Dodaj do ulubionych

Giełda samochodowa

03.03.06, 07:39
Giełda funkcjonuje od ostatniej soboty.Znajduje się obok nowo budowanej stacji paliw "Lotos" przy ul. Grudziądzkiej.Zmieści się tu jakieś 150-200 samochodów. Myślę, że to wystarczy - przekonuje właściciel. Obok placu jest warsztat samochodowy wraz z kanałem. Na miejscu, ale za dodatkową opłatą można więc zweryfikować stan techniczny auta, o którym sprzedawca najczęściej mówi "po dziadku, który tylko do kościoła jeździł". Giełda funkcjonuje od ostatniej soboty. Tłoku tam jeszcze nie ma, ale właściciel liczy, że interes się rozkręci. - Przez miesiąc, albo dwa wjazd będzie za darmo. Później planuję pobierać 5 złotych od jednego samochodu - informuje.
Obserwuj wątek
    • zenon1234 Re: Giełda samochodowa 04.03.06, 11:38
      był ktoś ? Jest wybór ?
    • nautile Nowosci nie reklamujcie bydgoskiej tylko torunska! 06.03.06, 11:43
      > Giełda funkcjonuje od ostatniej soboty.Znajduje się obok nowo budowanej
      stacji
      > paliw "Lotos" przy ul. Grudziądzkiej.Zmieści się tu jakieś 150-200
      samochodów.

Czas by Nowosci nie reklamowały bydgoską tylko torunska giełdę!
      • staszekk1 Re: Nowosci nie reklamujcie bydgoskiej tylko toru 10.03.06, 13:20
        Rzeczywiscie mogliby pisac o Toruniu.

Dla zainteresowanych:
        Giełda Samochodowa
        Grudziadzka 177/179
        czynna w soboty 8.00-13.00

NA RAZIE BEZPŁATNIE!
      • zenon1234 Re: Nowosci nie reklamujcie bydgoskiej tylko toru 10.03.06, 15:51
        nautile napisał:

> > Giełda funkcjonuje od ostatniej soboty.Znajduje się obok nowo budowanej
        > stacji
        > > paliw "Lotos" przy ul. Grudziądzkiej.Zmieści się tu jakieś 150-200
        > samochodów.
        >
        > Czas by Nowosci nie reklamowały bydgoską tylko torunska giełdę!

Ja, jako mieszkaniec Torunia chcę cotygodniowej relacji z torunskiej giełdy w toruńskiej gazecie.Nie inaczej.A i "Wyborcza" może poświęcić jej nieco miejsca.
        • staszekk1 Re: Nowosci nie reklamujcie bydgoskiej tylko toru 13.03.06, 13:07
          Dzis znow Nowosci pisza o bydgoskiej.
          • muvon200 Re: Nowosci nie reklamujcie bydgoskiej tylko toru 13.03.06, 16:14
            bo tna bydgoskiej giełdzie stopi co tydzień kilka tysięcy samochodów (nie 150 -
            200) a na próby wieżdża się na tor kartingowy. Do tego sto milionów stoisk z
            częściami i akcesoriami. To jest giełda a nie placyk komisu. 200 aut to w dużym
            mieście w komisie stoi. A auta z Torunia są ok. Jedno miałem i bardzo sobie
            chwaliłe, Właściciel uczciwy i auto bez niespodzianek. Kupiłem je na bydgoskiej
            giełdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka