Dodaj do ulubionych

Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych beretów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:00
Powstanie takiej fabryki jest jak najbardziej zasadne. Ogromny rynek zbytu,
niskie koszty dystrybucji, a lokując sklep firmowy przy siedzibie Radia
Maryji moherowe bereciki rozchodziły by się niczym świeże bułeczki. Takie są
fakty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 00:13
      Następna po berecik z antenką , niedługo kolejka się ustawi ..:)) Nie nadążę z
      produkcją :))
      • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:19
        Antenka będzie już nakierowana na RM?
        • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 00:25
          Nie ma się co śmiać Oliwio . Jak się tak rozglądam po tym i po sąsiednim
          forum , to dochodzę czasem do wniosku , że złoty interes byśmy mogły na tych
          przaśnych berecikach zrobić .:)
          • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:35
            Co wolisz: robić berecik, czy stroić antenkę? Napaleńców na moherki wciąż
            przybywa. Mówię Ci złoty interes!
            • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 00:40
              Zdecydowanie wolę dziergać . Antenka mojego autorstwa stuprocentowo odginałaby
              się w drugą stronę .:)
              • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:45
                Z tymi antenkami bywa różnie. Na początku działalności RM mieli coś
                przesterowane. W naszym domofonie naciskało się przycisk, a tam: Niech będzie
                pochwalony". Piękne powitanie po powrocie do domu! I nawet domofon odbierał!
                • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 00:52
                  Faktycznie coś było nie tak , bo kiedyś zamiast budzika w komórce , usłyszałam
                  rano : "Szczęść Boże ludziom pracy " :))
                  • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:54
                    Taki drobiazg, a jak cieszy.
                    • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 01:02
                      Czy nie zrobiłyśmy się przypadkiem złośliwe i cyniczne ..?? Mam dziwne
                      wrażenie , że niebo nie jest nam pisane ..:))
                      • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 01:12
                        Czyścem się też zadowolę. A i czasami w piekle jest wesoło. Zważywszy kto tam
                        może przebywać(?)
                        • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 01:16
                          Same doborowe towarzystwo .:) Trzeba tylko rozejrzeć się za pozostałą dwójką do
                          brydża :)
                          • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 01:19
                            Nie potrafię grać w brydża. Chyba, że mnie nauczysz. Pozostała dwójka też się
                            znajdzie. Znam paru ryzykantów (po toruńsku rydzykantów).
                            • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 01:25
                              Nauczę Cię . Ale możemy przecież oddawać się innym rozrywkom , np. spróbować
                              zależć diabłom za skórę :))
                              • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 01:31
                                Czy jest tam obecnie też diabeł Rokita? Mam z nim do pogadania za jego
                                niewyparzony język.
                                • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 01:36
                                  Podobno chwilowo oddelegowany jest do stolicy , ale często o czeluście
                                  zahacza . Wrzątku w piekle pod dostatkiem , będziesz mogła się wykazać :)
    • Gość: adr. NA POWAZNIE: TO BYŁBY NIEZŁY INTERES TURYSTYCZNY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 08:51
      NA POWAZNIE: TO BYŁBY NIEZŁY INTERES TURYSTYCZNY!
      Skoro mozna sprzedawac żabki i Krzyzaczki?
      • Gość: Iza :) Re: NA POWAZNIE: TO BYŁBY NIEZŁY INTERES TURYSTYC IP: *.chello.pl 12.01.06, 09:05
        To byłby koszmar!!! Każda autoironia ma swoje granice , nie mówiąc już o
        oburzeniu całkiem sporej części społeczeństwa:))
        • Gość: mario Re: NA POWAZNIE: TO BYŁBY NIEZŁY INTERES TURYSTYC IP: 80.51.243.* 12.01.06, 18:54
          A ja bym kupił moherkowy berecik z antenką nakierowaną na RM, najlepiej jeszcze
          z wyhaftowanym autografem Ojca Tadeusza.
          • Gość: Oliwia Re: NA POWAZNIE: TO BYŁBY NIEZŁY INTERES TURYSTYC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:06
            Mam niedaleko i po autograf mogę podskoczyć osobiście.
    • Gość: torunianka konkurecję widzę IP: *.petrus.com.pl 12.01.06, 19:42
      przed miesiącem chyba dałam ogłoszenie na forum bydgoskim, że moherowe berety dziergam. Trochę zgłoszeń miałam, ale widzę, że konkurencja moje ogłoszenie wycięła bo chce fabrykę tworzyć.

Ładnie to tak????

A jeżeli już, to bardzo proszę grę fair play i o podział terytorialny. Ponieważ Wy, jak widzę macie miejsca przy samym Centrum, to ja, mimo iz byłam pierwsza z pomysłem, zadowolę się wyłącznością na dwa sklepiki - przy moście i Szosie bydgoskiej. Może na ten cel zakupię zrujnowaną "Czesankę", którą w ten sposób, tak przy okazji uratuję od grożącej jej upadłości.

Liczę na przyjęcie oferty.
      • Gość: Iza :) Re: konkurecję widzę IP: *.chello.pl 12.01.06, 19:52
        Torunianko , nie jesteśmy pazerne , za to otwarte na wspólpracę , dogadamy się
        jakoś :) I pomyśleć , że zaczęło się tak niewinnie :)) :

• Re: TORUN-WARSZAWA AUTOSTRADA A1 !!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.243.*
        Gość: bronka 11.01.06, 16:12 + odpowiedz

Kiedy w końcu w Toruniu powstanie fabryka moherowych beretów, bo nie mam w czym
        chodzić, a to takie modne. I praktyczne.

• Re: TORUN-WARSZAWA AUTOSTRADA A1 !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl
        Gość: Iza :) 11.01.06, 16:27 + odpowiedz

Już się buduje . Póki co , załóż Broniu taki przaśny , czarny , najlepiej z
        antenką , zawsze trochę przed mrozem ochroni a równie ładnie Ci w nim będzie .
        Jak wymyślisz coś oryginalniejszego pomyślimy o kolorku i szlachetniejszym
        splocie :)

• Re: TORUN-WARSZAWA AUTOSTRADA A1 !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: Oliwia 11.01.06, 19:11 + odpowiedz

A ja dołożę antenkę gratis.

• Gość: moherek Re: konkurecję widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:53
        spieszcie się dziewczyny bo zima się skończy i nie zarobicie.
        • Gość: Oliwia Re: konkurecję widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:58
          W zanadrzu mamy model letni.
      • Gość: Oliwia Re: konkurecję widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:53
        OK. Chociaż mam propozycję współpracy. Załóżmy Spółkę z b.o.o.. Trzeba tylko
        nazwę ustalić.
        • Gość: Iza :) Re: konkurecję widzę IP: *.chello.pl 12.01.06, 20:01
          Może coś lokalnego , coby się kojarzyło :) Chociaż w tym temacie chyba wszystko
          się kojarzy :))
          Jeżeli chodzi o zimę , to proponuję rozszerzyć asortyment o moherowe długie
          gatki do kolan wiązane na troczki . Wersja damska i męska :))
          • Gość: Oliwia Re: konkurecję widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:08
            Coś dla panów - moherowa mycka.
    • Gość: macias Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:46
      monia się śmiejesz, ale nie dziw się jak swoim wyśmiewczym postem zainspirujesz
      kogoś do otworzenia takiego biznesu. w toruniu jest dużo młodych
      przedsiębiorczych osób. Cząstka z nich zarabia na świadczeniu różnych usług dla
      radia maryja. Wiedz że Toruń więcej zarabia na RM niż traci. Ps. z jakiego
      miasta jestes ?
      • Gość: Dorka Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:54
        Oczywiście że taka fabryka powstanie, dla wieśniaków z Bydgoszcz, pytają ciągle
        o moherowe berety.
        • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 21:27
          Mamy rownież w asortymencie moherowe knebelki . We wszystkich wzorach o
          kolorach , zarówno dla pań jak i dla panów :)
          • Gość: ziemniak Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:45
            watek starych babow posiadajacych internet a opisujacych swoje robotki reczne.

drzewiej to dopiero byly jedrne chopaszki...
            • Gość: Iza :) Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.chello.pl 12.01.06, 21:58
              Ziemniak ..?? Ten sam któremu na bydgoskim ,krochmal rozum oblepił ..??
            • Gość: Oliwia Re: Czy w Toruniu powstanie fabryka moherowych be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:22
              Niezupełnie robótki ręczne. Berety są moherowe, a antenki samochodowe.
    • abc12323 posłuchaj pani Heli 12.01.06, 22:02
      www.moheroweberety.net/go/pl/open/tajemnice/on/tajemnica/id/12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka