Gość: PIOTR IP: *.tsrv.ru 07.09.04, 20:31 Ludzieeee. Siedze daleko w Rosji(cholernie daleko) i dowiaduje sie ze mamy JUZ (!!!) Wiadukt??? No to jak w morde wracam na jakis urlop bo lzy mam w oczach. Vivat!!!Ale czy to aby prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mrozek Jo, mamy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 20:34 Ale jeszcze nie było testu obciążenia. Wygląda ładnie a skrzyżowanie jest zorganizowane tym razem z głową. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Jo, mamy. IP: *.tsrv.ru 07.09.04, 20:44 Matko i corko. NIE WIERZE!!! To nie zart jakis? to juz nie trza sie dymac Polna? Moze zdjecie jakies dajcie. Toc to swieto! Prezydent byl??Ten warszawski oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttooo Re: Jo, mamy. IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 07.09.04, 20:51 i dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Jo, mamy. IP: *.tsrv.ru 07.09.04, 20:55 ttto dla ciebie to moze normalne ale dla mnie TUTAJ kazde wiesci o Toruniu to po prostu jak chlodne piweczko w skarne poludnie. eeech piweczko na bulwarku.... Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: Jo, mamy. 07.09.04, 22:38 No to chlup, za ten wiadukt,oby sie nie zawalił! Twoje zdrówko również,wracaj szybko do macierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Jo, mamy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:45 proponuję, żeby odbiór robił bydgoski RAWEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jo mamy IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.09.04, 16:50 złośliwiec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: jo mamy IP: *.tsrv.ru 08.09.04, 19:15 OLU! Ja zlosliweiec?? W zyciu! Jak ja marzylem o tym wiadukcie. Snil mi sie tu po nocach.A noce na poludniu niespokojne...oj nie Odpowiedz Link Zgłoś
thistle1 Re: Jezu!!! MAMY WIADUKT????? 08.09.04, 18:57 w niedzielę ruszają pierwsze samochody.na razie robia testy obciążajace.ciesze się,wreszcie normalnie dojadę do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Jezu!!! MAMY WIADUKT????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:50 Ja też- sporo czasu tracilem przez te objazdy. Czas najwyższy... Odpowiedz Link Zgłoś
toja19 Re: Jezu!!! MAMY WIADUKT????? 08.09.04, 21:07 Prawda, prawda...troche to trwało, ale już jest. Chociaż narazie jeszcze nic po nim nie jeźdź,no ale jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu z Polski Re: Jezu!!! MAMY WIADUKT????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:13 Chyba nawet w Rosji szybciej wiadukty budują. Duńczykli postawili most przez Bałtyk, a my póltora roku 300 metrową kłądkę robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iz Re: Jezu!!! MAMY WIADUKT????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 09:19 a jakies walące sie aquaparki czy wieze ostankino to gdzie? a niezatapialne Kurski to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś