i_ja_tez 05.05.10, 10:55 Proszę o pomoc - warto się tam wybrac? Sklaep nazywa się Bianco/Bianca coś takiego. Czy ktoś mógłby podać dokladną nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artwik Re: Sklep z sukienkami C.H.Millenium 05.05.10, 11:20 I znowu reklama ,skoro znasz nazwę i gdzie się znajduje to chyba już tam byłaś albo jest twój.Trzeba było nie umieszczać nazwy ale wtedy nie byłoby wiadomo który sklep polecasz Odpowiedz Link Zgłoś
i_ja_tez Re: Sklep z sukienkami C.H.Millenium 05.05.10, 11:46 Czytaj ze zrozumieniem. Potrzebuję jakiegoś namiaru, nie znam właściwej nazwy, nie mogę sprawdzić w internecie np. godzin otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
artwik Re: Sklep z sukienkami C.H.Millenium 05.05.10, 12:05 Żartujesz ???no chyba logiczne że tak jak galeria do 20tej.Ale ściema Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: Sklep z sukienkami C.H.Millenium 05.05.10, 21:56 Większość stoisk w tej galerii to sklepy odzieżowe. Niestety z nazwy kojarzę tylko Tatuum, Qiosque i Taranko. Odpowiedz Link Zgłoś
fryz100 Re: Sklep z sukienkami C.H.Millenium 05.05.10, 22:14 Na górze przy CCC jest BIALCON i jest czynny chyba do 19. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Sklep z sukienkami C.H.Millenium 06.05.10, 20:38 Zgadza się, bardzo dobra firma z Białej Podlaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś