agilator 10.10.06, 08:16 Witam, czy możecie mi podpowiedzieć gdzie kupię ciuszki ciążowe w Toruniu? z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torun12 Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 09:19 Na ulicy Wielkie Garbary, o ile się nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 10:41 Dzięki, mam nadzieję, że jest ich na tyle dużo, że zawsze coś się wybierze? Odpowiedz Link Zgłoś
kminekdladziewczynek Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 10:50 Słyszałem, że 23 października rusza w Toruniu sklep internetowy z ubraniami dla kobiet w ciąży. Z tego co mówiła mi koleżanka, będzie miał się czym pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
3razy.ma MamaMa 10.10.06, 11:08 Tak, to prawda. Sklep nazywa się MamaMa, adres internetowy www.mamama.pl. Gwarantujemy naprawdę duuuży asortyment. Ruszamy 23 października. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.k26 Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 11:08 Ciuszki ciążowe są także w H&M, mają specjalny dział, oraz w EIDOSie na ul. Szosa Chełmińska. Odkąd wlaścicielka sama spodziewa się dziecka, stworzyła kolekcję specjalnie dla kobiet w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: ubrania ciążowe w Toruniu? 10.10.06, 11:23 Dzięki :) adresik mamama.pl nie wchodzi mi niestety; ale bardzo dziękuję za info :) I tak uważam, że za mało jest sklepów w Toruniu z odzieżą ciążową prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
3razy.ma MamaMa 10.10.06, 13:22 Zgadza się, jeszcze nie działa. Wielkie otwarcie 23 października. Zapraszamy, będzie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
agilator Re: MamaMa 10.10.06, 14:37 Czy to będzie tylko sklep internetowy, czy gdzieś sklepik tez będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
3razy.ma Re: MamaMa 10.10.06, 16:26 Na początku będzie to tylko sklep internetowy. Dzięki temu dysponujemy dużo większym asortymentem i elastycznością niż sklep stacjonarny. Sklep stacjonarny powatanie w przyszłym roku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś