Dodaj do ulubionych

wysepka na Wiśle

IP: *.wodociagi.torun.com.pl 28.05.02, 07:49
Zastanawiam sie kiedy dojdzie do tagedi i ktoś utopi sie w Wiśle. Codziennie
jak wracam z pracy widzę spacerujących ludzi na wysepce która utworzyła się na
Wiśle niedaleko mostu drogowego. Co gorsza widziałam tam bawiące się dzieci!!!!
Niektórzy wjeżdżają tam nawet rowerami.zastanawiam sie gdzie jest straż miejska
i policja wodna.
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: wysepka na Wiśle 28.05.02, 14:01
      Jak są tam dzieci, to przede wszystkim, gdzie są ich rodzice? Przypomniałem
      sobie, jak lat temu kilkanaście sam spacerowałem sobie po piaszczystej główce
      na wysokości działek na Rudaku. Wtedy jednak policja wodna była bardzo aktywna,
      bo jak mnie zobaczyła zaraz skierowała się w stronę główki. Ja natomiast jak
      zobaczyłem skręcającą w moją stronę policyjną motorówkę, także skręciłem, tyle
      że w stronę brzegu i w szybkim tempie tę główkę opuściłem. W ogóle to się
      dziwię, że policja wodna pracuje tylko w dzień. Już kilka razy dostali nauczkę,
      a najdotkliwszą wtedy kiedy utonął policjant próbujący uratować tonącego
      faceta, że wodni są przez całą dobę potrzebni, a jednak nic się nie zmienia.
      • b3ut Re: wysepka na Wiśle 28.05.02, 22:04
        wysepkom na Wiśle mówimy stanowcze nie
    • Gość: JOnek Re: wysepka na Wiśle IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 22:36
      Gość portalu: tom napisał(a):

> Zastanawiam sie kiedy dojdzie do tagedi i ktoś utopi sie w Wiśle. Codziennie
      > jak wracam z pracy widzę spacerujących ludzi na wysepce która utworzyła się na
      > Wiśle niedaleko mostu drogowego. Co gorsza widziałam tam bawiące się dzieci!!!!
      > Niektórzy wjeżdżają tam nawet rowerami.zastanawiam sie gdzie jest straż miejska
      >
      > i policja wodna.
      Po pierwsze, podejrzewam, że Straż miejska swoją jurysdykcją nie obejmuje wysepek
      na Wiśle. Prędzej policja.
      Po drugie, dlaczego uważasz, że jeżeli ktoś chce narażać życie chodząc po łachach
      to policja powinna mu w tym przeszkadzać?
      Po trzecie, mam wrażenie, że dzieci jest i tak za dużo. Może ich rodzice też tak
      myślą?
      • hiro Re: wysepka na Wiśle 29.05.02, 07:54
        Gość portalu: JOnek napisał
        > Po trzecie, mam wrażenie, że dzieci jest i tak za
        dużo...............................
        wiesz kto to jest debil?
        to jest ten facet,który robi dziwne miny w lustrze kiedy ty się golisz!
        • Gość: SDB Re: wysepka na Wiśle IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 12:12
          Niech Wisla plynie bez zadnej łachy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka