Gość: Kamień IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 14:26 Idź na www.kamienica.pl i powiedz, co o tym myślisz? Mnie szlag trafia, jak wyczytuje te brednie pisane przez kamieniczników. Pozdrawiam! Kamień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziób Re: WWW.KAMIENICA.PL IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 15:44 Sam se idź! Mnie się niedobrze robi od woich pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu11 Re: WWW.KAMIENICA.PL IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 28.05.02, 16:38 Gość portalu: Kamień napisał(a): > Idź na www.kamienica.pl i powiedz, co o tym myślisz? > Mnie szlag trafia, jak wyczytuje te brednie pisane przez kamieniczników. > Pozdrawiam! > Kamień > Dlaczego brednie? Kup sobie kamienicę to tak samo bedziesz bredził! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Bardzo ciekawa strona IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 22:41 A o zmaganiach właścicieli z lokatorami - w Łodzi i cyba Katowicach - czytałem z zapartym tchem. Wspólczuję obydwu stronom i uważam, że przede wszystkim powinno się wsadzić do więzienia tych, którzy do takiej sytuacji prawnej doprowadzili (czyli naszych ustawodawców). Gdyby były wolne czynsze, to właściciele kłaniali by się w pas swoim lokatorom. A tak to niedługo ktoś komuś zrobi krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papier Kolega kamienicznik stara się wciagnąć nas też? IP: 213.146.61.* 29.05.02, 07:11 Kolega "kamień" wybrał mało sprytny sposób wciągnięcia ludzi z Forum na stronkę z kamieniczna indoktrynacją. moje znajome wylecuiały z mieszkania, bo postanowiły "pani kamienicznik" powiedzieć uczciwie, że za dwa miesiące muszą sie wyprowadzić. Pani wywaliła je od razu mówiąc, że w czerwcu łatwiej znajdzie sobie kogoś na ich miejsce. Zdają egzaminy siedząc u znajomych kątem. Pani wynajmuje zresztą pół kamienicy, które... nie należy do niej, ale do współwłaściciela z Niemiec z którym się procesuje! Wynajmująć zapewniła, że mieszkanie remontowano generalnie. A to że grzyb wyszedł w marcu wszędzie, to oczywiście efekt wiosennego osłabienia mieszkań. Dom jest na Łaziennej, ale numeru nie podam. Co, dalej na wwww.kamienica idziemy? Odpowiedz Link Zgłoś