Dodaj do ulubionych

DO ADMINA NASZEGO FORUM

IP: *.podzegarem.pl 12.05.02, 13:46
Nie wiem człowieku czy ty w ogole sie tym forum interesujesz ale mi osobiscie
zalezy zeby panowal tu jakis porzadek
a jak widze to panuje to rozpierdziel absolutny a ty nic w tym kierunku nie
robisz zeby to zmienic
jesli znudzila ci sie rola admina to oddaj to komus innemu i bedzie po klopocie
pozdrawiam

p.s TE OFERTY Z CHORWACJI TO MAKABRA TE BEZSENSOWNE ZACZEPKI KOLESI Z INNYCH
FOROW NIE MOZESZ CHWILE PRZYSIASC I TEGO WYRZUCIC ?????
Obserwuj wątek
    • hiro Re: DO ADMINA NASZEGO FORUM 12.05.02, 20:58
      Gość portalu: snoop napisał(a):

> Nie wiem człowieku czy ty w ogole sie tym forum interesujesz ale mi osobiscie
      > zalezy zeby panowal tu jakis porzadek
      pojęcie prządku jest pojęciem bardzo niewymiernym.dla waszego admina musisz
      napisać ,gdzie i w której linijce ci się nie pododa!w przeciwnym razie wypierdoli
      cały/!/wętek do ławki osłow!
      > a jak widze to panuje to rozpierdziel absolutny a ty nic w tym kierunku nie
      > robisz zeby to zmienic
      robi robi wypierdala wszystko co za komuny było niepoprewnie politycznie!
      jak by CI się kiedyś coś znudziło to klepnij jedno magiczne słowo-nie proszę
      tylko żyd!
      wszystko wyląduje w koszu!
      > jesli znudziła ci sie rola admina to oddaj to komuś normalnemu to przestaną się
      z Was śmiać!!!/nie o go gorzów tu chodzi/
      >
      > pozdrawiam
      >
      > p.s TE OFERTY Z CHORWACJI TO MAKABRA TE BEZSENSOWNE ZACZEPKI -tylko co w tym
      złego?gdyby nie te zaczepki to forum umarłoby szybciej niż forum gorzowa!
      popatrzcie na nasze forum ja już tam nie piszę i kto Was będzie gonił i dogoni?
      żadnych zabaw i ...?
      pozdro hiro

• Gość: Telek Re: DO ADMINA NASZEGO FORUM IP: TORINT* / 212.244.62.* 13.05.02, 08:51
        Żal, że taki element jak xkowal, hiro, kardos próbuje rozrabiac na NASZYM
        forum, zmiechecajac Ludzi (rozwniez mnie) do pisania, bo nie kazdy chce co krok
        wdeptywac w odchody.
      • Gość: polonus Re: DO ADMINA NASZEGO FORUM IP: 198.138.227.* 13.05.02, 15:00
        hiro napisał(a):

> > p.s TE OFERTY Z CHORWACJI TO MAKABRA TE BEZSENSOWNE ZACZEPKI -tylko co w t
        > ym
        > złego?gdyby nie te zaczepki to forum umarłoby szybciej niż forum gorzowa!
        umarlo wasze forum z tego co widze stoi lepiej (mowie tylko i wylacznie o liczbie
        postow) niz fora 3 krotnie wiekszych miast, a ze z jakoscia ciezko sam do tego
        doprowadziles zalewajac je tonami pustego smiecia, widzisz hiro wiecej nie zawsze
        znacy lepiej, casem lepiej polozyc jeden madry post niz 10 takich sobie albo 100
        pustych :)
        > popatrzcie na nasze forum ja już tam nie piszę i kto Was będzie gonił i dogoni?
        wlasnie to ciekawe, coz sie stalo, glowny licznikowy z Gorzowa przemowil i to
        na "wrogim" forum, czyzbys cala inteligencje w Gorzowie wykonczyl jak NKWD w
        41' :) powiem ci wiecej hiro forum w Gorzowie sie teraz odrodzi (moze nie bedzie
        najliczniejsze ale nie o to chodzi), ci co maja cos tam do powiedzenia znow
        zaczna byc widoczni a nie mieli takich szans w duchu nabijania licznika, gdy
        tylko ilosc sie liczyla jak w socjalizmie, daj im szanse hiro :)
        • hiro Re: DO ADMINA NASZEGO FORUM 25.05.02, 21:55
          Gość portalu: polonus napisał(a):

> hiro napisał(a):
          >
          > > > p.s TE OFERTY Z CHORWACJI TO MAKABRA TE BEZSENSOWNE ZACZEPKI -tylko c
          > o w t
          > > ym
          > > złego?gdyby nie te zaczepki to forum umarłoby szybciej niż forum gorzowa!
          > umarlo wasze forum z tego co widze stoi lepiej (mowie tylko i wylacznie o liczb
          > ie
          > postow) niz fora 3 krotnie wiekszych miast, a ze z jakoscia ciezko sam do tego
          > doprowadziles zalewajac je tonami pustego smiecia, widzisz hiro wiecej nie zaws
          > ze
          > znacy lepiej, casem lepiej polozyc jeden madry post niz 10 takich sobie albo 10
          > 0
          > pustych :)
          > > popatrzcie na nasze forum ja już tam nie piszę i kto Was będzie gonił i do
          > goni?
          > wlasnie to ciekawe, coz sie stalo, glowny licznikowy z Gorzowa przemowil i to
          > na "wrogim" forum, czyzbys cala inteligencje w Gorzowie wykonczyl jak NKWD w
          > 41' :) powiem ci wiecej hiro forum w Gorzowie sie teraz odrodzi (moze nie bedzi
          > e
          > najliczniejsze ale nie o to chodzi), ci co maja cos tam do powiedzenia znow
          > zaczna byc widoczni a nie mieli takich szans w duchu nabijania licznika, gdy
          > tylko ilosc sie liczyla jak w socjalizmie, daj im szanse hiro :)
          poprostu nie zostało mnie nic jak tylko pogratulować polunusowi!
          GRATULUJĘ POLUNUSOWI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka