Gość: paco IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 09:43 Zobaczcie co on wygaduje w torunskiej wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EX Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:14 Też mi przedstawiciel regionu. Znów żałuje, że eurowyborów nie wygrał Filar. Może dzięki temu torunianie nastepnym razem zagłosują na tego co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:18 Brawo ,teraz niech sie cieszą ci którzy na niego głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanin Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 19:32 Cieszę że człowiek na którego głosowałem robi tyle dla województwa,jakby wybrano Sobecką to by była brechta. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Zwiefka 27.03.05, 20:49 Dla mnie to, że wybory wygrał Zwiefka było jedną z najgorszych żenad minionego roku.W sumie to nie mój byznes, bo ja nie z Torunia i przebywałam tu wyłącznie w celach edukacyjnych - ale aż mi sie żal zrobiło, że mając u siebie Filara - jednego z madrzejszych ludzi w tym kraju nie potraficie tego docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:13 Żenada to to,że ludzie wybrali człowieka, który nigdy w żadenj sprawie nie przedstawiał swoich włąsnych opinii! no i teraz wyszło szydło z wora Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Zwiefka 29.03.05, 19:24 Gość portalu: EX napisał(a): > Też mi przedstawiciel regionu. Znów żałuje, że eurowyborów nie wygrał Filar. > Może dzięki temu torunianie nastepnym razem zagłosują na tego co trzeba. świete słowa - tak to jest, gdy wybiera sie giętkiego jak plastelina telewizyjnego prezentera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x men Re: Zwiefka IP: *.petrus.com.pl 28.03.05, 08:32 Szkoda,a myślałem,że to spoko gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin brawo Zwiefka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:38 Dzieki ze chociaz jednen facet jeszcze mysli ja bede glosowal na niego tak jak ostatnio wiekszosc bydgoszczan pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoro Re: brawo Zwiefka!!! IP: *.torun.mm.pl 29.03.05, 18:35 Przyslowiowy glupek.Przymilajaca sie telewizyjna miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Zwiefka IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 29.03.05, 21:14 A co on takiego powiedział niestosownego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGIERD Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:18 Maciusiu,-NIC! I własnie o to chodzi ,ze ten burak nie mówi tego co powinien.Na szczescie są tacy którzy przy najblizszych wyborach kopna p.Zwiewke w duupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adammm Re: Zwiefka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:44 Zwiefka jest ok Spokojny facet z sensownymi pogladami daleki od politycznych brudów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Zwiefka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.05, 22:42 Pamietajcie tylko drodzy torunczycy, ze Zwiefka w okregu bydgoskim dostal 20 tysiecy glosow, a w torunskim tylko 3 tysiace. Trudno walczyc o miasto, ktore go nie chcialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipid Re: Zwiefka IP: *.torun.mm.pl 31.03.05, 08:49 Zwiefka jest stronniczym i leniwym europosłem. Do tej pory myślałem że jak będe głosował nie na polityka tylko na człowieka godnego zaufania to będzie godnie sprawował swój mandat. Pomyliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Zwiefka 31.03.05, 12:00 Gość portalu: lipid napisał(a): > Zwiefka jest stronniczym i leniwym europosłem. Do tej pory myślałem że jak będe > > głosował nie na polityka tylko na człowieka godnego zaufania to będzie godnie > sprawował swój mandat. Pomyliłem się. no a kto go nam rekomendował? kto za niego ręczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Re: Zwiefka niestety ma racje IP: *.law.uni.torun.pl 31.03.05, 12:04 w Toruniu mało kto głosował na Zwiefke wiec nie krytykujmy go tak, pozatym akurat w sprawie sądu i prokuratury apelacyjnej ma racje,gdyz argumenty przemawiają za Bydgoszczą-tylko ze ten Lewandowski wam zakręcił w głowach.Towarzysze odmulamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Zwiefka niestety ma racje IP: *.torun.mm.pl 31.03.05, 13:24 ja wiedziałem, że tak będzie, jak tylko tego kelnera zobaczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Re: Zwiefka IP: *.petrus.com.pl 31.03.05, 19:20 Szkod,że Filarowi się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Zwiefka IP: 193.26.211.* 01.04.05, 08:17 Głosowałem na Filara, ale po lekturze jego felietonów cieszę sie, że przegrał. Myslałem, ze to swiatły człowiek, ale niestety to kolejny oszołom torunski! Odpowiedz Link Zgłoś