Dodaj do ulubionych

Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE!

09.03.07, 09:28
Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE!
miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3974099.html
Dobry marszałek -wieksze efekty.
Obserwuj wątek
    • ka_zet Re: Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE! 09.03.07, 10:23
      jaca515 napisał:

> Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE!

A mi się wydawało że w artykule jest mowa o samorządzie _kujawsko-pomorskim_...
      • rodman110 Re: Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE! 09.03.07, 10:28
        no mi też się tak wydaje.
        • campenile Re: Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE! 09.03.07, 10:32
          No własnie, tylko sie Wam wydaje :P
        • jaz0n Re: Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE! 09.03.07, 10:33
          Pewnie zaraz odpisze że tylko Ci sie wydaje. Kurcze jak jaca teraz bedzie musiał
          odwrócic kota ogonem zeby mu sie wszystko zgadzało z teoriami spiskowymi? Moze
          na przykład siły bydgoskie zmieniły treśc arytkułu po tym jak juz go
          przeczytał?:) No ale nie bede podsuwał mu pomysłów:)
          • paig Re: Torun bardzo szybki w pisaniu wnioskow do UE! 09.03.07, 11:54
            Czy moze mi ktos wytlumaczyc czym roznia sie dane dotacje. Te ponad 900mln to
            jest z RPO a jeszcze widzialem mapke (nie pamietam czy w tv, czy w gazecie) ze
            nasze wojewodztwo dostanie 400 czy 500 mln... to z jakiegos innego funduszu?
            Ile ogolnie dostaniemy od UE na lata 2007 - 2013?
    • derelka Dziekujemy bydgoszczanom za wysmiewanie torunia. 09.03.07, 15:08
      Dziekujemy bydgoszczanom za wysmiewanie torunia.
      • jaz0n jaca515 to nie Toruń 09.03.07, 15:17
        Sam jestem z Torunia i nie zgadzam sie żeby taki buc robił mojemu miastu opinie
        siedliska zacietrzewionych idiotów.
        • uszaty25 Re: jaca515 to nie Toruń 09.03.07, 16:30
          podobnie zreszta jak derelka...
        • rodman110 Re: jaca515 to nie Toruń 09.03.07, 18:03
          Ja też jestem z Torunia ale to nie znaczy że mam klapy na oczach, czytać
          potrafię i to ze zrozumieniem. Poza tym popieram Jazona, też mam dosyć tego buca.
          • filipiak2 wybiorcza moderacja.... 11.03.07, 11:19
            A ja sie ciesze, ze jaca to podaje. Tu byly takxze wpisy popeiurajace jace, ale
            jakos dziwnie wlasnie te zginely.
            • filipiak2 Re: wybiorcza moderacja.... 11.03.07, 11:25
              filipiak2 napisał:
              > Tu byly takze wpisy popeiurajace jace, ale jakos dziwnie wlasnie te zginely.

W ten sposob kazdy temat o Toruniu jest wysmiewany.
              Glosy poparcia torunian sie wycina, a ataki natorunian - zostawia
              • jaz0n Re: wybiorcza moderacja.... 11.03.07, 11:44
                Powalające- oczywiście było na pewno mnostwo wpisów popierających jace. To
                nietrudne, wystarczy zmienic nick :) No ale powaznie, jaki patriotyczny
                torunianin mógłby nie popierac jacy, pierwszego harcownika naszego miasta?:D
                Dobry z niego człowiek, obroni nas przed Bydgoszcza...
                • jaca515 Re: wybiorcza moderacja.... 11.03.07, 11:48
                  Na forum trwa nagonka na Torun. Zwykle wpisy o pozytywnych sprawach dla
                  torunian sa od razu oblepione przez c2 uzytkownikow z B-czy, piszacych pod 30
                  nickami, jaki to Torun zly i8 glupi.
                  Sam widzialem tu wpisy pozytywne dla tematu i dla toruniania, nie moje. Zostaly
                  usuniete, mimo nie lamania netykiety!!!!!
                  Nie widzisz coi sie dzieje na forum?????
                  • jaz0n Re: wybiorcza moderacja.... 11.03.07, 16:08
                    Widze ze na forum smieca z jednej strony spamerzy z Bydgoszczy, a z drugiej
                    podobne do ciebie oszolomy (i to waszego smiecienia jest duzo wiecej). Do
                    niczego to nie prowadzi, poza tym ze coraz trudniej znaleźć tu cos sensownego do
                    poczytania, bo w wiekszości postów znajduje sie dokladnie to samo (czasmi ktos
                    sie wysili na parafraze dokladnie tej samej myśli). Ktos tu zdaje sie nie ma
                    życia...
                    • tlss Re: wybiorcza moderacja.... 11.03.07, 16:29
                      Podobnego do niego trola niema.
                      Byc może są jakies sporadyczne ataki ale tak systematycznej pracy jaką on robi
                      od paru lat "propagadna sukcesu na tym forum" oraz podbijanie wątków na forum
                      bydgoszcz w celu skóceniu obu miast nie ma chyba odzwierciedlenia na innych
                      forach w polsce.
                      A że jest jednen troll to wyrażnie wynika z postów na forum o moderacji w
                      których wskazują na to moderatorzy z tego forum.
                      • filipiak2 Re: wybiorcza moderacja.... 12.03.07, 08:36
                        Otoz bydgoski troll jest nie zastapiony
                        www.torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=1505&sid=ea2eb05501f139aa9b6e0255e7389b16

Poczytaj.
                        • jaz0n Re: wybiorcza moderacja.... 12.03.07, 10:01
                          Poświęciłem kilka minut zycia żeby zobaczyc co jest pod tym linkiem i podsumuje
                          to jednym slowem- żenada. Tu juz nawet nie chodzi o świadomy masochizm który
                          kaze autorowi wątku latac po forum i zbierac skwapliwie wszystko co tylko mozna
                          zakwalifikowac (przy dowolnym naciągnięciu do swoich potrzeb) pod 'plucie,
                          obrażanie, oczernianie' czy co tam jeszcze. Powalająco glupie sa niektóre
                          przyklady- ten wątek zostal podsumowany jako 'przykladowy temat z forum Toruń
                          wyśmiany przez bydgoszczan', podczas gdy prawda jest taka ze autor watku zrobil
                          z siebie żłoba nie potrafiąc czytac ze zrozumieniem artykułu na który chce
                          zwrócic uwage, a w dodatku wątek ten wyśmiany został również przez torunian do
                          których sam sie zaliczam. Jestes smieszny to sie z ciebie smieją- tak to juz w
                          życiu bywa.
                          • filipiak2 Re: wybiorcza moderacja.... 12.03.07, 14:23
                            Niektorzy lubia jak sie pluje na ich miasto. Ja nie.
                            • jaz0n Re: wybiorcza moderacja.... 12.03.07, 20:41
                              Patriota za dyche sie znalazł :-/ Niektórzy z kolei lubią jak ktos robi obciach
                              jego miastu- ja nie. Spytałbym czy dotarło ale ktos kto powyższy wątek uwaza za
                              merytoryczny i sensowny, a jedynie obsmiany przez złych bydgoszcza jest albo
                              osoba z syndromem wiecznej ofiary, masochista, kompletnym bezmózgiem lub kims
                              komu zalezy aby torunian odbierano jako tępych pieniaczy. Gdzie byś sie
                              umiejscowil?
      • pol_czlowieka Re: Dziekujemy bydgoszczanom za wysmiewanie torun 09.03.07, 20:47
        Wyśmiewamy nierzetelne i pseudoregionalne podawanie faktów :)
        • paig Re: Dziekujemy bydgoszczanom za wysmiewanie torun 10.03.07, 15:27
          Niestety derelka/jaca515 eszyscy przeciw Tobie. Wszyscy z Bydgoszczy??
          • filipiak2 Dokladnie Urzad Marszakowski w Toruniu z marszalki 11.03.07, 11:18
            Nie wiem czemu podawanie i laczenie nickow sie utrzymuje na forum, tylko jesli
            dotryczy torunian?
            Dokladnie sukces odniosl Urzad Marszakowski w Toruniu z marszalkiem
            torunczykiem, tak nielubianym przez bydgoszczan.
          • filipiak2 Re: Dziekujemy bydgoszczanom za wysmiewanie torun 11.03.07, 11:22
            Niestety 90% wpisdow tutaj to bydgoszczanie. uszaty/paig/campeniloe,
            pol_czlowieka, kazet. Nie zaprzeczysz chyba?
            I tak bedzie z racji jawnie antytorunskiej moderacji torunianie sie zniechecaja.
            I do tego moderator, ktore glosy przychylne Toruniowi wyrzuca, wypaczajac temat.
            Tak by smiech na torunian i łaczenie nickow roznych torunian bylo, a w
            przypadku bydgoszczan - nie bylo.
            • muvon200 Re: Dziekujemy bydgoszczanom za wysmiewanie torun 11.03.07, 11:26
              Filipku powiem Ci tak. Jestem z Bydgoszczy i bardzo lubię tu pisać . NIe
              pisalbym gdybyście nie pisali o moim mieście. ALe tu o czym by nie zacząć i tak
              zejdzie na bydgoszcz, wywózki, TVB i inne Wasze kompleksy. Dl;atego uważam to
              forum za ciekawsze i śmieszniejsze.
              • muvon200 i nie wyśmiewamy Torunia tylko debilne wpisy 11.03.07, 11:28
                nierozróżnianie oczywistych pojęć takich jak obrażanie, oczernianie, nienawiść,
                dziennikarstwo, formy dziennikarskie itp. To nigdy nie miało związku z Toruniem
                tylko z kilkoma dziwnymi forumowiczami
              • jaca515 Re: Dziekujemy bydgoszczanom za wysmiewanie torun 11.03.07, 11:51
                Pisanie na forum Torun przez ciebie pod wszystkimi twoimi nickami ma jeden cel
                osmieszyc Torun. Masz do tego prawo, skoro to lubisz. Niestety od pewnego czasu
                pomnaga w tym moderacja, gdzie glosy ataku na Torun zostaja, a glosy obrony
                Torunia sie kasuje.
                Nawet w przypadku chamskich prymitywnych zwrotow nie kasueje sie ich, tylko moj
                link pokazujacy np. 300 takich zwrotow - jako kasowanie dowodu nieuczciwosci.
                • muvon200 Nikt nie ośmiesza tu Torunia 11.03.07, 12:01
                  no widzisz Jacusiu nie rozumiesz o czym piszę. Torunia nikt tu nie ośmiesza,
                  ośmiesza się za to sam jeden Torunianin i to bez naszej pomocy. Ja serio mam
                  niezły ubaw z czytania wpisów które np. napisanie że nie jest psrawiedliwym
                  podział pieniędzy w województwie kwitują że to plucie na Toruń. Pomylenie
                  tottalne pojęć i używanie nieadekwatnych do systuacji słów i pojęć jest
                  śmieszne i to jedyny powód który pozwala mi śmiać się z tego który tak się
                  posługuje tymi wyrazami . Świadczy to to albo o celowym działaniu żeby ludzie
                  którzy nie czytalki całego wątku pomyśleli że rzeczywiście ktoś tam kogoś
                  opluwa albo z ograniczenia umysłowego autora to wynika. Co do wielonikowości to
                  bez komentarza zostawię. J
                  • filipiak2 Od dawna trwa dyskredytowanie Torunia 11.03.07, 16:29
                    Od dawna trwa dyskredytowanie Torunia osmieszanie torunskich tematow, wrzucanie
                    wszystkich broniacych tego do jednego worka. Robi 1 moze 2 bydgoszczan (w tym
                    ty), co wlasnie osmiesza ciebie.
                    Dodatkowo pomaga w tym stronnicza moderacja duetu dwoch bydgoszczan kazet ols,
                    az dziwne, ze nadrzedna osoba na T-n i B-cz jest bydgoszczanin????

torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=1505
                    • muvon200 Re: Od dawna trwa dyskredytowanie Torunia 11.03.07, 19:48
                      drogi Babbiku uważam, że wszystkie posty zawierające odnośnik bezpośredni do
                      wiadomej strony powinny być bezwzględnie kasowane. Strona jest szkodliwa
                      społecznie i sieje ferment pod płaszczykiem budowania dwumiasta. Do tego żaden
                      admin nie pozwoli sobie na reklamowanie innych stron i forów na swoich łamach.
                      A piszę Babbiku bo właśnie reklamując tę strone zdradzasz się w każdym poście.
                      • filipiak2 Re: Od dawna trwa dyskredytowanie Torunia 12.03.07, 08:37
                        Drogi jątrzący leszku!
                        Nie jestem babikiem.
                        Wielu wkurza nbieuccziwa moderacja antytorunska, to nie znaczy, ze poza
                        spamerami bydgoskimi w Toruniu jest tylko 1 internauta.
                        • muvon200 Od dawna nie ma dyskredytowanie Torunia 12.03.07, 12:31
                          Ok. Zakładam, że nie jesteś Babbikiem. Użyłem Tego Nika jako synonimu. Ok już w
                          stosunku do Ciebie nie będę tego używał. Przepraszam, boi rzeczywiście gdyby
                          mnie ktoś nazwał Babbikiem to bym się obraził. Co do niejakiego leszka chętnie
                          bym gościa poznał bo słyszałem, że to głośna postać :)zbanowana jak i Babiczysko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka