Dodaj do ulubionych

aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu

IP: *.leei.enseeiht.fr 06.09.04, 16:42
Gdzie w Toruniu mozna kupic aparat cyfrowy? Chodzi mi rowniez o strony
internetowe tych sklepow. Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 06.09.04, 23:26
      ja kupowałam w Fotojoker'ze w grudniu, planowałam jednak w Canon'ie, ale mieli
      ostatni egzemplarz, dostępny dla wszystkich, tak więc zrezygnowałam, a
      Fotojoker dlatego, bo akurat był to jedyny sklep, gdzie mieli model, który mnie
      interesował
      Zależy jakiej firmy aparat, chcesz kupić, jeśli bedzie to np. Canon, to
      polecam Canon'a, ponieważ są one tańsze niż w innych sklepach. Duży wybór jest
      też właśnie w Fotojoker'ze i w Carrefour(nie pamietam pisowni), ale nie w
      środku, tylko w Domarze (chyba to tak się nazywa)- duży sklep z RTV, AGD w
      pasażu. Możesz też się udać do Euro RTV AGD, koło mini Mal, ale kiedy
      zdecydujesz się tam na zakup, otwórz przy nich pudełko i sprawdź, czy wszystko
      jest - dobrze radzę
      pozdrawiam
    • Gość: Lukash Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 00:00
      Kupowac to warto tylko przez internet. Ja kupilem canona przez siec i z
      dodatkami jak karta, baterie co wyszlo mmnie jeszcze o 100 zl taniej niz bym
      mial za sam, goły aparat zaplacic w carrefourze, w tym stoisku canona!
      • Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 00:42
        w necie jak to w necie, ja wolę zapłacić więcej i wiedzieć i widzieć za co
        • Gość: Lukash Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 00:54
          bzdura
          ja sobie dokladnie ten model obejrzalem w sklepie, pobawilem sie nim i
          popytalem sprzedawce o wszystko, a dopiero potem zakupilem w sieci. Nie kupilem
          na pewno kota w worku.
          PS. a z zakupu jestem zadowolony bo wszystko gra i ciut pieniazku w kieszeni
          sie zachowalo:)
          • Gość: hmmm. Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: 81.219.103.* 07.09.04, 09:08
            Rynek aparatów cyfrowych jest dziwny i ciągle warto je zwozić z Zachodu.
            • Gość: ad Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:00
              Chełminska (Starówka), Kodak (Kr. Jadwigi, Mostowa), Geant, Carrefour...
              • Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 17:36
                o nieee, tylko nie Chełmińska, Królowej Jagwigii i Geant - wszędzie trzy
                aparaty na krzyż
          • Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 17:41
            no może masz rację Lukash, po części dojrzałam;) a sporo się słyszy o tych
            netowych zakupach,no ale jak ze wszystkim, póki nie spróbujesz, nie przekonasz
            się- to oczywiście do mnie:)
            • Gość: Lukash Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 07.09.04, 21:02
              Ja tez sie obawialem i to powiem Ci szczerze ze bardzo. Duzo sie czyta ze
              dostajesz jakies ziemniaki czy cegle. Moj sprzedawca jednak na allegro ma
              status "Super sprzedawcy" i byl sprawdzony przez pracownikow allegro. Ja
              dzwonilem do niego i rozmawialem z nim, spoko koles. Ale tak dla bezpieczenstwa
              to wzialem za oplata przy odbiorze (jednak strach) a nie przelewem;-)
              Jestem na 100% zadowolony.
              Zalaczam link to tego goscia: www.aparaty.ua.pl
              • Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 07.09.04, 23:32
                kto wie, może w przyszłości skorzystam:)
    • lukemed FOTOJOKER 07.09.04, 20:41
      Ja kupowałem jesienią zeszłego roku(koniec września) w FOTOJOKERZE w minimalu
      (www.fotojoker.pl) - polecam - nie byłem do końca zdecydowany jaki model
      wybrac - był tam najlepszy wybór, dobra fachowa obsługa przy której nie czułem
      się jak ignorant i ogólnie jak porównałem ceny był to jeden z najtańszych
      sklepów w Toruniu (do tego tostałem za grosze w ramach dodatku kartę
      pamięci...) GEANTA - nie polecam - ściemę walili jak nic .....
    • Gość: xxx Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 07:53
      Zajrzyjcie tu: www.ryan.torun.pl - jest tam cennik aparatów. Otwarcie sklepu
      już wkrótce, na razie zamowienia mailowe - odbiór osobisty.
    • Gość: co Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.astro.uni.torun.pl 27.09.04, 11:38
      polecam Karlsena:
      www.karlsen.com.pl
      najnizsze ceny w miescie
      a poza tym w sklepie na Wrzosach mozna sie targowac bo tam Szef firmy urzeduje
      • Gość: Maryś Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:02
        po rzuceniu okiem po "bogatej"ofercie karlsena w zakresie fotografii
        cyfrowej,nasuwa si etylko jedno słowo: dno.
        od dawna nieprodukowany podel fuji 602 za 3200 zl?
        jego nastepce na allegro sprzedaja za 2300 zl!!!
        • Gość: Maryś Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 13:05
          zle spojrzalem,cena za ow aparat to:
          FUJI S602 FINEPIX (3,1Mpx, 6x Zoom, SM RAM) -3872 zł

kogos niezle pojebalo.
    • Gość: Joe Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.cable.mindspring.com 27.09.04, 18:31
      Porownujac duzo cen - w Polsce Aparaty Cyfrowe wychodza 40%-50%- drozej niz
      zagranicami Polski... nie wiem skad takie roznice w cenie - bo w koncu
      porownywalem sklep z sklepem internetowym (gdzie jest najtaniej nawet z
      przesylka)...

Przy mniejszych cenach moze te 40-50% jest malo widoczne ale elektronika typu
      aparyty cyfrowe czy tez elektroniczne pianino - to jest naprawde spora roznica
      w cenie...
      • Gość: Wiech Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 27.09.04, 19:23

pokaż mi ten kraj, gdzie aparaty są o 50% tańsze.
        pierdzielicie Hipolicie..
        • Gość: agilla Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.torun.mm.pl 27.09.04, 19:34
          RACJA Wiech!!!
        • Gość: Joe Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.cable.mindspring.com 29.09.04, 01:04
          Dla porownania... ten sam aparat Olympus Stylus 300 / OLYMPUS Mju300
          FotoJoker.pl 1299zl - www.fotojoker.pl/produkt.php?kid=652&pid=8377
          digitallydiscovered.com $179.00 -
          www.digitallydiscovered.com/product.asp?sku=OLYSTYLUS300
          $179x3.6=645zl

No masz racje w tym przypadku nawet troche wiecej niz 50% ;-)

takze nie doliczam tu VAT... ;-)

• Gość: PawelP Re: aparaty cyfrowe - Najtaniej nie w Polsce IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.10.04, 20:19
            Ciemnota rządzi :-)) Takie ceny nie wymyślił sobie FOTOJOKER a Eurocolor
            przedstawiciel OLYMPUSA na Polskę!!
    • Gość: #schnaps Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: 195.85.209.* 27.09.04, 19:00
      nie ma bo torun to jebana wies!!!
      • Gość: Maryś Re: aparaty cyfrowe - sklepy w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:40
        nie wyjasnilam do konca.
        za nastepce 602 uwaza sie model 7000.
        a teraz przykladowe ceny, powoli takze juz chyba wycofywanego (wnioskuje po
        makabrycznych obnizkach w ostatnim czasie), modelu s7000:

(poniewaz podzielilo,trzeba bedzie recznie zlozyc caly adres)
        www.foto-raj.pl/index.php?op=sklep&grupa=FUJI&sortowanie=cena&PHPSESSID=638e5a1ff6226c60f931f2f7251cb468

lub poszukac od poczatku: www.foto-raj.pl >producenci>fuji

inny przyklad www.aparaty.ua.pl/

oplaci sie pojechac do Poznania czy Warszawy drodzy zakupowicze, bo jak widac
        i w Polsce mozna kupic 70% taniej :-)
        ten foto-raj to sklep w wawie,jak ktos ma ochote to sa i raty.

• Gość: Maryś zapomnialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:50
          fotojoker to smiech.
          chcialam kupic fuji s5000 (puszczam oko do Wiecha)w fotojokerze. powiedzieli ze
          moga sciagnac. to bylo tydzien temu.pytam sie za ile.2200 zł. ha ha ha ha ah ha
          a ten aparat na allegro chodzi za 1600 :-),w Anglii za 1300 zl na polskie.

www.allegro.pl/show_item.php?item=31703157
          www.allegro.pl/show_item.php?item=31877607
          w anglii nastepca tego modelu-s 5500 kosztuje niecale 1700 zł:
          www.sherwoods-photo.com/fuji_digital/s5500_fs.htm
          w polsce sprzedaje go chyba tylko foto-raj- za 2100 zł(premiera cos przesunela
          z wrzesnia na pazdziernik w polsce).
          znajac narzuty sklepow przyjmuje ze fotojoker bedzie go mial za 2700 zl a ten
          karlsen za 4200 zl :-)
          • Gość: Maryś Re: zapomnialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:01
            sorry s 7000 jest za 2300 zl w foto-raju.

a teraz (drugie oko dla wiecha) ceny Minolty Z3.
            www.fotojoker.com.pl/files/2004-09_str2.pdf
            fotojoker-2499 zł

www.d-photo.ceti.pl/sklep.cgi?id=139&idr=1&idp=4&oper=3&list=1
            tutaj juz za 1950 zł

www.foto-raj.pl/index.php?op=sklep&grupa=Minolta&podgrupa=Minolta&id=apminz3&sortowanie=cena&PHPSESSID=638
            e5a1ff6226c60f931f2f7251cb468#tutaj
            w foto raju juz za 1870 zł

www.aparaty.ua.pl/
            tutaj juz tylko za 1680 zł!

ten gosc sprowadza je z Niemiec,ciekawe ile kosztuje w Niemczech :-)

to pytacie sie gdzie taki kraj co 50% taniej?
            jak sie kupuje w karlsenie czy fotojokerze to nie jest trudno taki znalezc :-)

pozdrawiam.

• Gość: Wiech Re: zapomnialam IP: 217.97.134.* 28.09.04, 14:26

mrygaj se, mrygaj..
              nie moja to wina, że Ci taka 'ślyczna' stylistyka wciąż pasi.
              Przynajmniej na balach myśliwskich (czyt.: wśród enerdowskich lornetek) nie
              bedziesz czuł się źle..
              ;)))
              • Gość: Maryś Re: zapomnialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:48
                hy hy
                jak komus nie zalezy na zoomie i filmach moze sobie kupic 5 Mpix Canona G5
                mniód robi zdjecia.stylistyka miedzy star trek- minolta Z3 a enerdowska
                lornetka -fujifilmem s5500 :-)

karlsen- 3132 zl
                fotojoker- przecena z 3099 na 2899 zł (zaraz jebne w kalendarz ze smiechu, to
                sie wysilili)
                foto-raj- 2350 zł
                grosman-2120 zł

link,ze nie klamie:
                www.aparaty.ua.pl/opisy/canon_g5.php
                allegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=31361932
                2050 zl

• Gość: Joe Re: zapomnialam IP: *.cable.mindspring.com 29.09.04, 01:45
                  Dobry opis znajdziesz tutaj: www.steves-digicams.com/2003_reviews/g5.html
                  co do ceny np w usa - www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?
                  cid=48418&PAGE=PRODUCT&PROD_ID=842431&fp=F
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka