Gość: cyndrix IP: *.238.127.91.adsl.inetia.pl 06.01.05, 19:43 mam do ciebie prośbe andy , podpisz kontrakt w gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Apatorek Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.torun.mm.pl 06.01.05, 22:05 To ma sens, ja chce go w Apatorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ert Andy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:27 Tylko nie mówcie po trzech meczach, że to szmaciarz.Dobry to on był 10 lat temu.Grand Prix ,3 razy mistrzostwo Anglii.Ale Crump za 10 lat też będzie żuzlowym emerytem.Andy niezdobędzie w każdym meczu 7 pkt,ale 5 często decydujących o wyniku, tyle tylko że Wy potrzebujecie jeszcze 2 takich Andych bo Wasi juniorzy to nie Atlas Wrocław z zeszłego roku.Życzę ambicji,bo jak Was Karwan nabiera to za rok będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tqak Re: Andy IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.05, 23:09 Andy, przyjdź do Apatora. Może dzięki twojej kiepskiej jeździe kibice wreszcie docenią piłkę i zaczną chodzić na ELANĘ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Andy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:28 Powiem ci stary, że na elane nigdy nie pójde!!!!!!!!!!! A jak elana piepszyła jeden mecz za drugim to kibice apatora nie gadali nic o rozpoczeciu odwiedzania broniewskiego! więc odpiepsz sie!!!! SPEEDWAY FANS-ZAWSZE WIERNI!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apatorrr Re: Andy IP: *.iweb.pl 07.01.05, 02:03 Koles, odczep sie od juniorów Apatora! Zabik i Meidziu mysle, ze w wieku miskowiaka beda lepszymi zawodnikami od niego. Miedzinski kilka razy juz pokazal, ze potrafi wszedzie jezdzic, a i Zabik jest swietnym talentem! Mysle, ze przyszlosc przed nimi, to od ich postawy w glowniej mierze zalezec bedzie ligowy byt Apatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Andy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:20 Andy spadaj do Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSA Re: Andy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:31 Tak koleś, bo ty sie znasz!!!!! Jak byś był kibicem zużla to byś wiedział palancie, że mamy najlepszych juniorów w lidze i w Europie!!!!!!!! A żebyś się nie zdziwił jak przez naszych juniorów przepiepszycie mecz!!!!! Bo o waszych coś nie słychać!!! Gdzie są?? Macie ich wogóle???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:01 słuchajcie krzyżaki, powinniscie ryczeć z radości, gdy Amdy bedzie chciał przyjść do waszego klubiku, bo poza Wiesławem będzie jego najsolniejszym punktem. Co nie zmienia faktu, że i tak czeka was spadek i z Polonią t w przyszłym roku co najwyżej pojeździcie w sparingach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 07.01.05, 12:19 Odezwało się bydgoskie scierwo spod budki z piwem, które poza codziennym zjadaniem chleba i praca w roli spawacza nic nie wnosi do życia tego cudownego pełnego życia miasta. Aras żal mi Ciebie,że taki głupi jestes, i mało konsekwentny, bo gdyby nie nasz klub i troche szczęścia to pewnie byś ogladał w zeszłym roku derby, ale te z pilska Polonia a nie Apatorem, wara brudasie od naszego klubu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: 157.25.31.* 07.01.05, 18:32 Tak,tak Krzyżacki Ekspercie. To Pan Karwan w zeszłym roku głosował razem z Rusko żeby Polonia jeździła w II lidze.Szczęście, że ten burak jest Prezesem Apatora.Nawet stadion Wam nie zostanie jak teren sprzeda pod hipermarket.Pa,pa za rok na wieki.Hokej to też ładny sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTŻ Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 11:43 Dzięki komu utrzymaliśmy się w lidze...??? Pie..ny szwaczu z fabryni Karwana wal się w samo sprzęgło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedytm Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: 195.205.51.* 07.01.05, 12:43 Ale będą w tym roku Super Derby: Polonia Toruń - Apator Bydgoszcz:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSB w h..a tnie Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.elementy.pl 07.01.05, 14:16 Prawdopodobnie w poniedzailek, tak na 99% ;P na konferecji prasowej oprocz Wiecha bedzie obecny Krzysiek Pecyna:) nio i chyba tez Andy... tazke zle nie bedzie ze skaldem: 1.Crump 2.Smith 3.Pecyna 4.Jagoda 5.Puszak 6. Miedziak 7. Zabik .... no i co o tym skladzie sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APATOROWIEC Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:25 No własnie stary masz racje, od dawna mówiłem, ze żadnego spadku nie będzie! Dzięki Bogu Toruń ma jeszcze kibiców takich jak Ty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 16:22 Dlaczego zaden z was nie pisze zeby wypier..ć tego osła Ząbika? Przeciez to takie same gó.. jak bydgoszczaki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juby Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 07.01.05, 22:38 A ja wam zazdroszcze!!!!!Wolałbym mieć Andiego w składzie niż łajze Krzyżaniaka czy Sawine nie potrafiącego zrobić 8 pkt w 1 lidze!!!!!!!Andy to chociaż w Bydgoszczy pociskał!!!!!Obym się mylił ale wyjdziecie z tego transferu na plusie bo Andy to ciągle solidna firma!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwas Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 12:22 Byc moze bedziemy miec sklad ( tak na 90 % ) ktory bedzie czarnym koniem rozgrywek i jezeli wszyscy pojada na to co ich stac a w Toruniu tor bedzie przygotowywany pod naszych :D a nie jak w 2004 roku to moze byc bardzo ciekawy sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTŻ Re: Nie jestem za stary - mówi Andy Smith, kandyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 11:46 Andy to najlepsze co mogło się Wam trafić!!! Dzięki Andy za 2004 rok. Czekamy w Bydgoszczy... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś