Gość: ja IP: 195.160.253.* 21.06.05, 07:03 pizzy hut chcemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pat Re: "Orzeł" zostaje na półtora roku IP: *.uci.uni.torun.pl 21.06.05, 08:36 Jak zrobicie wygodne fotele i bilety po 12 zł, to więcej nie pójdę do Cinema City. Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: "Orzeł" zostaje na półtora roku 21.06.05, 08:47 Gość portalu: ja napisał(a): > pizzy hut chcemy w dawnym Tres Amigos ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk Wlasciciel deklaruje na pewno poltora roku, a moze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:49 Wlasciciel deklaruje na pewno poltora roku, a moze dluzej - to dobry znak, ze kolejne kino zostakje. Oby sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Chcemy kina studyjnego!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 21.06.05, 09:43 Jak Iluzjon na warszawskim Mokotowie. Aż dziw, że w studenckim i kulturalnym mieście takim jak Toruń nie ma regularnego kina studyjnego bo zapotrzebowanie na pewno jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy grosze Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:50 Otwieram nowy wątek "Filmowa Alternatywa". Poszukajcie go i wpisujcie, co chcielibyście zobaczyć, w którymś ze starych kin toruńskich. Zestaw propozycji można wysłać właścicielowi Orła i Kopernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Propozycja IP: *.torun.mm.pl 21.06.05, 16:56 Chciałbym zobaczyć na moim ulubionym kinie Kopernik (słynącym z kulturalnej obsługi) napis: "Nieczynne do odwołania" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy grosze Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 17:42 Topic FILMOWE ALTERNATYWA na podforum KULTURA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Orzeł" zostaje na półtora roku IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.06.05, 21:23 2 tradycyjne kina dobrze bedzie jak zdolaja sie utrzymac. Jedno to juz wariant realistyczny. Mam nadzieje ze kina beda mialy jakis repertuar co przyciagnie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś