Dodaj do ulubionych

Czy dresiarzy powinno się zabijać?

IP: 217.98.241.* 04.07.02, 03:07
Moim zdaniem tak.

chętnie wykonywałbym wyroki śmierci. pociągnięcie za spust i jednego dresa
mniej - cóż za ulga! cóż za korzyść dla społeczeństwa!

oczywiście, to nie rozwiązałoby problemu. zlikwidowałoby tylko objawy, nie
przyczyny. ale od razu byłoby lepiej.
pzdrv
PS: jesli pojawi się polemika - uzasadnienie wkrótce.
Obserwuj wątek
    • Gość: SDB Re: Czy dresiarzy powinno się zabijać? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 11:31
      Na pewno powstaloby podziemie, grupy dywersyjne, solidarnosc kibicow-chuliganow
      i partyzantka dyskomulow :)
    • Gość: Jacus2 A ja chodze w dresach... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 15:10
      ... tralalala
      Weekendowo. Bo mnie jeansy cinsa w pupe.

Jacek
      • Gość: NIN Re: A ja chodze w dresach... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 04.07.02, 15:47
        Gość portalu: Jacus2 napisał(a):

> ... tralalala
        > Weekendowo. Bo mnie jeansy cinsa w pupe.

Zawsze możesz się wpasować w spodnie od gajeru, pasowałyby do bluzy od dresu.

• robert_wl Re: A ja chodze w dresach... 04.07.02, 18:42
          Zabijać nie, ale usypiać jak najbardziej.
        • Gość: yorick okresowy odstrzał IP: 217.98.241.* 04.07.02, 18:47
          przydałby się okresowy odstrzał.
          ja mógłbym pociągać za spust.
          dresy za bardzo czują się bezkarne ostatnio.
          pzdrv
          • hiro Re: okresowy odstrzał 04.07.02, 18:52
            Gość portalu: yorick napisał(a):

> przydałby się okresowy odstrzał.
            > ja mógłbym pociągać za spust.
            > dresy za bardzo czują się bezkarne ostatnio.
            > pzdrv
            zacznij chłopie od polityków!
            reszta -tak jak napisałeś
            pozdro
            • Gość: katka Re: okresowy odstrzał IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 19:21
              Proszę, proszę, jacy koledzy bojowi! A przy pierwszym lepszym napotkanym
              dresiarzu miny by wam zrzedły... ;o)
              • hiro Re: okresowy odstrzał 04.07.02, 19:53
                Gość portalu: katka napisał(a):

> Proszę, proszę, jacy koledzy bojowi! A przy pierwszym lepszym napotkanym
                > dresiarzu miny by wam zrzedły... ;o)
                za mało mnie znasz więc nie wypisuj takich farmazonów
                pozdro hiro

• Gość: yorick a teraz na serio IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 01:22
                  a teraz na serio:

kto nigdy w życiu nie przeżył prawdziwego starcia z dresami, albo chociaż nie
                  słyszał o taki wśród najbliższych znajomych (mówię: najbliższych - nie jakieś
                  tam plotki) niech podniesie rękę i naciśnie przycisk.
                  zdarzyło mi się kilka razy w wersji w miarę 'pokojowej' (tj. bez dostania w
                  mordę) i kilka razy ww w miarę wrogiej (tj. w mordę ale bez utraty życia lub
                  zdrowia). koledzy mieli różnie.
                  wierzcie mi lub nie, i ja i koledzy nie prowokujemy takich zajść w najmniejszym
                  stopniu.
                  i zaczyna mnie to wkurwiać porządnie napisze bez ogródek,
                  i będę się starał o pozwolenie na broń i nastepnym razem jak nastapi coś
                  takiego, strzelę gościowi w twarz z prawdziwą przyjemnością.

a jak kogoś złapią i skażą za zakłucie studenta na śmierć, jak ostatnio (tj.
                  zakłuli ostatnio, bo do złapania i skazania
                  daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeka droga)
                  to ja bardzo chętnie ten wyrok wykonam.
                  pzdrv
                  • Gość: szteter eliminować chwasty!!!!!!!!! IP: 158.75.1.* 05.07.02, 14:32
                    rozumiem Cie chłopie!!!
                    wiesz co mnie wkur... sie znaczy denerwuje osobiście że są w naszym mieście ,w polsce ludzie którym chodzi tylko po głowie to aby kogos zaczepić ,sprać go po mordzie , za nic za friko dla własnego polepszenia smopoczucia czy co ? kurcze dlaczego ja i moi znajomi kumple jak chodzimy całą gromadą na browka to nigdy ale to nigdy nie szukaliśmy jakiś zaczepek bójek itp.co? matka z ojcem nas jakoś wychowali ?co mamy juz ponad 20 lat?kurcze starsznie mnie to denerwuje.
                    haha najlepszy byl jeden gostek-wracamy kiedys na piechotę do domu ,mijamy 2 gości lekko wstawionych jeden był o kulach i ten z kulami do nas z takim textem :eee chcecie w pier...co nie dał wam bym rady? jedną nogą bym was skasował!!!
                    i co mieliśmy zrobić <(wiem powinniśmy gnoja zatłuc na śmierć ! yyy no może przedtem by sobie jeszce mógł dołek wykopać :) >
                    powiedzieliśmy mu dobra dobra masz absolutna rację!!!
                    i poszliśmy swoją droga.miał gość szczęscie że nie spotkał mu podobnych bo by naprawde gościa zgnoili
                    a co do dresów i innych kanciatych łbów to eliminacja nas tylko ratuje ...naprwde tio jedyna droga
                    ktos sie wreszcie tym musi zająć
                    ps ktoś tu napisał że my jesteśmy mocni w gębie a jak widzimy dresa to spadamy .przyjdzie czas że sie to zmieni nauczymy sie oczyszczać nasze społeczeństwo z tego badziewia prędzej czy póżniej!
                    • Gość: Wiech Re: eliminować chwasty!!!!!!!!! IP: 217.97.134.* 05.07.02, 17:05
                      Gość portalu: szteter napisał(a):

> ps ktoś tu napisał że my jesteśmy mocni w gębie a jak widzimy dresa to spadamy
                      > .przyjdzie czas że sie to zmieni nauczymy sie oczyszczać nasze społeczeństwo z
                      > tego badziewia prędzej czy póżniej!

jaki dres jest - każdy widzi, nie ma co rozwijać w tej materii.
                      Tyle,ze wasz chytry plan z eksterminacją cosik śmierdzi. Poza teoretyczną
                      słusznością - po czym odróżnisz dresa od kolesia w dresach, albo: po czym
                      rozpoznasz, że przypadek nie nadaje się do resocjalizacji i nie jest tylko
                      szczylem, który ciąga się za grupą debili?
                      No i jeszcze jedno - dresy chodzą i szukają 'materiału', zeby mu spuścić tzw.
                      wpierdol (bez owijania powiem).
                      Wy chcecie szukać, żeby pójść na tym polu nieco dalej.
                      Jak dla mnie kiepska ta analogia.

Tak poza tym, natura nie lubi próżni i nigdy nie udałoby się wytępić bydła do
                      nogi, zawsze pojawiałyby się nowe chwasty.

Życie, panowie.

• Gość: jedrzej5 Re: eliminować chwasty!!!!!!!!! IP: 217.96.43.* 10.09.02, 10:59
                      Gość portalu: szteter napisał(a):

> haha najlepszy byl jeden gostek-wracamy kiedys na piechotę do domu ,mijamy 2
                      go
                      > ści lekko wstawionych jeden był o kulach i ten z kulami do nas z takim
                      textem :
                      > eee chcecie w pier...co nie dał wam bym rady? jedną nogą bym was skasował!!!
                      > i co mieliśmy zrobić <(wiem powinniśmy gnoja zatłuc na śmierć ! yyy no może
                      > przedtem by sobie jeszce mógł dołek wykopać :) >
                      > powiedzieliśmy mu dobra dobra masz absolutna rację!!!
                      > i poszliśmy swoją droga.miał gość szczęscie że nie spotkał mu podobnych bo by
                      n
                      > aprawde gościa zgnoili
                      ...Zabawne, było to pod koniec listopada 2002. Bylem z kumplem na browarku
                      (chyba w Przepompowni), tam spotkalismy kumpla bardzo mlode i powabne
                      nauczycielki. Za ich aprobata przysiedlismy sie do nich, siedzialo z nimi
                      trzech kolesi (równiez ich uczniowie, a wyglad szczegolnie jednego budzil wiele
                      do zyczenia). Dresami nie byli ale wygladali na kolesi co lubia zadymy. Tak się
                      złozylo ze chodzilem wtedy o kuli. Od samego początku ci kolesie patrzyli na
                      moje kumpla i na mnie niezbyt przychylnym okiem. Jak lokal zamykali, z kumplem
                      wyszedlem przed nimi. Idac Szeroką szlyszalem jak ,owi gentlemi' wyraznie do
                      nas przybużają, zwolniliśmy ..i rozpoczęła sie miedzy nami dyskusja. Może im
                      sie wydawalo ze mogą ,,dojebać'' dwóch podchmielonych kolesi, w tym jednego o
                      kuli. Może dobrze ze do niczego nie doszlo. CI kolesie mimo ze nie byli
                      dresami, to jednak mieli zakodowane w swoich zakutych łbach aby rozj.. osoby,
                      które ,,weszly na ich teren'' czy rozmawialy z ,,ich'' kobietami.
                      Chamstwo, agresja była i niestety będzie towarzyszyć zawsze. Ale nie można
                      wobec tego stać obojętnym, co prawda przemoc rodzi przemoc, ale ja bym takich
                      kolesi systematycznie tępił a każdemu dresowi sprzedał pląbe, bo jak mu sie nie
                      wpierdoli to kazdy z nas może być ich ofiarą.
                  • Gość: katka Re: a teraz na serio IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 19:44
                    Gość portalu: yorick napisał(a):

> a teraz na serio:

> i zaczyna mnie to wkurwiać porządnie napisze bez ogródek,
                    > i będę się starał o pozwolenie na broń i nastepnym razem jak nastapi coś
                    > takiego, strzelę gościowi w twarz z prawdziwą przyjemnością.

OK, jak serio to serio. Grozi ci kara pozbawienia wolności na czas nie krótszy
                    niż 8 lat, kara 25 lat pozbawienia wolności lub dożywocie. Z użyciem broni
                    palnej - nie mniej niż 12 lat. Ale czego nie robi się dla przyjemności...

• Gość: katka Re: hiro IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 19:37
                  hiro napisał(a):

> za mało mnie znasz

Coś mi się wydaje, że na szczęście ;-)

• Gość: Kaban Re: Czy dresiarzy powinno się zabijać? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 17:30
      Kilka uwag na powyższy temat.

Eksterminacja dresów wbrew pozorom nie da najlepszych skutków, odczujemy je
      wszyscy:

1. wielu straci pracę na bazarach (stoiska z dresami i butami tyou trzy paski +
      czwarty gratis)

2. ucierpi środowisko naturalne - skończy się handel maluchami nadającymi się
      tylko do zezłomowania i ludzie zamiast sprzedać je dresowi, który to wymontuje
      siedzenia, zrobu 'tuning' itd. to je wyrzyci do lasu

3. z powodu w pkt 2. - branża lakiernicza, zakłady produkujące przyciemniane
      szyby samochodowe, głosniki typu "mega bass", zakłady kosmetyczne (żele),
      pakiernie (siłownie), producenci sterydów itp. - upadną

4. a co z wytwórniami tzw. kijów 'basebalowych'?

5. Teraz Polska - dres to rodzimy produkt który ma szanse 'zawojować' rynki
      europejskie (czy im się tam w Europie podoba czy nie :) )

6. katastrofa budżetu (Wino marki WINO) itp. (wiem, wiem prawdziwy dres nie
      pije)

7. Dres to brzmi dumnie.

No i wreszcie - na kim będzie można się wyżyć gdy ich zabraknie?

No i już nie wiem co tu dalej pierd$%@%ić więc sami sobie jeszcze jakieś bzdury
      dopiszcie.

Bo tak poważnie to trzeba tych 'odważnych' pojedynczo wyłapywać - wtedy to jest
      miły oczom widok - dresik błagajacy o litość - chyba że po sterydach - takich
      bezwzdlędnie odstrzeliwać!

Tyle na dziś.
      Miłego weekendu.
    • Gość: luk Re: Czy dresiarzy powinno się zabijać? IP: *.studmat.uni.torun.pl 07.07.02, 16:22
      tylko nie ubijajcie tych ktorzy ida w pilke pokopac, bo
      bede ofiara.
      proponuje wpierw wyeliminowac tych bez szyi.
      • sarenka_forum Re: Czy dresiarzy powinno się zabijać? 06.09.02, 17:17
        W ogóle powinno się zabijać.

EX ALCATRAZ INHABITANT
        • Gość: Dag Re: Czy dresiarzy powinno się zabijać? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 11:13
          można wprowadzić koncesje i wysokie opłaty na produkcję oraz handel dresami
          (może to dotyczyć również wieśniackich adidasków i innego tego typu obuwia)
          w wypadku importerów - cła zaporowe
          dzięki temu kolesie będą mieli problem z budowaniem swojego imagu
          w najgorszym wypadku będa zmuszeni zasiąść przy maszynach do szycia
          co zresztą może okazać się dobrą rehabilitacją umysłową - wiadomo, praca
          wychowuje
    • natas_ Re: Czy dresiarzy powinno się zabijać? 10.09.02, 11:22
      po tym co tu przeczytalem nie trzeba juz nic dodawac powiem tylko jedno:

KILL'EM ALL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka