rozczarowana-torunianka 28.07.06, 20:37 bo może jej zabraknąć:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczarowana-torunianka Re: Oszczędzamy wodę!!!! 28.07.06, 21:12 nikt nie oszczędza... oj źle się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Oszczędzamy wodę!!!! 28.07.06, 21:20 Nigdy jej nie marnotrawiłam ,a oszczedzam ją od 2003r kiedy zobaczyłam powysychane rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
qba47 Re: Oszczędzamy wodę!!!! 29.07.06, 03:48 ja też oszczędzam!!!Psu na łańcuchu od ponad miesiąca nie dałem ani kropli!!! Nawet na koszyść to wychodzi bo przestał szczekać i jest spokój:) Odpowiedz Link Zgłoś
usluznydlagw Re: Oszczędzamy wodę!!!! 29.07.06, 11:10 ........... a poza tym wszyscy w domu zdrowi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Oszczędzamy wodę!!!! 29.07.06, 23:29 virginia1 napisała: > Nigdy jej nie marnotrawiłam ,a oszczedzam ją od 2003r kiedy zobaczyłam > powysychane rzeki. to jesteśmy dwie Virginio. Niewiele, ale dobre i to:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Oszczędzamy wodę!!!! 30.07.06, 18:45 sto100 napisała: > ja kolejna, od lat, i co dalej? no to jesteśmy już trzy:) A co dalej? Za nami pójdą inni;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Oszczędzamy wodę!!!! 30.07.06, 22:29 no i nigdy nie jest za późno na to, aby zacząć:) Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Oszczędzamy wodę!!!! 31.07.06, 06:28 Prawdą jest,ze znajomi patrzą jakos dziwnie,.....mówia tak jak większość..."no przecież sama niczego nie zrobisz",..."dla nas napewno strarczy" itp, ale napewno w mojej obecności nie leją sie u nich strumienie wody tylko dlatego,że "za minutkę będę przecież kończyła to mycie" czy tym podobne.Jest to chyba maleńki sukces i trochę więcej wody dla potomnych.Acha, zapomniałam dodać,że ja często powtarzam "nie wolno marnotrawić wody". Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Oszczędzamy wodę!!!! 31.07.06, 10:41 czyli wespół w zespół ruszajmy z posad bryłę świata. Ale oczywiście, nasza dalekowzroczność staje się niezbędna, i nie jest to dziw. Realizm i pragmatyzm, wymagający rozsądku, wiedzy i szacunku do innych, bez patosu. Słabo dzisiaj u mnie cieknie z kranu. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: Oszczędzamy wodę!!!! 31.07.06, 11:18 U mnie w ogóle nie ma wody! Grrr! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Oszczędzamy wodę!!!! 31.07.06, 20:39 takie oszczędzanie z musu się nie liczy;) Ale taki stan rzeczy może się rozpowszechnić jak nie będziemy oszczędzać dobrowolnie Odpowiedz Link Zgłoś
virginia1 Re: Oszczędzamy wodę!!!! 02.08.06, 14:38 pap.edu.pl/wydawnictwo/dialogakademicki/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=193 Odpowiedz Link Zgłoś