6=645zl No masz racje w tym przypadku nawet troche wiecej niz 50% ;-) takze nie doliczam tu VAT... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelP Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.10.04, 20:19 Ciemnota rządzi :-)) Takie ceny nie wymyślił sobie FOTOJOKER a Eurocolor przedstawiciel OLYMPUSA na Polskę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #schnaps Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: 195.85.209.* 27.09.04, 19:00 nie ma bo torun to jebana wies!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:40 nie wyjasnilam do konca. za nastepce 602 uwaza sie model 7000. a teraz przykladowe ceny, powoli takze juz chyba wycofywanego (wnioskuje po makabrycznych obnizkach w ostatnim czasie), modelu s7000: (poniewaz podzielilo,trzeba bedzie recznie zlozyc caly adres) www.foto-raj.pl/index.php?op=sklep&grupa=FUJI&sortowanie=cena&PHPSESSID=638e5a1ff6226c60f931f2f7251cb468 lub poszukac od poczatku: www.foto-raj.pl >producenci>fuji inny przyklad www.aparaty.ua.pl/ oplaci sie pojechac do Poznania czy Warszawy drodzy zakupowicze, bo jak widac i w Polsce mozna kupic 70% taniej :-) ten foto-raj to sklep w wawie,jak ktos ma ochote to sa i raty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś zapomnialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:50 fotojoker to smiech. chcialam kupic fuji s5000 (puszczam oko do Wiecha)w fotojokerze. powiedzieli ze moga sciagnac. to bylo tydzien temu.pytam sie za ile.2200 zł. ha ha ha ha ah ha a ten aparat na allegro chodzi za 1600 :-),w Anglii za 1300 zl na polskie. www.allegro.pl/show_item.php?item=31703157 www.allegro.pl/show_item.php?item=31877607 w anglii nastepca tego modelu-s 5500 kosztuje niecale 1700 zł: www.sherwoods-photo.com/fuji_digital/s5500_fs.htm w polsce sprzedaje go chyba tylko foto-raj- za 2100 zł(premiera cos przesunela z wrzesnia na pazdziernik w polsce). znajac narzuty sklepow przyjmuje ze fotojoker bedzie go mial za 2700 zl a ten karlsen za 4200 zl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś Re: zapomnialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:01 sorry s 7000 jest za 2300 zl w foto-raju. a teraz (drugie oko dla wiecha) ceny Minolty Z3. www.fotojoker.com.pl/files/2004-09_str2.pdf fotojoker-2499 zł www.d-photo.ceti.pl/sklep.cgi?id=139&idr=1&idp=4&oper=3&list=1 tutaj juz za 1950 zł www.foto-raj.pl/index.php?op=sklep&grupa=Minolta&podgrupa=Minolta&id=apminz3&sortowanie=cena&PHPSESSID=638 e5a1ff6226c60f931f2f7251cb468#tutaj w foto raju juz za 1870 zł www.aparaty.ua.pl/ tutaj juz tylko za 1680 zł! ten gosc sprowadza je z Niemiec,ciekawe ile kosztuje w Niemczech :-) to pytacie sie gdzie taki kraj co 50% taniej? jak sie kupuje w karlsenie czy fotojokerze to nie jest trudno taki znalezc :-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: zapomnialam IP: 217.97.134.* 28.09.04, 14:26 mrygaj se, mrygaj.. nie moja to wina, że Ci taka 'ślyczna' stylistyka wciąż pasi. Przynajmniej na balach myśliwskich (czyt.: wśród enerdowskich lornetek) nie bedziesz czuł się źle.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryś Re: zapomnialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:48 hy hy jak komus nie zalezy na zoomie i filmach moze sobie kupic 5 Mpix Canona G5 mniód robi zdjecia.stylistyka miedzy star trek- minolta Z3 a enerdowska lornetka -fujifilmem s5500 :-) karlsen- 3132 zl fotojoker- przecena z 3099 na 2899 zł (zaraz jebne w kalendarz ze smiechu, to sie wysilili) foto-raj- 2350 zł grosman-2120 zł link,ze nie klamie: www.aparaty.ua.pl/opisy/canon_g5.php allegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=31361932 2050 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: zapomnialam IP: *.cable.mindspring.com 29.09.04, 01:45 Dobry opis znajdziesz tutaj: www.steves-digicams.com/2003_reviews/g5.html co do ceny np w usa - www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi? cid=48418&PAGE=PRODUCT&PROD_ID=842431&fp=F Odpowiedz Link Zgłoś