doka1 11.02.03, 14:00 pozdrawiam Kochani, sorrka za dlugotrwale milczenie, co tam slychowac? jakies piffko sie nie kroi? doka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: teskniliscie? IP: 217.97.134.* 11.02.03, 14:07 HA! TY DYCHASZ! :))) witaj po latach (prawie), miło widzieć! :) kambek, czy gościnna wizyta, sie zapytam na marginesie? pifko, jak zwykle sie jakowes kroi, trzeba tylko doprecyzowac szczegóły techniczne :O) Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: teskniliscie? 11.02.03, 14:10 Powiedzmy ze wizyta goscinna oczywiscie w celach towarzyskich, (sprawdzam swoje uzaleznienie od netu ....:) to co z tymi szczegolami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: teskniliscie? IP: *.torun.mm.pl 11.02.03, 14:21 ja tysz tęskniłem. Nawet siostrę zagaiłem co u Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: teskniliscie? 11.02.03, 14:49 Wim i za zainteresowanie podziekowywuje piekniscie... Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: teskniliscie? 11.02.03, 21:28 jak z bełtem nie gadam dłużej niż dobę, to dostaje myśli samobójczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: teskniliscie? IP: *.torun.mm.pl 11.02.03, 21:51 lubie twoje poczucie humanioru Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: teskniliscie? 11.02.03, 23:48 a ja ciebie kocham. Wyjdziesz więc za mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: teskniliscie? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 16:07 Dokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: teskniliscie? IP: *.jeremi.pl 13.02.03, 15:31 humanior napisał: > a ja ciebie kocham. Wyjdziesz więc za mnie? Walentynki sie chłopakom na mózg rzucają... Beut, przyjdzie się Twojej kobicie bić o Ciebie z Humaniorem. Odpowiedz Link Zgłoś