Dodaj do ulubionych

Nowe radio ?

IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.05, 12:21
Piątkowe Nowości - strona 13 - Radio Bravo z Ciechocinka ma zostać przejęte
przez katolicką sieć Radio Plus . Jego nadajnik będzie przeniesiony do
Torunia a nowe radio ma nazywać się Radio Plus Toruń . Dotychczasowe Radio
Toruń Gold FM też ma zmienić właściciela i będzie funkcjonować pod nazwą
Radio Vox FM Toruń .
Obserwuj wątek
    • tytt Re: Nowe radio ? 25.12.05, 15:35
      Gość portalu: Karol napisał(a):

> Piątkowe Nowości - strona 13 - Radio Bravo z Ciechocinka ma zostać przejęte
      > przez katolicką sieć Radio Plus . Jego nadajnik będzie przeniesiony do
      > Torunia a nowe radio ma nazywać się Radio Plus Toruń . Dotychczasowe Radio
      > Toruń Gold FM też ma zmienić właściciela i będzie funkcjonować pod nazwą
      > Radio Vox FM Toruń .

przydaloby sie jakies fajne radio regionalne, tworzone w nowym duchu,ale
      niebedące kopią kolejnych esek i innych buefemów szajsowatych.. w bydgoszczy
      tez slabizna wg mnie-wlasciwie tylko BIS,ale to radio ogolnopolskie..w dodatku
      PIS zabiera sie za media publiczne, obawiam sie,ze i to radio moze obnizyc
      loty :(
    • Gość: masa Re: Nowe radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:43
      ktos kiedys powiedzial ze radio gra to taki tabloid...
    • Gość: EX Re: Nowe radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:51
      Takiego piernika to nam nie potrzeba. Już jedno radio Toruń jest dla taksókarzy
      i emerytów.
      • Gość: tony soprano Re: Nowe radio ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:22
        Toruń musi sie reklamować.
        • tytt Re: Nowe radio ? 27.12.05, 09:07
          Gość portalu: tony soprano napisał(a):

> Toruń musi sie reklamować.

noo ty mu robisz najlepsza reklame pff..
    • Gość: gr. Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:24
      Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 -a na Poznanskiej bedzie pewnie to
      nowe: PLUS TORUN
      • Gość: Karol Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.05, 11:56
        Radia Plus i Vox to rozgłośnie w zamierzeniach katolickie a przy tym komercyjne
        ( nie tak sekciarskie , jak R.M. ). Mimo wszystko ja pozostaję przy Radiu Gra .
        • tytt Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 27.12.05, 11:59

> Radia Plus i Vox to rozgłośnie w zamierzeniach katolickie a przy tym
          komercyjne
          >
          > ( nie tak sekciarskie , jak R.M. ). Mimo wszystko ja pozostaję przy Radiu
          Gra .

to ile ty masz karolu lat-13? czyli wzystko powoli uklada sie w calosc :)
          • Gość: Karol Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.05, 12:17
            > to ile ty masz karolu lat-13? czyli wzystko powoli uklada sie w calosc :)
            13 ? aha , bo Radio Gra jest na św. Jakuba 13 - dobre . Mieszkam też na ...
            13 ; to już dwie 13 . OK , mam 26 i już nie musisz sie męczyć.
            • tytt Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 27.12.05, 12:19

> > to ile ty masz karolu lat-13? czyli wzystko powoli uklada sie w calosc :)
              > 13 ? aha , bo Radio Gra jest na św. Jakuba 13 - dobre . Mieszkam też na ...
              > 13 ; to już dwie 13 . OK , mam 26 i już nie musisz sie męczyć.

przewrotne i zabawne,ale raczej chodzilo mi o grupe docelową owego radia :)
              chociaz majac 26 ponoc sie jeszcze w niej miescisz..

• Gość: Karol Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.05, 12:31
                > przewrotne i zabawne,ale raczej chodzilo mi o grupe docelową owego radia :)
                > chociaz majac 26 ponoc sie jeszcze w niej miescisz..
                No tak , ESKI nie trawie więc jestem między Radiem Gra a Radiem Toruń ( ze
                wskazaniem na R. Gra ) . Mógłbym jeszcze dołożyć RMF z ogólnopolskich .
                Szkoda , że PiK jest taki nudny - ale oni żyją z abonamentu więc nie ma nadziei
                na jakieś zmiany.
                • tytt Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 27.12.05, 15:40

> > przewrotne i zabawne,ale raczej chodzilo mi o grupe docelową owego radia
                  > :)
                  > > chociaz majac 26 ponoc sie jeszcze w niej miescisz..
                  > No tak , ESKI nie trawie więc jestem między Radiem Gra a Radiem Toruń ( ze
                  > wskazaniem na R. Gra ) . Mógłbym jeszcze dołożyć RMF z ogólnopolskich .
                  > Szkoda , że PiK jest taki nudny - ale oni żyją z abonamentu więc nie ma
                  nadziei
                  >
                  > na jakieś zmiany.

no tak,jezeli rozlozysz atrakcyjnosc radia na skali glupio sztampowo i
                  dziecinnie vs powaznie i wielowymiarowo to pik faktycznie przegrywa z radiem
                  gra.
                  ale radio bis tez jest z abonamentu a trzyma poziom (poki co,bo juz pis kladzie
                  łapki na mediach publicznych a to niczego dobrego nie wrozy)
                  • ursua Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 28.12.05, 17:40
                    BIS-swietne radio?
                    uwielbiam kiedy ktos uzywa slow zarąBISty i czaderski. juz z samych reklam widac ze grupa docelowa tego radia sa szalone 13latki.
                    • tytt Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 28.12.05, 18:08
                      biska przede wszystkim oferuje to i tamto, sa audycje z ambitną muzyką, bogate
                      w tresci, bardzo nowoczesne ujmowanie wspolczesnej muzyki a nietylko jedną
                      mainstreamową modłę dla nieokreslonych dzieci (jak gra), zdarzają sie
                      glupkowate teksty,ale na boga-w porownaniu z radiem gra to nosnik najwyzszej
                      kultury.nie wiem czemu sie boczysz-przeciez biska nie jest radiem bydgoskim a
                      radio gra nie jest chyba wizytowka torunia?
                      • ursua Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 28.12.05, 18:19
                        nie obchodzi mnie skad jest gra albo bis. mowie tylko ze oba mi sie nie podobaja i chyba mam do tego prawo nie?
                        • tytt Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 28.12.05, 18:21
                          ursua napisał:

> nie obchodzi mnie skad jest gra albo bis. mowie tylko ze oba mi sie nie
                          podobaj
                          > a i chyba mam do tego prawo nie?

ok, nie wiem jaki szablon przyjałeś skoro oba radia stawiasz jak rozumiem w
                          podobnej kategorii, poza tym wybacz ale ze zdania:

BIS-swietne radio?
                          uwielbiam kiedy ktos uzywa slow zarąBISty i czaderski. juz z samych reklam
                          widac ze grupa docelowa tego radia sa szalone 13latki.

niestety nie zrozumialem,iz nie podoba ci sie rowniez radio gra. moja wina,
                          bije sie w pierś.
                          • ursua Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 28.12.05, 18:25
                            z twoich postow to najlepiej widac kto ile ma lat i co jest fajne a co niefajne. wydaje sie ze polknales monopol na prawde. zazdroszcze dobrego samopoczucia.
                            • tytt Re: Dlatego Gra sie przenioslo na Jakuba 13 28.12.05, 18:45
                              ursua napisał:

> z twoich postow to najlepiej widac kto ile ma lat i co jest fajne a co
                              niefajne
                              > . wydaje sie ze polknales monopol na prawde. zazdroszcze dobrego samopoczucia.

no moglbym napisac to samo, takie same puste slowa-nie masz nic do powiedzenia
                              to po prostu odpusc jezeli wymiana zdan cie przerasta.
    • Gość: space00 Re: Nowe radio ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:36
      jak tak czytam te wasze wypociny to naprawde niewiele wiecie co sie dzieje w
      tej branzy...czytajcie dokladnie fachowa prase i nie "opowiadajcie" bzdur...za
      blisko jestem tych tematow zeby to spokojnie czytac :), radio plus czesciowo
      zostalo kupione przez wlasciela ESKI I GOLD-a..i czesc stacji plusa zmienilo
      tylko nazwe na vox....a nazwa vox to nic nowego....w Bydgoszcz radio vox bylo w
      polowie lat 90 i pozniej zmienlo nazwe na plus...to tak pokrotce....pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka