Dodaj do ulubionych

Pizza Hut w Toruniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 11:35
Dlaczego w Toruniu nie ma Pizza Hut? Czy sa jakies plany? Nie ma gdzie pojsc
na dobra pizze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość1 Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 22.01.05, 11:43
      Ja wiem czy taka dobra?.I strasznie droga.
      • Gość: jaraz Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:12
        Z piza hut to jest tak jak z McDonaldsem.Chłam.
        Wole pizze z pizzerni ,która jest zawsze świeza i wspaniale smakuje.
      • Gość: Gość1 Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 22.01.05, 17:54
        Może będzie w Galerii Copernicus.
    • a_weirdo Re: Pizza Hut w Toruniu 22.01.05, 13:18

> Nie ma gdzie pojsc na dobra pizze.

To jest prowokacja? Dowcip?

• Gość: nemo Re: ech tam.. ludzie maja rozne smaki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 14:29
        w koncu do mcdonalda tez nikt nikogo pod lufa nie prowadzi..
    • Gość: Prawdziwy Włoch Głupi? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 22.01.05, 15:25
      Ty głupi jakiś jesteś? Dobra pizza w pizahut? Przeciez to nie pizza tylko jakeś
      straszne gowno i w dodatku wypiekane taśmowo na oleju. Chyba nigdy nie jadłeś
      pizzy stary. Dobre pizzerie w Toruniu są na Szczytnej i we włoskiej restauracji
      na Mostowej.
      • Gość: Prawdziwy Włoch Może jeszcze keczup do smaku? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 22.01.05, 15:27
        albo majonez? będziesz miał tą swoją pizehut!!!
      • Gość: krotki Re: Głupi? IP: *.torun.mm.pl 23.01.05, 08:16
        widać ja ale u ciebie - nie wiesz o tym czym sie rózni włoska pizza od
        amerykańskiej? podpowiem ci tyle jak jestem we włoszech i mam jejść ta blaszkę
        z słowie 2 plastrami miesa i pomapowana pasta pomidorową to dziekuje - wole
        pizahut
        Pozdrawiam
    • Gość: Gość1 Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 22.01.05, 17:55
      Albo w Cinema City
    • finio1 A Pizzeria "Pod Arkadami" to co??? 22.01.05, 21:52
      Najstarsza i pierwsza nasza torunska pizzeria "Pod Arkadami" chwala i slawa
      jej. Ciasto pycha i zawsze swieza i goraca. No i za mala naprawde kase.
    • Gość: gostek Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.petrus.com.pl 23.01.05, 14:28
      Po co nam Pizza Hut??.Tam pizze są niesmaczne i drogie.Wolę iśc do jednej z pizzerni na starówce - Jakość -bez porównania,a cena niższa.
    • Gość: Dziabas Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:14
      Sam się dziwię,że jeszcze nikt nie wpadł na taki pomysł.Przecież jak znalazł,na
      starówce zrobić małą restaurację i punkt szybkiej obsługi od zewnątrz, z pizzą
      w kawałkach.Nieważne,czy jest dobra czy nie,lokali gastronomicznych nigdy za
      wiele,zawsze byłaby jakaś odmiana,a nie wszyscy mają czas,zeby czekać 20minut
      na podanie naleśnikowej pizzy!Generalnie na starówce brakuje takich
      lokali,gdzie idąc na imprezke (lub z niej wychodząc) możnaby coś wszamać.
      Brakuje porządnych kebabów ( sfinksburgery nawet zamknęli oślaki) i jest tylko
      gupi Mcdonald i parę kebabowych barów,gdzie w zyciu nie widzieli prawdziwego
      tureckiego kebaba!
      • Gość: maciej Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 23.01.05, 19:26
        Te wszystkie fast foody mozna sobie wsadzic w .... To zarcie to jeden wielki
        chłam. Lepiej zjesc cos naszego!!!!
    • Gość: znawca Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.bloknet.org / *.org 23.01.05, 20:15
      W calym Toruniu uwielbiam pizze VErone !! JEst naprawde doprawiona i ciasto
      chrupiace a nie podeszwa! Nie nawidze pizzerni Capri ktora podaje pizze
      niedoprawiona i niedobra!A juz nie wspomne o Picoolo ktora daje mrozonki!
      Wzgledna pizza jest w MEtropolis i calkiem dobra we wloskiej restauracji na
      mostowej!Browarna tez juz sie popsula! A co do kebabow to chowaja sie do
      Tureckich DONERow!!!pozdrawiam
      • Gość: SDB Re: Pizza Hut w Toruniu IP: *.plusgsm.pl 23.01.05, 23:17
        Pizza Hut nie ma w Toruniu racji bytu- mamy tyle pizzerii na wysokim poziomie
        ze az dziwne ze Telepizza sie 3ma chociaz jest taka droga i co tu duzo mowic
        nie warta swojej ceny. Bylem w Napolitano na Mostowej i bylem w koncu w
        Staromiejskiej na Szczytnej- nadal twierdze ze chyba po prostu w Polsce
        pieczenie oryginalnej wloskiej pizzy jest niemozliwe. chyba ze ja bede musial
        sie za to wziac ;P na Piccolo nie pozwole mowic zle- to jest klasa sama w sobie
        nie wolno jej porownywac z innymi. kebaby najlepsze u lasek na Szewskiej a
        przed tymi z Donera ze Szczytnej i z Mekki niech was reka Bozi broni
      • Gość: Prawdziwy Włoch Metropolis to największy badziew IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.01.05, 09:39
        Byłem raz w Metropolis. Złożyłem zamówienie:
        -Poproszę dużą vegetarianę bez pomidorów na dwóch talerzach. -ja
        -keczup, majonez? - xpedientka
        -bez niczego - ja

I co dostałem???? (Sorry, nie dostałem, tylko musiałem sam se iść wziąść po pół
        godziny wyczekiwania, bo laska zapomniała stolika przy którym siedziałem.)

Pizze na jednym talerzu, z pomidorami, z keczupem i majonezem!!! To nie fake!!!
        A sama pizza była gó..ana
        • Gość: amberka Re: Metropolis to największy badziew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:51
          W Pizza Hut pizza jest nie dobra.. no ale to kwestia gustu.. Osobiscie polecam
          Zebre na Franciszkanskiej :)
    • babbik na brak lokali w Toruniu nie mozna narzekac! 24.01.05, 09:59
      co jak co ale na brak lokali w Toruniu nie mozna narzekac!
      pizzerii, wloskich, austriackich, meksykanskich chinskich, starolpolskich - do
      wybotru, do koloru
      Na Starowce jest 120 knajp i restauracji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka