Dodaj do ulubionych

ubrania ciążowe w Toruniu?

10.10.06, 08:16
Witam, czy możecie mi podpowiedzieć gdzie kupię ciuszki ciążowe w Toruniu?
z góry bardzo dziękuję
Obserwuj wątek
    • torun12 Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 09:19
      Na ulicy Wielkie Garbary, o ile się nie mylę
      • agilator Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 10:41
        Dzięki, mam nadzieję, że jest ich na tyle dużo, że zawsze coś się wybierze?
        • kminekdladziewczynek Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 10:50
          Słyszałem, że 23 października rusza w Toruniu sklep internetowy z ubraniami dla
          kobiet w ciąży. Z tego co mówiła mi koleżanka, będzie miał się czym pochwalić.
          • 3razy.ma MamaMa 10.10.06, 11:08
            Tak, to prawda. Sklep nazywa się MamaMa, adres internetowy www.mamama.pl.
            Gwarantujemy naprawdę duuuży asortyment. Ruszamy 23 października. Pozdrawiam.
          • aleksandra.k26 Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 11:08
            Ciuszki ciążowe są także w H&M, mają specjalny dział, oraz w EIDOSie na ul.
            Szosa Chełmińska. Odkąd wlaścicielka sama spodziewa się dziecka, stworzyła
            kolekcję specjalnie dla kobiet w ciąży.
            • agilator Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 11:23
              Dzięki :) adresik mamama.pl nie wchodzi mi niestety; ale bardzo dziękuję za
              info :)
              I tak uważam, że za mało jest sklepów w Toruniu z odzieżą ciążową prawda?

• 3razy.ma MamaMa 10.10.06, 13:22
                Zgadza się, jeszcze nie działa. Wielkie otwarcie 23 października. Zapraszamy,
                będzie warto!
                • agilator Re: MamaMa 10.10.06, 14:37
                  Czy to będzie tylko sklep internetowy, czy gdzieś sklepik tez będzie?
                  • 3razy.ma Re: MamaMa 10.10.06, 16:26
                    Na początku będzie to tylko sklep internetowy. Dzięki temu dysponujemy dużo
                    większym asortymentem i elastycznością niż sklep stacjonarny. Sklep stacjonarny
                    powatanie w przyszłym roku. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka