Gość: biznesmen IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 01.09.05, 14:03 KAPITALNY REMONT REGIONALNEJ HALI WYSTAWOWEJ W TORUNIU PRZY SZOSIE BYDGOSKIEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jędrzej bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:11 Tak, nastepuje - bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze Odpowiedz Link Zgłoś
staszekk1 Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 01.09.05, 14:16 To doskonala lokalizacja na takie obiekty, dobrze, ze miasto zaczyna inwestowac w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oby! Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:15 Oby! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 12:56 Swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 12:57 Wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 12:57 Cudownie! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 12:57 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 12:58 Blisko lotniska! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 12:58 Od strony Bydgoszczy! Bedzie doskonaly dojazd! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 13:00 Bydgoszczanie majacy kompleksy beda nam jeszcze bardziej kompleksowo zazdroscic! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 13:00 Kiedy otwarcie? Juz nie moge sie doczekac? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 02.09.05, 13:01 Uwielbiam takie "dyskusje" i wypowiedzi na tym forum. Kolko graniaste, czterokanciaste na wzajem sobie komplementujace... albo spamujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:08 Lauder ciągle Ci się coś nie podoba. Jeśli Cię denerwują takie dyskusje to zmień forum. Sądzisz że lepiej ciągle narzekać i pisać tylko o aferach i przekrętach? Ja również się ciesze że ten obiekt jest remontowany bo uważam że jest Toruniowi bardzo potrzebny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 07.09.05, 10:45 Przeciez wyrazilem tyle zachwytu - to taki modny styl "dyskusji" na tym forum. Co sie czepiasz? Moze warto zalozyc jeszcze kilka watkow na temat tego centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 10:55 Jeśli chodzi o sam fakt remontowania hali to się cieszę. Co do sposobu komentowania- kolegę z mcbone.net chyba wszyscy znają. Ja już się przyzwyczaiłem do jego postów. Nic nie da tu kasowanie przez admina bo jak sam powiedziałeś to jest kółko graniaste... za chwilę powstaną nowe posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rt Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze IP: *.speed.planet.nl 07.09.05, 11:02 Jak Ci nie pasuje styl na forum to po co na nie wchodzisz??? NIe dla Ciebie!!! Wypier papier!! Ja np siedze w Holandii i nie wiem, ze wogole taki remont jest, i jes pewnie duzo takich osob, ktore sie dowiaduja roznych rzeczy stad. A Ty zamiast komentowac, zaloz swoje wlasne prywatne forum dla... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze 07.09.05, 12:56 Gdybys w 40 watkach na pierwszej stronie zamiast 10 watkow o TVP, 10 watkow o lotnisku, 5 watkow o hali, 5 watkow o drogach i 5 innych mial 40 roznych watkow o roznych sprawach wiedzialbys wiecej. To proste. Dla mnie np. wazne jest ochrona Barbarki bo mieszkam niedaleko i jest to moj ulubiony las. Ale nie zaklada na ten temat 10 roznych tematow i nie podbijam ich sztucznie. Bo wiem, ze jeden watek dla inteligentnych ludzi wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rt Re: bedzie tam centrum Kongresowo-Wystawiennicze IP: *.speed.planet.nl 07.09.05, 13:22 Moj problem, ile czasu poswiece na znajdywanie informacji. Ty natomiast zawalasz miejsce swoimi bezsensownymi postami, czego wogole nie rozumiem. Jesli Ci sie nie podoba, napisz chociaz jeden post, a nie wprowadzasz zamet! Dla niektorych jeden watek nie wystarczy widocznie, wedlug mnie i tak nie jest to miernik inteligencji, chca sobie czytac, ok, ich sprawa. Ty natomiast to utrudniasz. Apropos, gdzie jest ten TWoj jedyny, inteligenty watek o Barbarce?? Chetnie bym sobie poczytala. Odpowiedz Link Zgłoś
staszekk1 Jakub_lauder to marudny koles -od dawna wiadomo 07.09.05, 13:31 Jakub_lauder to marudny koles - od dawna to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś