Dodaj do ulubionych

jakos malo miejsc do potanczenia w toruniu...

09.02.06, 12:51
ludzie,znacie jakieś fajne knajpki z parkietem i nie przeznaczone dla dresów i
różowych panienek?coś,gdzie by leciała muzyka taneczna szeroko pojęta,z
przechyłem w stronę rock'n'rolli,i z brakiem prymitywnych dance'ów i techniawek?
bo mi przychodzi do głowy tylko jazzgod,od czasu jak zamknęli ptaszarnię
wszędzie pełno pubów do siedzenia - mam chyba z 5 ulubionych
a jak człowiek chce się wyszaleć,to nie ma gdzie :(

robiłam sobie nadzieje n/t Pomarańczy-młodsza siostra Miles'a,no i mają
świetne wnętrze...ale co przechodzę,to pełno odpicowanych panien,adekwatnych
kolesi i prymitywny łomot. a brać studencka nie ma gdzie zabalować..przecież
chyba jesteśmy jakąś siłą ekonomiczną,nie?:) i luka w rynku jest że ho
ho.popyt przekracza podaż, co najmniej pięciokrotnie!
Obserwuj wątek
    • qq1110 jest kilka fajnych 09.02.06, 12:52
      Panienki sa wszedzie, ale jest kilka fajnych - Hipnoza, piwnica przy św.
      Jakuba, kiedys bylo tez Blue - jest nadal?
      • b3ut Re: jest kilka fajnych 09.02.06, 15:26
        nie ma już Blue. Swoją drogą czy ono było fajne <hmmm>
      • ursua Re: jest kilka fajnych 09.02.06, 15:41
        piwnica na Jakuba? tam chyba nic juz nie ma. Blue bylo kwintesencja plastiku i dresiarstwa.
        Od Nowa to byl kiedys klub (jakies 8-6 lat temu). imprezy prowadzone przez skladaka w piatki to byl niemalze obowiazek. muzyka rozna glownie rock metal ale tez hip-hop i inne jakies ale nic co mogloby byc kojarzone z prymitywnym lomotem, zero dresow. podobna troche byla ptaszarnia jakies 2 lata temu z tym ze tam akurat byly dresy i miejsca strasznie malo.
        • sdb Re: jest kilka fajnych 09.02.06, 20:39
          jak nie parny jazzgod to duszny aniol
        • b3ut Re: jest kilka fajnych 09.02.06, 21:29
          > Od Nowa to byl kiedys klub (jakies 8-6 lat temu). imprezy prowadzone przez skla
          > daka w piatki to byl niemalze obowiazek. muzyka rozna glownie rock metal ale te
          > z hip-hop i inne jakies

No ej, hiphopu z odnowy to ja sobie nie przypominam :).
          • ursua Re: jest kilka fajnych 09.02.06, 23:34
            > No ej, hiphopu z odnowy to ja sobie nie przypominam :).

a kaliber 44 na przyklad? konkretnie + i -
            chociaz moze znawcy tematu nie uwazaja tego za hip hop...
            • b3ut Re: jest kilka fajnych 10.02.06, 00:25
              ale ze mnie gapa :). Qrde fajnie tam było...
              • sdb Re: jest kilka fajnych 10.02.06, 07:53
                a i 2pac sie zdarzal :) fajne byly te impry przy metallice kravitzu nirvanie a
                czasem nawet kiurach :) to se ne vrati

PS i sikanie na potege miedzy drzewkami naprzeciw wejscia do klubu :)
                • ewcia2121 Re: jest kilka fajnych 10.02.06, 12:07
                  proponuje Kadr napewno nie spotkasz dresow i tapetowanych lalek Jest tylko jeden
                  mankament nie ma za duzo miejsca wiec impreza nieco kameralna aczkolwiek plusy
                  to mila atmosfera tanie piwko, bezpieczenstwo ;)) i szalenie sympatyczna obsluga
                  Pozdrawiam
                  • ursua rzeczywiscie kadr 11.02.06, 22:57
                    fajny klub. dresow nie ma. tanie studenckie piwo. muzyka tez o niebo lepsza niz w jakims "pod aniolem". mozna i spokojnie posiedziec i pogadac oraz potanczyc i sie wyszalec.
                    szkoda tylko ze w tym wydzielonym malym pomieszczonku kolo parkietu gdzie sa kanapy zawsze jest rezerwacja ;P.
                • b3ut Re: jest kilka fajnych 10.02.06, 12:19
                  sdb napisał:

> a i 2pac sie zdarzal :) fajne byly te impry przy metallice kravitzu nirvanie a
                  > czasem nawet kiurach :) to se ne vrati

no i "władza", "nóż", RATMy i inne DED :)
                  • ddu Re: jest kilka fajnych 10.02.06, 14:04
                    no tak, do od nowy na koncerty! a do anioła na tańce...muzyka świetna, tylko ten
                    dym, duszno....(temat poruszany, przeniesiony do"Turystyki")
                    • yavanna86 Re: jest kilka fajnych 10.02.06, 22:02
                      czyli jednak jakby mało;)
                      ile mamy tysięcy studentów w mieście...?

ps mam taką cichą nadzieję,że może poczyta ten wątek jakiś przyszły posiadacz
                      pubu i się zainspiruje
                      pps a w Kadrze jest parkiet????
                      • ewcia2121 Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 11:04
                        nie za duzy ale idzie sie pobawic
                        • yavanna86 Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 12:27
                          no patrz,nie zauważyłam;)
                          tylko szkoda że Kadr jest fajkowo-zadymiony
                          ale zadymione to jest wszędzie
                          ;)
                          • jakub_lauder Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 15:16
                            Gdzie jest Pomarancza?
                            • b3ut Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 15:25
                              pomarańcza=Miles?
                              • noara Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 15:26
                                sa w jednym budynku.na sw Ducha
                                • 0700kasia Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 15:45
                                  miles to jest rzeznia, doslownie i w przenosni, i radze unikac tych genialnych
                                  pomyslow na koniec imprezy kiedy to juz nam zamykaja nam lokal ktos z ekipy
                                  krzyknie idziemy do milesa, a tam siedza takie przyjemniaczni ze hohoho
                                  • 0700kasia Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 15:46
                                    poza tym oplakuje dublin "jak mozna bylo?!?!?!"
                                    • ewcia2121 Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 15:57
                                      nie jest tak zle w Kadrze jezeli chodzi o dym poniewaz mają wentylacje w glownej
                                      sali wlasnie tam gdzie sie tanczy ;)
                                • adamlukas Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 16:09
                                  Z ulicą Św. Ducha to mi sie kojarzy tylko MIŚ bo juz na pewno nie U
                                  ATRAKCYJNEGO KAZIMIERZA jeśli wiecie co mam na myśli;)
                                  • yavanna86 Re: jest kilka fajnych 11.02.06, 18:22
                                    tam to dopiero można spotkać miłych inaczej, przypakowanych panów:P
                                    ps. Ewcia,jesteś jakoś duchowo bądź fizycznie związana z Kadrem;)?
                                    • ewcia2121 Re: jest kilka fajnych 12.02.06, 11:41
                                      hmmm nie ... Znam poprostu barmanow i twerdze ze jest tam naprawde mila atmosfera
                                      • yavanna86 Re: jest kilka fajnych 14.02.06, 14:48
                                        no tak..tak samo mam kumpelę zaprzyjaźnioną z całą Tratwą ;)
                                        • malepiffko Re: jest kilka fajnych 14.02.06, 17:44
                                          <wow> ale jestescie ustosunkowane. znacie po prostu cala torunska smietanke :P
                                          • yavanna86 Re: jest kilka fajnych 14.02.06, 22:30
                                            piankę z piwa,nie śmietankę!;)
                                            • pasoa Re: jest kilka fajnych 17.03.06, 19:15
                                              a ja osobiscie polecam pub piekło na kopernika zmienił sie tam własciciel i
                                              jest teraz naprawde bardzo sympatyczny lokal mozna posiedziec i pogadac a jak
                                              ma sie ochote to rowniez potanczyc
    • malepiffko uwaga na KADR!!! 17.03.06, 16:46
      jezeli nie chcesz byc powitany wrzaskiem barmana: ____"Ku**a zamykac drzwi do chu*a!!!!!!!!" to tam ____nie idz____ (sytuacja z wczoraj 16.03.2006 wieczorem)
      moze myslal ze takim textem wprowadzi fajna rozluzniajaca atmosfere albo po prostu znowu sie nacpal. ja w kazdym razie do czasu zmiany obsady tam nie pojde nie bede takiemu chamowi dawal zarobic i wam rowniez NIE POLECAM!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka