Dodaj do ulubionych

doc orkiszewski

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:02
przykro mi o tym pisać ale pan docent zaniechał chorobe mojego dziecka
pomogła mu dopiero dok jaskólska nowy ordynator.
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: doc orkiszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 00:23

To paskudna potwarz ! Odpowie pan za to "ojcze" !
      Orkiszewski to świety człowiek , niech pan zapyta
      panią redaktor Waloch. lol
      • Gość: Olek Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 06.02.05, 15:30
        pomogła czy zamierza pomóc, oby dobrze tego życzę dla dziecka przykro mi
      • Gość: Olek Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 06.02.05, 15:32
        Wiem że wierzy pan słówkom itd ale słowa to nie wszysto może docent zbyt nie
        był zbyt wylewny ale każdą operację przeprowadził pomyślnie więc dlatego pytam
        czy to tylko leki czy operacja?
        • Gość: ojciec Re: doc orkiszewski IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:08
          operacja
          • Gość: Olek Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 07.02.05, 15:09
            mogę wiedzieć jaka to operacja?
            • Gość: Olek Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 07.02.05, 15:12
              chciałbym wiedzieć na czym to zaniechanie polegało jeśli rozpoczął Pan wątek to
              proszę odpowiedzieć
              • Gość: ojciec Re: doc orkiszewski IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:15
                prosze podać nr gg
                • Gość: Olek Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 07.02.05, 19:24
                  Zapytałem bo oczernił Pan na forum najlepszego chirurga w kraju dlatego
                  myślalem że jest pan winny wyjasnień czytelnikom nie tylko mnie ale i
                  innym.Trzeba miec powód aby tak napisać -życzę zdrowia dziecku. mam nadzieję że
                  za parę lat powie pan że dziecko jest zdrowe czego z całego serca życzę
                  • Gość: nick Re: doc orkiszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:58
                    Ocenianie umiejetnosci docenta to zostaw specjalistom. Najlepszy to on jest w autoreklamie... Podaj jeden przyklad lekarza, ktory to potwierdzi (i cos wiecej niz lek. med. przed nazwiskiem i nie pochodzi z citomedu-elany, gdzie sobie docencina dorabial...) Nie podasz? Caly swiat przeciwko docencinie?
                    • Gość: Gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:47
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: gośc Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 25.02.05, 17:11
                      może Tobie potrzeba autoreklamy????????
                    • Gość: korektor Re: doc orkiszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 02:30
                      Nigdy nie pracował w Citomedzie!
    • Gość: ojciec Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 25.02.05, 17:16
      Pozwilę sobie napisać parę słów prawdy.Czy ktoś poza panią Jaskólsaką ocenił
      wynik operacji pańskiego dziecka?Z tego co ja wiem to używając wielu
      słów,opwiadając referaty nie wyleczono jeszcze nigdy dzieci a w kolejce do
      naszego lekarza do docenta nie ma miejsc!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gosc Re: doc orkiszewski IP: *.wlan.pl 25.02.05, 17:28
        poczeklajmy wiec jeszcze troche z ocena lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka