Dodaj do ulubionych

Naprawdę jesteśmy zadowoleni ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:45
Przeglądając stronki związane z Toruniem trafilem na ankietę poświęconą temu
czy jesteśmy zadodoleni ze sposobu w jaki Toruń wykorzystuje swoj
potencjał ?? I z ankiety tej wynika, że......... T A K !!!
Naprawdę?? sami zobaczcie:
www.nowy-torun.org/
Obserwuj wątek
    • Gość: fas Re: Naprawdę jesteśmy zadowoleni ?? IP: *.petrus.com.pl 23.05.05, 09:22
      Zapewne złośliwi bydgoszczanie tak głosują.Oni nie chcą widzieć w Toruniu żadnych nowych inwestycji.
      • sprytnyserek Re: Naprawdę jesteśmy zadowoleni ?? 23.05.05, 15:22
        Gość portalu: fas napisał(a):

> Zapewne złośliwi bydgoszczanie tak głosują.Oni nie chcą widzieć w Toruniu
        żadny
        > ch nowych inwestycji.

Nie rozumiem Twoich intencji... Ja bynajmniej za czesto jestem w Toruniu, zeby
        nie chciec widziec tu nowych inwestycji. Mnie osobiscie cieszy, jak cos sie
        zmienia (na lepsze), np. CC... A propos, bydgoszczanie raczej nie trafiaja na
        takie (dla torunian) strony, wiec lepiej nie posadzaj nas o cos nieslusznie...
        I nie rozumiem, dlaczego "zlosliwi"... Czy to bylo generalizowanie, czy tez
        wyodrebnienie pewnej grupy bydgoszczan? Ja chyba nie pisze tu niczego
        zlosliwego, hmm??
    • Gość: caca Mysle, ze mozemy byc zadowoleni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:14
      Mysle, ze mozemy byc zadowoleni. Ilosc inwestycji w ostatnich latach przynosi
      wielki skok. Dwie obwodnice, kilkanascie nowych drog, w tym cztery dwupasmowe,
      3 nowe węzły drogowe, multikino, 3 nowe uczelnie (filia ASP, AM do UMK, Wyzsza
      Szkola Medialna), samodzielna siedziba AGory (Wyborcza), regionalnego ZUS,
      studio TV# (tu sa blokady sze strony TVB). To nie wszystko zasługa Zaleskiego,
      ale i Całbeckiego, Kwatkowskiego, nawet poprzednich ekip.

Juz nawet nie beda porownywac do Bydgoszczy, ktora w/g kolejnych rankingow jest
      nagorsza w kraju - dzis raport taki ukazal sie w Ministerstwie Finansow -
      "nasza biedna gmina":
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=24249807
      • Gość: radek Re: Mysle, ze mozemy byc zadowoleni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:36
        No właśnie.Ja też nie rozumiem, czemu wyniki tej ankiety mają być na nie. Wcale
        nie ejst tak źle.
      • sprytnyserek Re: Mysle, ze mozemy byc zadowoleni 23.05.05, 15:29
        A ja osobiscie, jak i wszyscy moi znajomi, jestesmy zadowoleni z zycia w
        Bydgoszczy... To wlasnie ostatnio cos sie w koncu zaczelo dziac w Bydzi dziac
        (chociazby remont mostu na krajowej 5ce czy zakup autobusow przez MZK), wiec
        wlasciwie chyba nie jest najgorzej. A ten ranking mnie zdziwil. Tego "znanego"
        cukiernika z Bydgoszczy, ktory sie na ten temat wypowiadal nie znam:), ale
        podzielam jego zdanie;)
        A Wam zycze dalszych sukcesow:)
        • Gość: cyt Re: Mysle, ze mozemy byc zadowoleni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:48
          Poziom życia i znaczacy wzrost wagi Torunia pokazuja liczne rankingi:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29234&sortuj=6
          Bydgoszczanie juz czesto krytykowali, ze to przesada, ze niemozliwe, ze
          wszystkie rankingi to kłąmstwa, ze niewazne - do czasu aż dzis sama bydgoska
          Wyborcza napsiala o najnizszym poziomie dochodow w kraju - włąsnie w Bydgoszczy:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=24249807
    • Gość: caca Ilosc inwestycji w miescie cieszy mnie bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:45
      Ilosc inwestycji w miescie cieszy mnie bardzo, choc zawsze mozna chciec wiecej.
    • Gość: df TAK, jest tyle powodów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:48
      Nie czytasz gazet? Nie jezdzisz po ulicach? Nie bywasz na Starowce?
      TAK, jest tyle powodów.
    • Gość: gasso trio Zaleski-Kwiatkowski-Całbecki jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 17:38
      W zasadzie trio Zaleski - Kwiatkowski - Całbecki jest the best.
      Oby sie wspolpraca utrzymala, bo to chyba 3 partie.
      Chwalebne, ze wspolprace dla miasta maja ponad uklady partyjne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka