Dodaj do ulubionych

Orlowski -wypierd....... stąd

24.10.02, 21:40
To forum ty mały człowieczku któremu zechciało się byc radnym, nie jest
słupem ogłoszeniowym. A już na pewno nie dla ciebie!
Jak reklamować swoje, kopiowane z gazet poglądy to spadaj do biura ogłoszeń i
reklamy, któregolkwiek z mediów.
A najlepiej to powieś się na którymś ze słupów ogłoszeniowych co to stoją na
ulicach.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Orlowski -wypierd....... stąd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 21:58

Ale z ciebie miły człowiek.
      P
      • humanior Re: Orlowski -wypierd....... stąd 24.10.02, 22:25
        NIE!!!!
        Po prostu szlaf mnie trafia jak ktoś forum stworzone dla wymiany poglądów i
        opinii, wykorzystuje do promowania własnej osoby.

Trochę kultury
        • b3ut Re: Orlowski -wypierd....... stąd 24.10.02, 23:12
          w Pomorskiej są lekcje kultury?
    • brave-blonde Re: Orlowski -wypierd....... stąd 25.10.02, 02:45
      Odbiło Ci stary, hamuj, bo się rozpukniesz
    • brave-blonde Re: Orlowski -wypierd....... stąd 25.10.02, 02:51
      poza tym Orłowski jest ok
      • sszymek Re: Orlowski -wypierd....... stąd 25.10.02, 06:25
        A kto to ten Orłowski? Ma jakies imie?
        • telek_ Re: Marcin Orlowski - OK, humanior - prymityw 25.10.02, 09:22
          Napisze krótko - Marcin, którego znam jeszcze z czasów AI, K. Pelczarskiego i
          S. Majewskiego (specjalnie bez imion, tytułów i pełnych nazw), jest człowiekiem
          przyzwoitym i uczciwym, w związku z tym pomimo ze cześć głoszonych przezeń
          haseł (populistyczne dotyczące Sąsiada znad Brdy, czy chwytliwe, acz prawie
          niewykonalne - nizsze opłaty parkingowe na Starówce, poprawienie obsługi w
          Urzędzie Miejskim, przeniesienie zajezdni autobusowej) mi nie odpowiada, będę
          na niego głosował i nie pozwolę żeby jakieś hu..... go opluwały w im właściwy
          sposób!
          PS
          Nie chciałem pisać na kogo będę głosował, ale sami widzicie do czego mnie ten
          hu.... doprowadził!
          • gallagher Re: Marcin Orlowski - OK, humanior - prymityw 25.10.02, 11:02
            To może ja też coś dodam. Uważam że humanior ma rację a używanie forum do
            promowania swojej osoby jest nie na miejscu. Orlowski - piss off.
            • snoop Re: Marcin Orlowski - OK, humanior - prymityw 25.10.02, 11:31
              gallagher napisał:

> To może ja też coś dodam. Uważam że humanior ma rację a używanie forum do
              > promowania swojej osoby jest nie na miejscu. Orlowski - piss off.

bardzo ciekawe .... to jest forum i kazdy moze pisac co mu sie podoba
              a gdzie Ty byles jak nasze forum dzien w dzien odwiedzal Profesorek i wymyslal
              glupie watki .. ?
              ja zadalem pytanie kto na kogo glosuje i uzyskalem od niego odpowiedz a ze jest
              jednym z kandydatow to co ? ma sie ukrywac??
              • Gość: Anka Re: Marcin Orlowski - OK, humanior - prymityw IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 14:57
                Racja Snoop! To jest forum i z tego co mi wiadomo każdy może sobie pisać.I nikt
                nikomu nie może zabronić!!! Nie zmienia to jednak faktu, że ta kampania działa
                mi na nerwy. No ale zaraz się skończy.
                Mam tylko prośbę: niech Ci, co zostaną wybrani nie dziękują na forum za głosy.
                -A-
                • Gość: SDB Re: Marcin Orlowski - OK, humanior - prymityw IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 15:52
                  Wlasnie- chuj ci do tego co pisze orlowski. jak jestes frajer to sie dasz
                  nabrac i zaglosujesz- wolna droga.
              • humanior mylenie pojęć 25.10.02, 18:32
                czyli jak np. napiszę: Stacja Benzynowa X ma najlepsze ceny i najlepszą jakość
                paliw. Albo: w dyskontie Y - promocja od poniedziałku do piątku na banany -kg.
                2.00 to też będzie się to mieściło w kategorii wolności forumowiczów?

Forum GW jest miejscem do swobodnej wymiany pogladów i opinii.
                Gdyby Marcin Orłowski napisał np. uważam np. że w mieście powinien powstać
                parking powiedzmy dla poduszkowców - to niemiałbym nic przeciwko. Gdy do takiej
                samej frazy, dopisuje, że kandyduje na radnego, to przynajmniej dla mnie jest
                to nadużycie.
            • brave-blonde Re: Marcin Orlowski - OK, humanior - prymityw 26.10.02, 17:08
              gallagher napisał:

> To może ja też coś dodam. Uważam że humanior ma rację a
              używanie forum do
              > promowania swojej osoby jest nie na miejscu. Orlowski -
              piss off.

Przecież odpowiedział tylko na pytanie i wcale nie nachalnie
          • humanior Re: Marcin Orlowski - OK, humanior - prymityw 25.10.02, 18:24
            a ty to przepraszam za kogo się uważasz?

Za pierwszego mędrca, zwanego pierwszym bucem III RP?
    • humanior Re: Orlowski -wypierd....... stąd 25.10.02, 18:21
      Coś się tak tej pomorskiej uczepił?

a co do kultury. To jest nią natarczywe promowanie osoby na radnego na forum?
      • snoop Re: Orlowski -wypierd....... stąd 25.10.02, 19:16
        humanior napisał:

> Coś się tak tej pomorskiej uczepił?
        >
        > a co do kultury. To jest nią natarczywe promowanie osoby na radnego na forum?

Człowieku jesli uwazasz sie za normalnego czlowieka to przynajmniej zachowaj
        troche kultury i z tymi "epitetami" sie powstrzymaj ... albo wyzyj sie w pracy
        czy szkole
        co czytam Twoje wypowiedzi to jest albo kurwa albo wypierdalaj zastanow sie co
        piszesz
        • humanior Re: Orlowski -wypierd....... stąd 25.10.02, 20:51
          wulagaryzm zdarzył mi się po raz pierwszy. boleje nad tym, że musiałe go użyć.
          Sorry.
          • b3ut Re: Orlowski -wypierd....... stąd 25.10.02, 22:47
            ale kolega ma słabą pamięć
            www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=71&w=3328402
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka