gallagher 14.11.02, 08:58 Ladies & Gentlemen, co się dzieje - jest godzina 9.00 i żadnego postu z dzisiaj nie ma na sajcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: wazzzzup? IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 09:15 nikomu się nie chce bo pogoda jest senna i spać się chce, a nie myśleć, ja dzisiaj dałam mózgowi odpoczać, nie myślę, więc i za wiele nie napiszę, chyba, że mój mózb się obudzi, papapapap miłego dzionka, emka Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: wazzzzup? 14.11.02, 09:25 Jaka senna pogoda? Świeci piękne słońce (przynajmniej w Warszawie, ale w Toruniu chyba też) i jest super. Aż szkoda siedzieć w pracy. Zamiast tego możnaby np. jechać nad morze, pospacerować po plaży (oczywiście nie mając ze sobą komórki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: wazzzzup? IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 11:13 spacer,? po plaży? w samotności to żadna przyjemność, wolę swoje łóżko, chciałabym się wyspać, a muszę siedzieś zamknięta w mojej wieży na trzecim piętrze, tu anwet słońće nie dochodzi, niestety, :-), pozdrowionka, Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: wazzzzup? 14.11.02, 11:31 Gość portalu: emka napisał(a): > spacer,? po plaży? w samotności to żadna przyjemność, wolę swoje łóżko, > chciałabym się wyspać, a muszę siedzieś zamknięta w mojej wieży na trzecim > piętrze, tu anwet słońće nie dochodzi, niestety, :-), pozdrowionka, A czy mogę Cię uwolnić z tej wieży jako dzielny rycerz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: wazzzzup? IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 12:04 ...na białym koniu!!!oczywiście, czekałam na tą propozycję......mam dosyć wieży i szefa - smoka który mnie tu pilnuje, chcę zwiać, ale nie mam warkocza, niestety, a szkoda, bo wreszcie na coś by mi się przydał, teraz żałuję, że obciełam włosięta, pozdrowionka, emka Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: wazzzzup? 14.11.02, 12:27 dla mnie nic to, dzisiaj choćby i Hawaje, nie rusza, NIGDY więcej ginu Odpowiedz Link Zgłoś