Dodaj do ulubionych

Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławku

02.03.07, 22:55
to w czerwonym Włocławku wierzą w szatana?
Obserwuj wątek
    • lukas882 Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 03.03.07, 15:16
      A ty z kąd jesteś co odczep sie od Włocławka!!! To najbardziej katolickie miasto w regionie , jesteśmy nastarszym biskupstwem na kujawach i pomorzu nadwiślańskim!! WARA! Wladislavia semper fidelis
      • s-k-i-n Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 03.03.07, 17:51
        katolickie miasto? to jakim cudem wybiera sobie to miasto czerwonego prezydenta?
      • irena1949 Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 04.03.07, 02:18

--Masz się czym chwalić lukas882
        Irena
        • irena1949 Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 04.03.07, 02:24
          Za śmierćtego dziecka odpowiadają również jeje rodzice.Wcale nie są lepsi od
          morderców.Taki sam margines społeczny.
    • moncef Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławku 03.03.07, 19:55
      Z własnych i nie tylko doswiadczen zyciowych:najgorsi ludzie jakich
      spotkałam to mieszkancy Włocłwwka. Przepraszam tych, których krzywdze
      stereotypem, a;e to morderstwo upewnia mnie w tym przekonaniu
      • magdalin Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 03.03.07, 20:27
        Czy w obliczu takiej tragedii bezbronnego dziecka naprawdę nie macie o czym
        dywagować?
        • christofer25 Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 03.03.07, 20:41
          Macie gamonie problem z czytaniem?? Czy katolicki czy czerwony nie ma
          znaczenia,na pewno kryminogenny,pełen bandytyzmu,rozbojów i
          strzelanin.Przejdzcie sie nad Zgłowiaczke w centrum tego 130 tysiecznego miasta
          to zobaczycie o czym mowie...Kara smierci,3 lata dla tej kobiety zenada....
    • historykii Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 03.03.07, 20:59
      Od wczoraj jestem wstrząsnięty, tym co się stało we Włócławku. To nieludzkie.
      Ale zeby spróbować sięgnąć do genezy takiego bandytyzmu jaki zapanował we
      Włócławku( moje korzenie stamtąd...), przywołam profetyczną opowieść jaką
      przekazał mi pewien ksiądz( w stanie wojennym) o bestialstwie, o ze-
      zwierzęceniu. Czy Wam się spodoba czy nie-ja w pełni wierzę, że przyczyna
      takich zwyrodnień są -RODZINNE DOMY I OTOCZENIE!!!
      Ważny jest klimat- środowiskowy, a nawet regionalny. Tych wszystkich, którzy
      chcą ze mną polemizować, odwołującuych się do " pra- historii" (- wczesne
      średniowiecze) lub potencjalnych zasług rycerstwa polskiego pod Płowcami w 1331
      r pragnę s[prowadzić na ziemię wskazaniami księdza- b. więźnia z Dachau(!!!)
      >>>>www.nowosci.com.pl/forum/read.php?3,112037,112037
    • rozczarowana-torunianka na to brak słów 03.03.07, 21:27
      Salve Regina, mater misericordiae: vita, dulcedo, et spes nostra, salve. Ad te
      clamamus exsules filii Hevae. Ad te suspiramus, gementes et flentes in hac
      lacrimarum valle. Eia, ergo, advocata nostra, illos tuos misericordes oculos ad
      nos converte. Et Iesum, benedictum fructum ventris tui, nobis post hoc exsilium
      ostende.
    • bob_arctor Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławku 03.03.07, 21:47
      Ciekawe, jak szybko jakiś mądrala wpisze, że to wina Jurka Owsiaka i
      jego "Róbta co chceta".
      • najeeli Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 03.03.07, 22:24
        <*><*><*><*><*><*><*>
        Spij spokojnie mały Aniołku<*> juz nikt Ciebie nie skrzywdzi<*><*><*>
        Moja Bbacia tam jest i bardzo brakuje Jej wnuków i prawnuków, na pewno się
        spotkacie<*><*><*><*>
        • kupkup Re: Makabryczne zabójstwo dziewczynki we Włocławk 03.03.07, 23:55
          co wy tu piszecie?? mała dziewczynka została zabita SIEKIERĄ a wy nad czym się
          zastanawiacie?? przez chwile spróbujcie sobie to wyobrażic co ona cierpiała!!!
          czy ona była czegoś winna? wszystkie problemy są niczym gdy dzieci cierpią.
          zastanówcie się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka