Dodaj do ulubionych

Przed żużlowymi derby Pomorza

IP: *.law.uni.torun.pl 15.04.05, 13:02
Jak wygrac z bydgoszczą? My juz wygraliśmy mamy w bydgoszczy głęboko
zakonspirowaną siatke agentów fachowych i przeszkolonych z dobrym sprzętem.
Ich pseudonimy to t.a. Sawka, t.a. Krzyzak uśpiony t.a. Mirek oraz podwójny
agent Protas w odpowiedniej chwili chłopaki użyją swoich umiejtności a w
ostateczności ujawnią się i przejdą na naszą stronę. Oczywiście to informacja
ściśle tajna więc publiczne nie wolno jej rozpowszechniać. Wspomne tylko że
mamy tez innych agentów ulokowanych w innych klubach.
Obserwuj wątek
    • Gość: cogito Re: Przed żużlowymi derby Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:47
      Z jednej strony mocny skład Polonii, z drugiej najwazniejszy w żużlu atut -
      własny tor Apatora jednak drugą czesc zeszlego sezonu na wlasnym torze Apator
      kompletnie zawalil, wiec przewiduje wynik co najwyzej 48 pkt dla ktoregokolwiek
      z zespolow
    • Gość: bydgoszczanin jade na derby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 16:17
      czesc Wam
      jade w niedziele z paczka na derby bo tez przewiduje ze bedzie dobry mecz na
      styku.
      duzo bedzie zalezec u was od Smitha i puszakowskiego i postawy juniorow
      u nas sa obawy o jonssona (nadal ma slabe maszyny...) ale glownie o robaka i
      krzyzaka....ciekaw jak pojedzie u Was klecha, na juniorach przedwczoraj zrobil
      14 pkt...
      dobry prognostyk
      pozdrawiam wszystkich normalnych i prawdziwych kibicow
    • Gość: thorn Re: Przed żużlowymi derby Pomorza IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.04.05, 19:37
      Bygdoszczanin, zapraszam. Ja już bilecik mam. Niech zwycięży lepszy.
    • Gość: krzyś Re: Przed żużlowymi derby Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:00
      A ja przyjadę aż z Warszawy obejrzeć derby.
      Gdzie przedsprzedaż biletów?dzięki.
      • Gość: serek Re: Przed żużlowymi derby Pomorza IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 12:30
        czekamy z Michałem pod tablicą
    • Gość: KibicP. No, gratuluję poczucia humoru!!! IP: *.albyny.adelphia.net 16.04.05, 00:20
      Niezłe teksty napisał ten koleś z Torunia... Walnij coś jeszcze - podobało mi
      się - mówię szczerze (siatka agentów, heh).
      Poza tym kibicuję Polonii, ale niech wygra lepszy!!! Szanuję kibiców toruńskich
      i życzę wam powodzenia! Polonia i Apator nigdy nie spadną i derby będą na
      zawsze!!!
      • Gość: speedytm No, gratuluję poczucia humoru!!! IP: *.bp.com.pl 16.04.05, 08:31
        Witam, kiedyś, gdzieś też na tym formu ktoś napisał coś jeszcze
        śmieszniejszego, nie będę cytował, bo nie pamiętam dokładnie ale szło to mniej
        więcej tak: Derby - niedzielny piknik, pełna sielanka, wszyscy się lubią i
        kochają, bo tak naprawdę to nie wiadomo kto jest kto:):)
        I chyba coś w tym jest.
        A tak w ogóle to ciekawe jak potoczy się dziś potyczka prawie wszystkich
        agentów Apatora:):):)
        Pozdrawiam i życzę miłych wrażeń na meczu.
        Niechaj wygra lepszy.
      • Gość: Bydgo-Londyn Re: No, gratuluję poczucia humoru!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.04.05, 23:13
        Boze nareszcie te forum jest normalne:)))))Nich wygra lepszy (to tylko sport)
        Pozdrowienia z deszczowego Londynu
        • Gość: szef Re: No, gratuluję poczucia humoru!!! IP: 83.238.70.* 17.04.05, 01:02
          a umyłeś gary i posprzątałeś w mojej restauracji?
          a więc do roboty! bo zjade z 3 na 2,5£.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka