Dodaj do ulubionych

CZY POSEŁ RYBICKI JEST GEJEM ?(MAM NADZIEJĘ!)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:49
dzisiaj (NOWOŚĆI str. 3 - sobota,18.IX) gdański poseł Platformy, DESANT
SŁAWOMIR RYBICKI, przypadkowo i czasowo oddelegowany w kujawsko-pomorskie -
potwierdził, że w Toruniu bywa rzadko czyli raz na parę miesięcy - DAŁ CIAŁA
twierdząc , że chętnie bywa w RESTAURACJI LAGUNA na Małych Garbarach. A
PRZECIEŻ TA RESTAURACJA OD PARU MIESIĘCY NIE ISTNIEJE!!! JEST TAM KOLEJNY
FAJNY LOKAL GAY/LESB, jakkolwiek każdy poczuje się tam dobrze. POŚLE RYBICKI
co NA TO PANA ŻONA i CENTROPRAWICOWI WYBORCY ?. Ktokolwiek widział (niech się
odezwie)kiedykolwiek posła DESANT RYBICKIEGO w "Zezowatym Szczęściu"
gdzie "lubi zachodzić późniejszym wieczorem, już bez krawata".PO PROSTU
KPINA, ŻAŁOSNA REPREZENTACJA ŻAŁOSNEJ PLATFORMY OBYWATELSKIEJ. A może wpadnie
Pan TAM z Wyrowińskim?
Obserwuj wątek
    • Gość: brat NOWA STRATEGIA PLATFORMY?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:57
      pozyskują wyborców w nowych kręgach? Nie rozumiesz ? Niby lapsus, to jak
      mrugnięcie okiem do mniejszości - naprawdę. FAjne i inteligentne. MAm nadzieję
      spotkać na Garbarach posła, albo naŁaziennej 9
    • Gość: radek Re: CZY POSEŁ RYBICKI JEST GEJEM ?(MAM NADZIEJĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:58
      no to jest czy nie jest haha? Ta Platforma to jest smiech
      • Gość: baruch GEJOWSKIE BZYKANIE LEPSZE NIŻ POSŁA RYBICKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:33
        gadanie. A nie?
        • Gość: mrech Re: GEJOWSKIE BZYKANIE LEPSZE NIŻ POSŁA RYBICKIEG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 01:17
          To przeciez wynika ze statystyki - muszą być geje i lesbijki wśród
          parlamentarzystów. Należy się cieszyć, iż poseł Rybicki ujawnił się, szkoda że
          w tak ukradkowy sposób. Mimo wszystko - gratuluję odwagi pośle
          Rybicki!!!!!!!!!!!!NAPRAWDĘ
    • Gość: amnesty Re: CZY POSEŁ RYBICKI JEST BI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:35
      Nowa strategia platformy? hahaaaa Przeciez oni robia sie teraz partia
      Chrzescijansko-demokratyczna, bog jest u nich na topie teraz i przykazania. To
      straszne ze w demokratycznym panstwie przedklada sie wyznawana przez niektorych
      ideologie ponad prawo, uniwersalne dla wszystkich. I z tej ideologii chce sie
      zrobic prawo. A oddzial kosciola od panstwa?

Posel jest albo niezorientowany w tym jaki lokal jest jaki, bo tak rzadko bywa
      w miescie z ktorego zostal NIESTETY wybrany, albo lubi czasem jakas odskocznie
      od monotonnego zycia rodzinnego:>>>>
      • Gość: fan On wygląda na BI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:21
        przypatrzcie się, coś jest w jego wyglądzie - jest taki delikatny, chociaż
        rzadko można to stwierdzić w Toruniu. Panie Posle -apeluję o ujawnienie się!!!!!
    • Gość: hętka Re: CZY POSEŁ RYBICKI JEST GEJEM ?(MAM NADZIEJĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 00:58
      ja bym TO zrobił z posłem R.!
      • Gość: McB... Re: CZY POSEŁ RYBICKI JEST GEJEM ?(MAM NADZIEJĘ! IP: *.pec.torun.pl 28.09.04, 09:26
        www.mfk.torun.pl/butelka/video/butelka_pedaly.wmv
        • Gość: rżnięcie Zapraszam POSŁA na ŁAzienną 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:07
          Czemu na Garbary. Niech w piątek albo sobotę wpadnie na ŁAzienną. Może wystapi
          jako dark queen. Pzry jego wzroście to może być ciekawe
    • uuuu7 Re: CZY POSEŁ RYBICKI JEST GEJEM ?(MAM NADZIEJĘ! 29.09.04, 13:12
      haha
    • Gość: obserwator PRZECIEŻ WYSTARCZY NA NIEGO SPOJRZEĆ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 01:57
      To GEJ!
    • Gość: mróz GEJ NIE GEJ TEŻ CZŁOWIEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:16
      jest czy nie jest - nich sobie będzie. Tylko co na to jego żona?
      • sloggi_so Re: GEJ NIE GEJ TEŻ CZŁOWIEK 15.11.04, 22:02
        Gość portalu: mróz napisał(a):

> jest czy nie jest - nich sobie będzie. Tylko co na to jego żona?

Jeśli ma żonę - to co z niego za gej, co najwyżej biseksualista. No, ale czy
        autor wątku wie co to znaczy?
    • Gość: marek Re: CZY POSEŁ RYBICKI JEST GEJEM ?(MAM NADZIEJĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:30
      No i fajnie
    • Gość: ryś Re: CZY POSEŁ RYBICKI JEST GEJEM ?(MAM NADZIEJĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:44
      huehue. Ale jaja.
    • Gość: grzech PLATFORMA _ PEDAŁY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:26
      no to sie Unia i Mazowiecki nie przyłączą... a szło tak dobrze
      • Gość: ad Re: PLATFORMA _ PEDAŁY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:21
        marek-ryś-grzech .....

spadaj "jątrzący leszku" do siebie!
        i nie podszywaj sie pod innych.
        • Gość: grzech Re: PLATFORMA _ PEDAŁY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:45
          Pudło. Jestem z Torunia. Jak chcesz to wpierdol jątrzącemu coś tam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka