Dodaj do ulubionych

Polskie Radio PiK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:30
dzisiaj cały dzien sluchalem radia PiK 100,1 bo coś się zacięło radiu w mojej gablocie - i jestem w szoku, nic tylko Bydgoszcz i Włocławek; Torunia prawie wcale, Grudziąda i Inowrocławia wogóle - zmowa bydgosko - wloclawska!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Tak sie zawłaszcza media lokalne -nie wiedziales? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:33
      Tak sie zawłaszcza media lokalne -nie wiedziales?
      Dziwne, ze Zaleski nic nie robi.
      Ale podstawa to TV3, radia mamy wystarczajaca ilosc w Toruniu
      • ac3 Re: Tak sie zawłaszcza media lokalne -nie wiedzia 11.11.05, 22:39
        zgadza się! niestety! radio pik to kolejna instytucja państwowa zlokalizowana w B. która powinna integrować region a nie jątrzyć! W tym radiu koalicja Bydgoszczy z Włocławkiem jest bardzo widoczna; pewnie nie bez znaczenia jest fakt że prezesem tego radia jest facet z Kujaw. Wciąż wywiady z politykami z Włocławka jakby to oni byli najmądrzejsi; mało Torunia; a reszty regionu wogóle; Grudziądz wogóle olany, Inowrocław i Brodnica też...
        • Gość: nocka Re: Tak sie zawłaszcza media lokalne -nie wiedzia IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 11.11.05, 22:41
          a radio Gra?
          • Gość: taxi Re: Tak sie zawłaszcza media lokalne -nie wiedzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:46
            GRA to radio prywatne nie państwowe, może robić co chce - oni nie dostają abonamentu RTV
    • Gość: jadviga Re: Polskie Radio PiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:51
      > dzisiaj cały dzien sluchalem radia PiK 100,1 bo coś się zacięło radiu w mojej
      g> ablocie

jjjjjjjasne.... już wcześniej też się zacięło, bo wklejałeś ten wątek kiedyś
      już kilka razy

- i jestem w szoku, nic tylko Bydgoszcz i Włocławek; Torunia prawie wca
      > le, Grudziąda i Inowrocławia wogóle - zmowa bydgosko - wloclawska!!

buehehehehe

• Gość: bea Re: Polskie Radio PiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:56
        Dlaczego nie ma Torunia w Radiu PiK??? Czy w Toruniu już nic się nie dzieje???
        Czy nie ma mądrych, ludzi z którymi można porozmawiać??? Czy nie ma imprez
        sportowych, kulturalnych na których warto być??? Nie rozumiem tego. To straszne.
        • Gość: patriota Re: Polskie Radio PiK IP: *.petrus.com.pl 11.11.05, 23:13
          Sorkii, nie jestem wielbicielem Radia PiK, nie jestem też ich sprzymierzeńcem,
          ale może w to nie uwierzycie, red. Marek Ledwosiński, jako Radio PiK, był na
          obchodach święta Niepodległości w Toruniu. Nie wierzę, że jeżeli KTOŚĆ (newet z
          B.) zamawia materiał, go nie emituje. Więc wsłuchajcie się uważnie, a nie
          wyciągajcie pochopnych wniosków. Ciekawe, czy toruńskie rozgłośnie (mimo, że
          nie publiczne) wyczerpią temat.
          • Gość: Karol Re: Polskie Radio PiK IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.05, 10:50
            www.radiormg.pl/php/ludzie_radia.php
            W województwie lubuskim są dwa radia publiczne - Zielona Góra ma Radio Zachód a
            Gorzów Wielkopolski od 2000 roku ma rozgłośnię RMG
    • nautile ktos chce rozmyc afere rocznego opóźnienia TV3? 12.11.05, 10:59
      Zostawcie PIK w spokoju, amy kilka rozglosni.
      Wazniejsze jest TV3 - kto chce rozmyc afere rocznego opóźnienia TV3?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka