Dodaj do ulubionych

POMYSŁY NA INNE KINO W TORUNIU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:42
POMYSŁY NA INNE KINO W TORUNIU:
- variete i rewia
- scena operetkowa (moze filia Teatru Muzycznego z Gdyni?)
- scena kabaretowa - studenci
- kawiarnia artystyczna (stoliki) + wyswietlanie filmow
- filmy specyficzne - przyrodnicze, historyczne, geograficzne (tematyczne)
- kino torunskie - tworcy torunscy, filmy o T-niu i krecone w Toruniu, filmy
torunskich twórcow i z udzialem torunskich aktorow
- sztuka performance, wystawy + inscenizacje
- scena muzyczna, kabaretowa
- HYDE PARK - atrakcja na miare Londynu (!), swoboda wypowiedzi dla róznych
ludzi, ustalona z góry tematyka na biezace sprawy dla miasta.

Zwłaszcza scena ze stolikami jak w kawiarni artystycznej wydaje sie pomyslem
najlepszym, na miare Paryża i malych klubów artystycznych.
Niech właścicele próbują !!!

Tak mogą sie bronic małe kina przed gigantami światowymi!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: POMYSŁY NA INNE KINO W TORUNIU IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 28.08.05, 13:03
      fajne pomysly
      kino trojwymiarowe
      • Gość: damian bardzo ciekawe, rozpropagowac je wsrod wlascicieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:18
        Pomysly bardzo ciekawe, rozpropagowac je wsrod wlascicieli!
    • Gość: Ron Re: pomysły IP: *.uci.uni.torun.pl 29.08.05, 09:55
      Podoba mi się
      • Gość: damian Znacie maile do włascicieli kin w Toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:58
        Skoro wam sie podoba, rozprogagujmy je!
        Znacie maile do włascicieli kin w Toruniu?
        • Gość: rezolutny Ludwik Re: Znacie maile do włascicieli kin w Toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:39
          ja znam, ale powiedziano mi, że jak ujawnię na tym forum, to spadnie na mnie
          kara z Nieba. więc się po prostu boję!
          Damian, po prostu nigdy mnie o to więcej nie proś dobrze?

tylko tyle. po prostu już o tym nie mów.
          błagam

bo się ziści i niestety Ty będziesz musiał być główną atrakcją tego variete.
          będziesz w kabaretkach tańczył kankana z p. dyrektorem Szmakiem przebranym za
          rubasznego satyra, do którego mu, nawiasem mówiąc, niewiele wszak brakuje.
          • Gość: damian Re: Znacie maile do włascicieli kin w Toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:29
            Mogę tańczyć :-)
            Ale serio - podaj maile do wlascicieli kina, jak znasz.
          • Gość: ja Re: Znacie maile do włascicieli kin w Toruniu? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.08.05, 18:07
            Nie boj sie Rezolutny Ludwiku.
            Mnie tez by co poniektorzy spalili na stosie albo pocwiartowali i posypywali
            sola. Jak sie ma cos do powiedzenia to sie mowi. Nie po to walczyli nasi
            ojcowie i dziadowie
            • Gość: :-) Re: Znacie maile do włascicieli kin w Toruniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:34
              :-)
              A co maja nasi dziadowie do kina?
    • Gość: danka kabaret to najciekawsza propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:06
      Mysle, ze kabaret to najciekawsza propozycja. Mozna zainteresowac mlodych
      odbiorców -podoba mi sie!
      ZOBACZCIE CO DZIEJE SIE W OLSZTYNIE NA MAZURSKIEJ NOCY KABARETOWEJ - SUPER.
      • Gość: janusz Re: kabaret to najciekawsza propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:01
        Jesli siedzac przy stoliku, jako knajpka - tak !!!
        • Gość: daria Re: kabaret to najciekawsza propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:41
          Podrzuccie pomysly wlascicielom!
      • staszekk1 Re: kabaret to najciekawsza propozycja 13.09.05, 08:18
        Gość portalu: danka napisał(a):

> Mysle, ze kabaret to najciekawsza propozycja. Mozna zainteresowac mlodych
        > odbiorców -podoba mi sie!
        > ZOBACZCIE CO DZIEJE SIE W OLSZTYNIE NA MAZURSKIEJ NOCY KABARETOWEJ - SUPER.

To bylaby bardzo fajna sprawa, warto!
        • Gość: tykk Niech sie wypowiedza kiniarze, co im podpasuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:19
          Niech sie wypowiedza kiniarze, co im ew. podpasuje?
    • Gość: damian Nasze Kino organizuje LUNAFRICA - tydzien o Afryce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 14:18
      Nasze Kino organizuje LUNAFRICA - tydzien o Afryce kontrastów.

Moze w koncu posłuchano naszych rad odnośnie tworzenia osobnych segmentow rynku
      kinowego w Toruniu - tematycznie itp:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=28285615
    • klee Wypadałoby jeszcze liczyć się z klientem 28.09.05, 14:35
      Oczywiście, dobry repertuar to podstawa, ale należy też pamiętać o tym, by nie
      lekceważyć klienta. Nie trzeba być menadżerem, by wiedzieć, że walka o tegoż
      polega też na jak najlepszym traktowaniu go. A jak odnosi się doń "Nasze Kino"?

W ubiegłą środę poinformowano mnie, że karnety będą do nabycia od piątku. W
      sobotę ich jeszcze nie było, miały być w poniedziałek. Wczoraj powiedziano mi
      zaś, że nadal nie ma, bo szef nie przywiózł i nie wiadomo, kiedy przywiezie. I
      teraz pytanie, które może zadać każdy przeciętny klient: A co mnie to obchodzi,
      że szef nie przywiózł?
      • Gość: gasso Re: Wypadałoby jeszcze liczyć się z klientem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 08:30
        Wiesz, kino bazuje na filmach z Warszawy nie maja to co maja zrobic? To nie
        Hollywood.
        • klee Przegląd udany 11.10.05, 10:52
          Tutaj nie chodziło o to, czy dostali te bilety, czy nie, tylko o to, czy szef
          po nie pojechał, czy nie. Jeśli zamierzał pojechać po nie w ostatniej chwili,
          to mogli nie zwodzić ludzi i nie mówić co 2-3 dni, że bilety będą w sprzedaży
          za 2-3 dni. Ale sam przegląd ogólnie udany. Chociaż się po nim pochorowałem, bo
          albo była duchota na sali (i pełno wirusów w powietrzu) albo robiło się
          strasznie zimno, kiedy w przerwie między filmami włączali klimatyzację (chyba
          na całą parę).
    • babbik Małe kina trzymają się dobrze. 19.10.05, 13:14
      Małe kina trzymają się dobrze.
      Jak na razie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka