Dodaj do ulubionych

Developer UNIKAMP

IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 23.07.05, 09:14
Yo!Zbieram informacje na temat developera UNIKAMP.Wiem,że w Toruniu kilka
bloków już wybudował.Jak ktoś miał do czynienia z tym Developerem to proszę o
opinie - te dobre jak i te mniej pozytywne(w szczególności:o) )POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: zor Wiecej o mieszskaniach w Toruniu znajdziesz tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:47
      Budowal na Rabianskiej - bylo OK. Jakosc w sumie dobra.
      Wiecej o mieszskaniach w Toruniu znajdziesz tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=689&w=24180102&v=2&s=0
      • Gość: b3ut Re: Wiecej o mieszskaniach w Toruniu znajdziesz t IP: *.torun.mm.pl 23.07.05, 13:40
        glownie stawia bloki na Lódzkiej. Bardzo sympatyczne
        • Gość: tykk Przeprowadzasz sie z Fordonu do Torunia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:50
          Przeprowadzasz sie z Fordonu do Torunia?
          To ci powiem, ze druga strona Wisly jest w Toruniu trudna w godzinach szczytu,
          bo sie robia korki. A le za pol roku problem sie pomniejszy jak oddadza te 2
          w/w drogi i obwodnice poludniowe, a za 2-3 lata zniknie calkowicie, jak bedzie
          most.
          Wowczas to bedzie wymarzon a dzielnica.

Zapraszamy!
          Jeszcze warto pomyslec o Marbiudzie - Osoiedle Przy Lesie na 460 mieszkan -
          pieknie polozone i nawet nie tak drogo. Oczywiscie to nowe, nie uzywane.
          • Gość: asika23 Re: Przeprowadzasz sie z Fordonu do Torunia? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 23.07.05, 17:51
            dzieki za odpisanie.Marbud też brałam pod uwagę,ale UNIKAMP jest tańszy od
            reszty developerów w Toruniu.Być moze to wynika z tego,że buduje po drugiej
            stronie wisły,ale sprawdzić nie przeszkodzi w końcu ładuje się w to dużo forsy.
            • Gość: waldek Re: Przeprowadzasz sie z Fordonu do Torunia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:16
              Na wartosc mieszkania ma wplyw tez mozliwosc pozniejszej sprzedzay - za Wisdla
              jak na raazie jest trudniej sprzedac i sa tansze. Byc moze za kilka lat jak
              bedzie most to sie zmieni.
              Ja tez bym radzil Marbud, ew. Budlex - to sprawdzeni deweloperzy, duzi i
              wiarygodni. Unikamp tez jest OK, ale mniejszy.
      • Gość: asika23 Re: Wiecej o mieszskaniach w Toruniu znajdziesz t IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 23.07.05, 17:57
        Jakość oczywiście mieszkań też mnie interesuje, ale najbardziej zastanawia mnie
        to,że są mało rozreklamowaną i mało znaną firmą.Budują tanio, dlatego sie nimi
        interesuje...Ale chciałabym też znać ich kondycje finansową:o)Żeby nie wywineli
        jakiegoś numeru w trakcie budowy....no ale takie ryzyko ponosi isę za każdym
        razem jak się od developera kupuje mieszkanie:O)Dzięki za odpowiedź..pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka