Dodaj do ulubionych

....Wymiana opon....

IP: *.torun.mm.pl 22.11.04, 18:44
Kto juz dzisiaj wymienil (probowal wymienic) opony?

Ja - zaczalem PROBOWANIE o 17:30. Bylem w 5 (PIECIU) zakladach i NIGDZIE juz
mnie nie chcieli obsluzyc.

Co za durne podejscie do pracy, tym bardziej w takiej branzy jak oponiarstwo
gdzie tak wazna jest zmiana sezonowa zima/lato! Jakby nagle sprzedawcy zniczy
we Wszystkich Swietych stwierdzili, ze po 15 nie pracuja, bo nie.

Niewiele sie zmienia - wielu Polakow to banda leniwych pajacow, ot co.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: ....Wymiana opon.... IP: *.proxy.aol.com 22.11.04, 19:43
      to skandal, tez chce wymienic opony na zimowe, gdzie jest korzystnie i gdzie
      mnie nie odesla? A mowi sie ze klient nasz Pan.
      • Gość: drops Re: ....Wymiana opon.... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.11.04, 20:18
        poje...ło was?
        obudziliscie sie z powodu pierwszego sniegu i ślizgawicy, zachcialo wam sie
        opon i z morda na wszystkich oponiarzy ze ze nie skacza koło dupy?
        a trzeba bylo pomyslec wczesniej i umówic sie do warsztatu
        bułki mozesz sobie isc kupic z marszu a nie opony wymienic
        takich "inteligentnych kierowcow" jest wielu i niektórzy z nich byli szybciej
        umowieni
        wiec morda w kubel z tymi zarzutami
        wielcy poszkodowani
        • Gość: hl Ty drops IP: 213.132.65.* 22.11.04, 20:32
          Spieprzaj na drzewo. Gowno wiesz o interesach. Jest klient to sie siedzi do
          nocy. i nie obrazaj ludzi cymbale. Co za glamb. Ty normalny jestes?? JELOP!
          • Gość: Dunlop Re: Ty drops IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.04, 14:19
            a ty też siedzisz w pracy od szóstej do dwudziestej szóstej i całą noc bo jakas
            fajtłapa się dopiero obudziła i sie dowiedziała że idzie zima ?
    • Gość: Sim Re: ....Wymiana opon.... IP: *.torun.mm.pl 22.11.04, 21:59
      Ciesze sie, ze przynajmniej sa tacy, co podzielaja moje zdanie...

Generalnie jest tak: to ja mam pieniadze i ja chce je wydac. Problem w tym, ze
      nie mam gdzie. Wymiana opon to zlo konieczne, ktorego trzeba dopilnowac, a na
      ktore traci sie czas i tutaj serwisy powinny wychodzic absolutnie bez dwoch
      zdan naprzeciw.

Na marginesie: mam w pracy czlowieka dojezdzajacego z Warszawy, gdzie juz w
      piatek mieli sniezyce. Serwis, w ktorym zmienial opony w sobote w nocy z piatku
      na sobote pracowal do 3 (!!) nad ranem. Brzmi hardcorowo, ale to oni zarobili,
      nie ci, ktorzy zamkneli interes o 18.

Swoja droga to zloty pomysl na dorobienie dodatkowych pieniedzy - jak zanosi
      sie na snieg, przedluzyc oficjalnie godziny pracy do np.23 i oglosic to w
      lokalnym radiu..
      • Gość: Doc Re: ....Wymiana opon....do SIMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:57
        SIM !
        Masz calkowicie racje ! Polacy bufony i frajerzy z postawa, ze oni robic nie
        beda. Mniego samego 3 salony odprawily. NIGDY NIE BEDZIE W POLSCE DOBRZE !
        Niech sie palanty naucza robic interesu a nie narzekaja ze jest zle.
        Palanci co maja obiekcje niech pojada do USA i niech zobacza co znaczy slowo
        PRACA ! I bez zadnych tu takich, ze tam wiedza za co pracuja ! W USA nie ma
        latwo, tam firm, ktore wbijaja gwozdzie w sciany tapetowane jest 10 na wiekszej
        ulicy !
      • Gość: worker Re: ....Wymiana opon.... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.12.04, 11:47
        generalnie jest tak- mam w dupie twoje pieniadze bucu bo nie mi je dajsz tylko
        wlascicielowi bajzlu,
        wiec moze sczurze popros go by sam zostal do nocy i twoje zasrane oponki
        wymienial
        an marginesie: rachunek ekonomiczny nie przemawia za tym by płacic extra
        nadgodziny pracownikom przy kasowaniu klienta normalna stawka za zmiane.
        wiec moze bucu zapłac 150 za zmiane to wtedy bedzie mialo sens siedzenie w nocy
        a jak nie to wypi.... nadety fiucie
    • Gość: Sim Re: ....Wymiana opon.... IP: *.torun.mm.pl 22.11.04, 22:03
      Moj ojciec wymienia w Arpolu. Plusem sa zapisy na godziny i mozliwosc zlecenia
      przechowania opon do nastepnego sezonu, ale zupelnie nie orientuje jak tam
      wyglada cenowo. Podejrzewam, ze za te ekstrasy sobie doliczaja..:/

Jak probowalem sie umowic na godzine, powiedziano mi zebym czekal w kolejce.
      Tak sie zlozylo, ze nie mialem przy sobie opon. Jak przyjechalem z nimi - no
      coz, okazalo sie, ze za wolno je pakowalem.
      • Gość: Lucek Re: ....Wymiana opon.... IP: *.bloknet.org / *.org 23.11.04, 08:07
        JA polecam goscia w Malej Nieszawce na ulicy Torunskiej 68. JEst naprawde tanio
        (10 zl za przelozenie opony) i mozna kupic tanie zimowki. Polecam, jest to nowy
        zaklad wiec dba o klientow! Pozdrawiam i jeszcze raz Polecam
    • Gość: maciej Re: ....Wymiana opon.... IP: 62.244.137.* 23.11.04, 08:42
      Polecam Sowkam, bezproblemowo, pracuja tak dlugo jak sa klienci!!!
    • torunianin1 Re: ....Wymiana opon.... 23.11.04, 09:14
      zima ich zakoczyla...
    • Gość: Sim Re: ....Wymiana opon.... IP: *.torun.mm.pl 23.11.04, 22:09
      Bylem w Bart-gum, Brat... cos takiego. Jadac Gagarina mija sie petle na
      Okreznej i przejezdza skrzyzowanie prosto - asfalt sie konczy (tam jest
      kompleks garazy). Po jakichs 200m jest serwis opon.

Poczekalem w prawdzie godzine (razem z wymiana), ale ludzie byli sympatyczni,
      takze miejsce warte polecenia. Zaplacilem 48zl. Dostalem na przyszlosc
      wizytowke - mozna umawiac sie telefonicznie na godzine.
      • Gość: caca Re: ....Wymiana opon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:51
        na Rydygiera jest trzech wulkanizatorow jeden po drugim - po prawej stronie
      • Gość: Sim- pson Re: ....Wymiana opon.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:54
        to teraz na nowych zimowkach poszukaj punktu w ktorym ci rozum pajacu na zimowy
        wymienia
    • mavellis Re: ....Wymiana opon.... 25.11.04, 14:00
      sa dwa punkty sieci CARMAN w Toruniu (Rydygiera i Wielki Rów) oraz PNEUS na
      batorego
      • Gość: niedobry do mavellis ....Wymiana opon.... IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 26.11.04, 11:25
        proszę nie puszczać nieprawdziwych informacji w eter, bo CARMANA nie ma w
        Toruniu.
        Są tylko pozostałości - słupy z nazwą CARMAN, ale punkty zamknięte.Umowa
        wypowiedziana... nie opłacało się.....
        pzdr
        • wilman Re: do mavellis ....Wymiana opon.... 26.11.04, 11:46
          ja zawsze wymieniam na Rydygiera, chyba w drugim punkcie
          • sdb Re: do mavellis ....Wymiana opon.... 26.11.04, 12:16
            a ja u leona ;) w piatek nie mial czasu ale mowil ze w tygodniu bez umawiania
            sie
    • Gość: oponiarz Re: ....Wymiana opon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:56
      a gowno nas obchodzi ze jezdzicie na letnich, trzeba bylo wczesniej o tym
      myslec. pracujemy tyle ile trzeba. za nadgodziny nikt nie placi, a jak sie nie
      podoba to łyżka klucz i sami sobie zmieniajcie za free
      • wilman Re: ....Wymiana opon.... 27.11.04, 19:06
        czeka sie 3 dni na umowienie i jeszcze chca 60 zł za wymiane i wywazenie 4 kół!
        • Gość: Torunianka Re: ....Wymiana opon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 01:50
          Szybko, sprawnie na ul.Bażyńskich przy kortach tenisowych (wjazd jak do
          basenu).Polecam.
          • Gość: tomasz Re: ....Wymiana opon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:00
            tego nie znalem!
            • Gość: Doc Re: ....Wymiana opon.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:47
              Salon Citroena, wymieniaja rach ciach.
    • Gość: kasia toruńskie serwisy są złe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:13
      i nie mówię tego złośliwie. Polecam wam serwis Landowskim, przy ul. Gajowej,
      ale niestety w Bydgoszczy.
      • Gość: mykuś Re: toruńskie serwisy są złe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:01
        CARMAN jest w Polscew stanie likwidacji. czemu są problemy z umówieniem się na
        póżniejsze godziny w wulkanizacji? bo wulkanizatorzy to bogaci ludzie!
        mam kontakt z tą branżą kilkanaście lat i uwierzcie-niemaja powodu narzekać
        • Gość: carman Re: toruńskie serwisy są złe IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 02.12.04, 08:57
          czytaj mykuś:

do mavellis ....Wymiana opon....
          Autor: Gość: niedobry IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl
          Data: 26.11.2004 11:25 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          proszę nie puszczać nieprawdziwych informacji w eter, bo CARMANA nie ma w
          Toruniu.
          Są tylko pozostałości - słupy z nazwą CARMAN, ale punkty zamknięte.Umowa
          wypowiedziana... nie opłacało się.....
          pzdr

• Gość: stan jest Świstowski w Przysieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:38
      jest Świstowski w Przysieku.
      • Gość: mykuś Re: jest Świstowski w Przysieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:45
        te dwa CARMANy to też był Świstowski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka