Dodaj do ulubionych

Nowe radio "Brawo"

IP: *.wlan.pl 11.07.02, 00:12
Słyszeliście? Na falach 92,8 Mhz zamiast Las Vegas jest radio Brawo. reklamuja
sie, ze graja "...zlote przeboje lat 60, 70, 80, 90...". Co o nim sadzicie?
Moim zdaniem muzyka jaka graja jest dosyc przyzwoita. Nie ma tu wspolczesnej
komercyjnej muzyki, co moim zdaniem jest duzym plusem. Nie najlepiej odbiera
niestety. Prowadzacy sa jacys niemrawi -to fakt. Ale radia sie slucha raczej
dla muzyki. Przyjemne rytmy... polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: Maatzey Re: Nowe radio IP: TORINT* / 212.244.62.* 11.07.02, 09:14
      Radio niezle, fakt ze niemrawa obsluga, ale chyba sie wyrobia.
      Smiesznie brzmi taka prezenterka co to troszke zaciaga jak z Kresow, ale w sumie
      mi to nie przeszkadza.

Pozdrawiam nowe radio - ja was slucham! ... czasem :))
      • b3ut Re: Nowe radio 11.07.02, 11:17
        nie wiem czy cieszyc sie czy plakac
        • Gość: Mario Re: Nowe radio IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 15:59
          Jak będę miał 60 lat i będę przyjeżdżał do Ciechocinka jako kuracjusz to to radio
          pewnie mnie zainteresuje.Ale poprzednia nazwa była chyba jednak lepsza.
    • Gość: szteter Re: Nowe radio IP: 158.75.8.* 15.07.02, 17:40
      jako fan i znawca radia wogole musze powiedzic że teraz stacja jest lepsza ! las wegas to była porażka! paranoja piosenki discopolo tam puszczane powodowały że nie pałałem żadna sympatią do tego radia! jak jest teraz ? rzeczywiście profil muzyczny sie zmienił -polskie i zagrzniczne "przeboje" z lat minionych sa lepsze niż hity alexi ,britnej czy innych dziwnych masowych produktów!
      a jeśli chodzi o prezenterów to rzeczywiście nie są najwyższej klasy ale muszą sie kiedyś rozkręcic nie? tego im życzę
      ja tam nie mam szczerze jedynego ulubionego radyjka którego bym słuchał i raczej słucham większości stacji które łapię (no może oprócz maryyja) ale jak kiedyś nie miałem w pamięci las wegas tak teraz brawo mam!
      acha jest jescze jeden fakt nie wiem czy na + czy na - w radio brawo powtarzają utwory barzdo często.
    • Gość: tomcio Re: Nowe radio 'Brawo' IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 15:52
      W końcu jakaś normalna stacja radiowa,a prezenterzy moim zdaniem niczego sobie
      chyba właśnie najlepsi w regionie.TAAK TRZYMAĆ
      • Gość: znawczyni Re: Nowe radio 'Brawo' IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 18:56
        czy ja wiem, wszyscy to moze nie są tacy super, ale jest jeden taki wspaniały
        głos. mmmmmmmmmmmmmmmmm, można się rozpłynąć
        • Gość: Quesso Re: Nowe radio 'Brawo' IP: *.wlan.pl 20.07.02, 20:58
          Gość portalu: znawczyni napisał(a):

> czy ja wiem, wszyscy to moze nie są tacy super, ale jest jeden taki wspaniały
          > głos. mmmmmmmmmmmmmmmmm, można się rozpłynąć

Czy twoja wypowiedź ma podtekst erotyczny???
          • Gość: znawczyni Re: Nowe radio 'Brawo' IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 07:42
            może tak a moze nie, głoś jest świetny i tyle, koniec kropka,
            • Gość: Szymek znowu reklama na Forum! IP: 213.146.61.* 22.07.02, 07:50
              PANIE PANOWIE, TROCHE GODNOŚCI! Tak ewidentnej autoreklamy nie widziąłem już
              dawno. Radio Brawo wcale nie jest lepsze niż było las vegas. Kupiła je Gazeta
              Wyborcza i właczyła w siec stacji takich jak bydgoska Elita. Żeby na własnym
              portalu, siebie samych reklamowć. Toc to skandal!
              Acha, prosze zakładjących i ciągnących wątek o nie pisanie
              udawanych, "oburzonych" listów, że "jestem zwykłym słuchaczem i tylko piszę o
              radiu które mi sie spodobało". Błagam bez takich smutnych krętactw.
              • Gość: szteter Re: znowu reklama na Forum! no co ty? IP: 158.75.8.* 22.07.02, 13:35
                serio piszesz że to jest jakaś stacja radiowa wyborczej?
                myśle że przesadzasz z tym narzekactwem na posty ! każdy pisze tu co chce innym twoje spostrzeżenia moga wydawać się dyrdymałami i co ? i nic karawana jedzue dalej daaah!
              • Gość: znawczyni Re: znowu reklama na Forum! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 13:52
                szymek co ty za bzdury pleciesz, masz tylko poweidziec czy ci się podoba czy
                nie, a nie wyciagac jakies powiązania, zastanów się chłopie, albo labo o nic
                wiecej cię nikt nie prosi, widac ze jestes jakims filozofem zyciowym, nie
                znajdujesz prostych roziwązań, podba ci sie czy nie, tylko tyle,
              • Gość: tomcio Re: znowu reklama na Forum! IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 21:28
                Co ty wiesz o radiu.Twoje wypociny nieżle mnie ubawiły.Do szkoły chłopie do
                szkoły
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka