Dodaj do ulubionych

Inwestycje na Jordankach

IP: *.astro.uni.torun.pl 02.01.06, 12:01
No nareszcie sie cos dzieje w tym zapyziałym Toruniu!
Jeszcze tylko porzadny basen, centrum konferencyjne i most i naprawde bedzie
to miasto z prawdziwego zdarzenia.
pozdrawiam Krzyzakow
Obserwuj wątek
    • Gość: adi Re: Inwestycje na Jordankach IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 02.01.06, 13:21
      Ty, Karolinka, za mało masz basenów w Toruniu? Z jakiego miasteczka jesteś, że
      tak Ci żal d.... ściska? Z tego koło Torunia na B?
      • k.novoselic Re: Inwestycje na Jordankach 02.01.06, 22:35
        Gość portalu: adi napisał(a):

> Ty, Karolinka, za mało masz basenów w Toruniu? Z jakiego miasteczka jesteś,
        że
        > tak Ci żal d.... ściska? Z tego koło Torunia na B?

Popatrz na jej IP, to bedziesz wiedział z jakiego.
    • Gość: Koziołek Oby tylko nie przegrzali całej sprawy. IP: 72.232.20.* 02.01.06, 13:34
      Ale tak trzymać.
      • Gość: Www Re: Oby tylko nie przegrzali całej sprawy. IP: 82.146.250.* 02.01.06, 16:01
        no ok ja tu czytałem różnych panów i pisali wtedy że CSW to zespół sal
        konferencyjnych, wystawowych i koncertowych dla orkiestry. No i znowu okazało
        się to zwykła piana, bo sala koncertowa i centrum musi powstać obok i nawet
        jeszcze inwestora nie ma. No i jak tu wierzyć forumowiczom
    • Gość: ja Re: Inwestycje na Jordankach IP: *.tvk.torun.pl 02.01.06, 17:37
      Karolino, Torun jest miastem z najwieksza iloscia basenow w tym zapyzialym
      kraju, a z tego wynika ze to Bydgoszcz w basenach do Torunia jest zapyziala.
      Z mostem to prawda jest jego brak, ale przez Torun plynie rzeka a nie rzeczka
      jak przez zapyziala Bydgoszcz.
      • Gość: Www Re: Inwestycje na Jordankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:05
        sam sobie odpowidasz? oj nieładnie hehehehehe. No jakby tak baseny policzyć to
        raczej jestes w wielkim błędzie :)) ale co mi tam hihiih
        • Gość: ja Re: Inwestycje na Jordankach IP: *.tvk.torun.pl 02.01.06, 21:26
          Gość portalu: Www napisał(a):

> sam sobie odpowidasz? oj nieładnie hehehehehe. No jakby tak baseny policzyć
          >to raczej jestes w wielkim błędzie :)) ale co mi tam hihiih

Wiec jakie miasto ma wiecej
          • Gość: Www Re: Inwestycje na Jordankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:49
            e nie wiem by trzeba policzyć :) ale trzeba miec dane dokładne :) co tam w
            każdym mieście powinno być ich tyle ile trzeba. Ja to napisałem przekornie bo
            to głupie pisanie że najwięcej itp hehehe. U Was np zbuduje się miniaquapark u
            nas taki basen ze zjeżdżalniami i dżakuzi ;) jest przy szkole ale nikt tego tak
            nie nazywa hihi No dobra bo zaczynam być złośliwy heheheh
    • Gość: pawel teatr muzyczny IP: 87.207.69.* 02.01.06, 21:21
      Co wolicie aby powstało w Toruniu: teatr muzyczny czy sala koncertowa???
    • Gość: alquozguy Re: Inwestycje na Jordankach IP: *.torun.mm.pl 03.01.06, 16:36
      Fajnie ze cos sie robi (te Jordanki i centrum), ale te wszystkie wiadomosci nie
      zmienia faktu, ze w Toruniu nie tworzy sie nowych miejsc pracy. Nawet to
      Centrum czy jakas Galeria Copernicus nie zmienia wiele. Wladze miasta
      najwyrazniej nie maja pomyslu na sciagniecie inwestorow przemyslowych czy
      nowych technologii wykorzystujacych potencjal naukowy Uniwersytetu. Dlatego
      tow. Prezydent powinien odejsc albo skoncentrowac sie na przemyslowym rozwoju
      Torunia a nie na medialnych cyrkach. A moze ja o czyms nie wiem? (od paru lat
      mieszkam poza krajem) Czy warto wrocic do Torunia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka