dienadel 18.11.01, 19:12 1 Jutro dowiem sie gdzie pracujesz. 2 Nastepnie gdzie mieszkasz 3 Czym ew. jezdzisz. 4 /pozniej/ 5 /pozniej/ 6 /pozniej/ 7 8 9 cdn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igła Re: Dienadel - znowu miał atak ! Sraczki mózgowej IP: *.chello.pl 18.11.01, 19:43 dienadel napisał(a): > 1 Jutro dowiem sie gdzie pracujesz. > 2 Nastepnie gdzie mieszkasz > 3 Czym ew. jezdzisz. > 4 /pozniej/ > 5 /pozniej/ > 6 /pozniej/ > 7 > 8 > 9 > cdn Tylko nie zapomnij umyć sobie pysia przed pocałowaniem mnie w d...ę. Ale będziesz mógł to zrobić dopiero za tydzień, bo niestety muszę opuścić na parę dni naszą ukochaną Ojczyznę. PS I koniecznie wyszoruj sobie ząbki przed tym ! Pamiętaj ! Jak już sobie wyszorujesz ząbki i wypłuczesz je płynem "Peral drops" - to napisz podanie. Bardzo uprzejme. Ale chwilowo - wal się, zgredzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dienadel Re: Poszukiwany Igla 18.11.01, 21:48 Frajerze scwelony nie pekaj.mamy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dottore Re: Poszukiwany Igla IP: *.dialup.medianet.pl 19.11.01, 07:46 dienadel napisał(a): > Frajerze scwelony nie pekaj.mamy czas. "Dienadel" dziś jest Dzień Inteligentnych - masz wolne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Poszukiwany Igla IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 00:45 > dienadel napisał(a): > > Frajerze scwelony nie pekaj.mamy czas. Gość portalu: Dottore napisał(a): > "Dienadel" dziś jest Dzień Inteligentnych - masz wolne ! Wczoraj był matole! Co ty o inteligentnych ludziach wiesz? Igła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Poszukiwany Igla IP: *.chello.pl 24.11.01, 19:53 Jka się męska k...wo podszywasz pode mnie to spróbuj jeszcze zmienić adres na "chello", zakompleksiona rureczko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Poszukiwany Igla IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 00:32 Gość portalu: Igła napisał(a): > Jka się męska k...wo podszywasz pode mnie to spróbuj jeszcze zmienić adres > na "chello", zakompleksiona rureczko ! Skąd wiesz że "męska" cwelu zajeb.... ? Może zwyczajna kobieca ? Nie podszywaj się pod innych. Ty cwel forumowy jesteś, a nie Igła. Odpowiedz Link Zgłoś
dienadel Re: Poszukiwany Igla 24.11.01, 20:21 Skurwysynie pkt 1 -załatwiony.Mam czas frajerze,zobaczysz jaka bedzie zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Namierzony "dinadel" ! IP: *.chello.pl 24.11.01, 20:26 dienadel napisał(a): > Skurwysynie pkt 1 -załatwiony.Mam czas frajerze,zobaczysz jaka bedzie zabawa! No to czekam gnojku ! Już się nie podpisujesz za mnie, wysmarkany glucie ??? Jak sie postarsz to może dam ci wybłaszczyć pytonga, cwelu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modern Re: Namierzony IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 22:40 Taj jak w przypadku gimnazjum i tu Cię popieram, Igła!!! Odpowiedz Link Zgłoś