Gość: fazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:55 POMOCY KTO WIE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mowgli Re: JAK POŁACZYC TELEFON Z KOMPEM PRZEZ BLUETOOTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:54 hej! trzeba miec albo w kompie wbudowane bluetooth, albo kupic za okolo 70 zl bluetooth na usb. i potem wlaczyc w telefonie bluetooth i powinno sie znalezc a komp sam polaczyc. mam nadzieje, ze tobie pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: JAK POŁACZYC TELEFON Z KOMPEM PRZEZ BLUETOOTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:20 witam ala ka to mam wszystko i jak łacze sie komputerem to woła jakis pin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluetooth Re: JAK POŁACZYC TELEFON Z KOMPEM PRZEZ BLUETOOTH IP: *.petrus.com.pl 26.11.05, 16:24 Wprowadzasz pin w komórce a później ten sam w kompie lub na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAZI Re: JAK POŁACZYC TELEFON Z KOMPEM PRZEZ BLUETOOTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:20 Witam wprowadzam pin i wyskakuje komunikat ze BŁEDNY !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: JAK POŁACZYC TELEFON Z KOMPEM PRZEZ BLUETOOTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:42 Juz wiem ok dzieki pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś