nie_bede_sie_logowal 13.01.07, 18:45 Mialem wizyte znajomych. Na moja propozycje, ze podjedziemy na bydgoska starowke, znajomi odpowiedzieli: A PO CO? ;-) Co tam mozna jeszzce zobczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanak toruń - "a po co?" 14.01.07, 22:19 tak mówią moi którzy do mnie do Bydgoszczy przyjeżdżają. Odpowiedz Link Zgłoś
tortor5 Re: toruń - "a po co?" 14.01.07, 22:49 Nie poddawaj się ethanak! Jest piękny pomnik na rynku, restauracja Kaskada, jedna z piękniejszych kamienic Sowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: toruń - "a po co?" 14.01.07, 23:37 Jest mnóstwo innych rzeczy a nie jedna wyremontowana ulica , komunistyczny koszmarek na murach zamku czy rzeka której nie ma bo wszyscy mają ją w d... jak to jest w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: bydgoszcz - "a po co?" 14.01.07, 23:02 leniwcom zaproponujesz wyjazd do Paryża i też zapytają "A PO CO?";) Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: bydgoszcz - "a po co?" 14.01.07, 23:11 Toruń "a po co" no i Bydgoszcz "a po co". Jedyne co warto - to Chełmno zwiedzic warto chociażby z jakąś martą. A w sumie i tak nic nie warto. Bo czytając to forum to upic się jedynie warto. I czytac go już też nie warto. Bo czy to czytac warto - nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: bydgoszcz - "a po co?" 15.01.07, 01:09 tak, to prawda:) Najlepiej do Chełmna z Martą:) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: niePbede_sie_logowal 15.01.07, 01:49 nie_bede_sie_logowal napisał: > Mialem wizyte znajomych. Na moja propozycje, ze podjedziemy na bydgoska > starowke, znajomi odpowiedzieli: A PO CO? > > ;-) > > Co tam mozna jeszzce zobczyc? Jazde miasto ma cos do zaoferowania. Nie znosze takich szowinistycznych bzdur! Odpowiedz Link Zgłoś