Dodaj do ulubionych

IKEA NIE CHCE W TORUNIU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:37
Podobno IKEA nie chce inwestować w Toruniu.Gdyz to małe miasto(2 razy
mniejsze od Bydgoszczy),jest tu słaba siła nabywcza(i dużo żebraków),na
terenie po Polchemie strasznie śmierdzi z oczyszczalni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Felek Re: IKEA NIE CHCE W TORUNIU IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.02.05, 22:17
      Albo piszesz powazny list albo robisz sobie jaja.
      1 czesc postu jest sensowna, byc moze IKEA ma taka polityke, jednak 2 czesc
      kretynska. Wiec jak piszesz powazni9e to pisz powaznie a jak robisz sobie jaja
      to na poziomie
    • Gość: cinek Re: IKEA NIE CHCE W TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:19
      to ze nie chce to wiemy (torunianie i my bydgoszczanie) tylko wydaje mi sie ze argumenty do konca nie sa takie jak twierdzisz.
    • Gość: lol Re: IKEA NIE CHCE W TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:31

A ja myślałem ,że to ...kleksy śmierdzą. I pamietaj - to nie
      prawda ,że ...dziewczyny lubią brąz. Chyba ,że te z Bydgoszczy. lol
    • Gość: Kuba Re: NIE CHCE W TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:50
      Przestancie reklamowac Ikee. Ja tam wole Baxpol;)
      • Gość: ktos Re: NIE CHCE W TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:54
        zaluje, ze ikea nie chce budowac w regionie. jestem z bydgoszczy ale cieszylbym sie gdyby ikea powstala w toruniu - zreszta wszystko jedno w ktorym miescie - byle nie trzeba jezdzic do gdanska lub poznania.
        • Gość: Talon Re: NIE CHCE W TORUNIU IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.02.05, 01:48
          Ikea powstanie w bydzi budowa rusz po 2007 , ale to tylko market, wstyd mi za
          takich kretynow z bydzi jak kleks (Torun tez ma sie za kogo wstydzic i kolko
          sie zamyka). Pozdro i peace od sasiadow z bydzi. Wyciszajcie swoich iditow- my
          zajmiemy sie naszymi!
          • Gość: alka Re: NIE CHCE W TORUNIU IP: *.rect.uni.torun.pl / *.rect.uni.torun.pl 16.02.05, 08:16
            :) no. ktoś rozsądny. i miły. miasta tak blisko. czy mieszkańcy Trójmiasta też
            się tak nie lubią? szkoda tylko, że komunikacja między Bydgoszczą a Toruniem
            taka kiepska. trudno wrócić do T z koncetru w Mózgu. i do B. np z Od
            Nowy...peace
            • Gość: Eldo Re: NIE CHCEMY W TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 10:29
              Kogo to obchodzi czy IKEA będzie w Bydgoszczy czy jej nie będzie.Sprzedają tam
              raczej buble.
    • Gość: pna prawda Re: IKEA NIE CHCE W TORUNIU IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 15:27
      Ikea to szwedzkie (czytaj pedalskie) gowno, a ten smrod to chyba z Bydzi do nas
      przywiewa!!!
    • Gość: ;) Re: IKEA CHCE W BYDGOSZCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:34
      A kiedy będzie zaczęta budowa w Bydgoszczy
      • Gość: -_- Re: IKEA CHCE W BYDGOSZCZY IP: *.pro-internet.pl 16.02.05, 19:36
        jhakie buble? to jedyny dla nas dostęp do porządnego designu! Jedź sobie do
        Baxpolu po meble a'la Dynastia.
    • Gość: jerzy niee?? IP: *.brda.net 01.03.05, 23:27
      krematorium tez podobno nie bedzie
    • Gość: ppeter Re: IKEA NIE CHCE W TORUNIU IP: *.petrus.com.pl 02.03.05, 09:32
      Nie potrzebujemy IKEI.Są pilniejsze potrzeby,jak chociaż lotnisko,nowy stadion,aquapark
    • Gość: ad na przykladzie tego watku widac, kto zaklada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:45
      na przykladzie tego watku, tych wyrazen: zebracy, smierdzi itp - widac, kto
      zaklada negatywne watki o Toruniu. Przykre Bydgoszczacy, wstydzcie sie swojego
      jątrzącego leszka!
      • Gość: Kc Re: na przykladzie tego watku widac, kto zaklada. IP: *.brda.net 02.03.05, 13:09
        o juz widac kto dba o to aby na forum bylo cacy...sielanka...ad przyznaj sie
        jestes przydupasem Pana Z.
        PS. to jest sprostowanie gamoniu do watku ze niby ikea mialby sie budowac w
        toruniu <pewnie ty stworzyles ten watek>....leczenie kompleksow?
        • Gość: Kc Re: na przykladzie tego watku widac, kto zaklada. IP: *.brda.net 02.03.05, 13:11
          krematorium tez podobno nie bedzie
          PS zobaczymy czy teraz skasuja...malomiasteczkowy adminie kasuj kasuj
          PS2 ad to moze ty jestes adminem ksyku?
    • Gość: zajrzyj tu zajrzyj tu - IKEA jednak w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:27
      zajrzyj tu -
      IKEA jednak w Toruniu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=20282369
      • Gość: Kc Re: zajrzyj tu - to wasze kompleksy? IP: *.brda.net 02.03.05, 13:58
        juz na pierwszy rzut oka widac klamstwo...ikea nie budowala "mostu pod
        fordonska"...jak juz to tunel ale nie ikea tylko auchan...
    • Gość: waw Re: IKEA NIE CHCE W TORUNIU IP: *.petrus.com.pl 18.03.05, 14:36
      A co z Leroy Merlin?
      Budowa wystartowała?
      • Gość: ~poinformowany Re: IKEA NIE CHCE W TORUNIU IP: *.acn.waw.pl 18.03.05, 17:56
        nie wiem czy wystartowała ale na bank wystartuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka