14.11.02, 08:58
Ladies & Gentlemen,

co się dzieje - jest godzina 9.00 i żadnego postu z dzisiaj nie ma na sajcie?
Obserwuj wątek
    • beat Re: wazzzzup? 14.11.02, 09:05
      True...
      • Gość: emka Re: wazzzzup? IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 09:15
        nikomu się nie chce bo pogoda jest senna i spać się chce, a nie myśleć, ja
        dzisiaj dałam mózgowi odpoczać, nie myślę, więc i za wiele nie napiszę, chyba,
        że mój mózb się obudzi, papapapap miłego dzionka, emka
        • gallagher Re: wazzzzup? 14.11.02, 09:25
          Jaka senna pogoda? Świeci piękne słońce (przynajmniej w Warszawie, ale w
          Toruniu chyba też) i jest super. Aż szkoda siedzieć w pracy. Zamiast tego
          możnaby np. jechać nad morze, pospacerować po plaży (oczywiście nie mając ze
          sobą komórki).
          • Gość: emka Re: wazzzzup? IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 11:13
            spacer,? po plaży? w samotności to żadna przyjemność, wolę swoje łóżko,
            chciałabym się wyspać, a muszę siedzieś zamknięta w mojej wieży na trzecim
            piętrze, tu anwet słońće nie dochodzi, niestety, :-), pozdrowionka,
            • gallagher Re: wazzzzup? 14.11.02, 11:31
              Gość portalu: emka napisał(a):

> spacer,? po plaży? w samotności to żadna przyjemność, wolę swoje łóżko,
              > chciałabym się wyspać, a muszę siedzieś zamknięta w mojej wieży na trzecim
              > piętrze, tu anwet słońće nie dochodzi, niestety, :-), pozdrowionka,

A czy mogę Cię uwolnić z tej wieży jako dzielny rycerz?
              • Gość: emka Re: wazzzzup? IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:04
                ...na białym koniu!!!oczywiście, czekałam na tą propozycję......mam dosyć wieży
                i szefa - smoka który mnie tu pilnuje, chcę zwiać, ale nie mam warkocza,
                niestety, a szkoda, bo wreszcie na coś by mi się przydał, teraz żałuję, że
                obciełam włosięta, pozdrowionka, emka
          • brave-blonde Re: wazzzzup? 14.11.02, 12:27
            dla mnie nic to, dzisiaj choćby i Hawaje, nie rusza, NIGDY więcej ginu
            • gallagher Re: wazzzzup? 14.11.02, 12:40
              a trzeba było wczoraj pić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka