Dodaj do ulubionych

kredyt hipoteczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:53
Może ktoś ma doświadczenia związane ze staraniem sie o kredyt na zakup
mieszkania? Tego w jakim banku mozna go wziąć-wiadomo mozna dowiedzieć sie z
wielu żródel,ale chcialabym skorzystac z waszych osobistych doswiadczen,w
ktorym banku mozna sie dogadac,gdzie pracują profesjonaliści ktorzy powiedzą
o wszystkich warunkach od razu,a nie robia z czlowieka idiotę.Proszę nie
wskazywać na GE, bo z tym bankiem już miałam "przyjemność".Podpowiedzcie mi
proszę.
Obserwuj wątek
    • agata_marcin Re: kredyt hipoteczny 17.06.05, 17:33
      Witaj!

Zapraszam do mBanku!!! Naprawdę profesjonalna obsługa. Oczywiście wszystko
      zależy od dochodu, zatrudnienia, figurowania w BIK-u oraz od zdolności
      kredytowej. Kredyt przyznawany jest szybko i przede wszystkim jest miła
      atmosfera!!!! Polecam!!!

mBank, ul. Grodzka, budynek BRE Banku - Bydgoszcz
    • Gość: Kredytobiorca Re: kredyt hipoteczny IP: *.elementy.pl 17.06.05, 20:24
      Polecam PKO Oddział przy ul. Kopernika. Pani zajmująca się tymi kredytami jest
      kompetentna,odpowiada na wszelkie pytania i jest miła. A co najważniejsze - PKO
      ma najlepsze warunki (kredyt we frankach szwajcarskich).Minimum
      formalności.Sprwawdziłam inne banki i zdecydowałam się na PKO.
      • reeeyo Re: kredyt hipoteczny 17.06.05, 21:43
        "Polecam" Bank Pocztowy w Bydgoszczy - będzie na pewno drogo i długo, i taka
        jedna miła pani ...
    • Gość: jędrzej BudBank W Toruniu, Kredyt Bank w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 10:15
      BudBank W Toruniu, Kredyt Bank w Toruniu
    • axe Re: kredyt hipoteczny 18.06.05, 14:35
      Magda,
      niestety tak łatwo nie będzie. Jeśli chcesz kredyt to się nabiegasz. Każdy bank
      jest najlepszy i każdy chce zarobić. Nisskie oprocentowanie - obowiązkowe
      ubezpieczenie na życie w tym banku, brak możliwości wcześniejszej spłaty
      kredytu, odpłatne przewalutowywanie. Bank, jak każdy inny biznes chce wyjść na
      swoje i nie gorzej niż konkurencja. Sama musisz wybrać. Ale możesz negocjować z
      każdym bankiem. Może sporo zarabiasz? Może masz w jakomś banku długo konto?
      Próbuj. I polecam przejść się na targi mieszkaniowe, na których między innymi
      specjaliści opowiadają o różnego rodzaju pułapkach i haczykach stosowanych
      przez banki przy kredytach (np. nisko w CHF ale spłata wg kursu banku, nisko w
      walucie ale wypłata kredytu w PLN wg kursu skupu a spłata wg sprzedaży). Nie
      doradzą, który bank jest najlepszy, ale powiedzą na co uważać. Możesz też iść
      do pośredników (Expander i spółka) - ale po porównaniu ofert banków samemu. Co
      prawda pośrednicy są zwykle powiązani z jakimiś bankami i praktycznie zawsze
      poza dwoma bankami ndo wyboru jest trzeci, stowarzyszony, ale to też opcja.
      Można też szukać promocji. Banki, gdy uzupełniają portfel kredytowy, stosują
      takie akcje, np. oprocentowanie rynkowe ale opłaty dodatkowe praktycznie zero.
      I pamiętaj, Ty jesteś klientem i pytaj banki o co chcesz, im się opłaca abyś
      wzięła kredyt więc dużo dla Ciebie zrobią.
      pzdr,
      axe
      • Gość: magda dziękuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:56
        rozpoczynam wędrówkę po bankach.nie moge odzałowac,ze straciłam tyle czasu na
        GE,pani byla taka miła..tylko zapomniala powiedziec,ze.......i jeszcze ze..
        oraz ze.. dowiedzialam sie o wielu rzeczach,ktore brakują w dzien,kiedy
        czekałam na odpowiedz czy dostane kredyt..a strasznie zalezało mi na czasie.
        teraz mieszkanie przepadło (było super,ale sprzedający juz nie mial
        cierpliwości wysluchiwac o tym,ze znowu przekaladamyo kilka dni.. mając kupca
        za gotowke.. wcale mu sie nie dziwie) teraz znalazlam drugie mieszkanie..
        (zawsze bede pamietac o pierwszym,ktoremu chyba inne nie dorówna) mam wiecej
        czasu... I teraz wiem, ze pani w banku nie musi być miła tylko UCZCIWA I
        KOMPETENTNA.
      • dzejkob.7 Re: kredyt hipoteczny 08.04.13, 11:03
        Witam, jakiś czas temu chciałem z dziewczyna kupic mieszkanie w Toruniu i wziac kredyt hipoteczny. Sam zaczalem szukac ale to jest jakas masakra. Stwierdzilem ze ktos moze mi pomoc - trafilem do Pana Adriana - kolega dal mi do niego numer. Fajny gosc i bardzo pomogl. Zna sie na rzeczy - pomogl wybrac tani kredyt na dobrych warunkach wiec jestesmy bardzo zadowoleni. Koledze tez pomagal. I nawazniejsze Pan Adrian nie pracuje dla żadnego banku wiec to jak dla mnie byl plus. Bo osoba niezalezna - taki doradca to roznica, a nie jak w OpenFinance albo Expander - kazdy i tak wyjdzie z kredytem z Banku z ktorym wspolpracuja. To numer do niego: 721340678. Naprawde polecam. Kuba J.
    • dzejkob.7 Re: kredyt hipoteczny 08.04.13, 11:00
      Witam, jakiś czas temu chciałem z dziewczyna kupic mieszkanie w Toruniu i wziac kredyt hipoteczny. Sam zaczalem szukac ale to jest jakas masakra. Stwierdzilem ze ktos moze mi pomoc - trafilem do Pana Adriana - kolega dal mi do niego numer. Fajny gosc i bardzo pomogl. Zna sie na rzeczy - pomogl wybrac tani kredyt na dobrych warunkach wiec jestesmy bardzo zadowoleni. Koeldze tez pomagal. To numer do niego: 721340678. Naprawde polecam. Kuba J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka