genyo Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 18.03.07, 22:26 tadjan napisał: > Szatan w ornat przebrany merda ogonem wzywając na sabat. a satanisci pedza zademonstrowac lojalnosc.............. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiohill 7 grzechów głównych 18.03.07, 22:28 1 pycha 2 chciwość 3 nieczystość 4 zazdrość 5 nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu 6 gniew 7 lenistwo dlaczego pasuje mi to tylko do kleru??? Dlaczego nie można znaleźć "normalnego" człowieka o tych "parametrach"? Oj, prawda napisana jest w Piśmie Świętym, że szatan rozsiądzie się na 7 wzgórzach i tłumy go będą słuchały. Biada ci Polsko. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l policja konna powinna rozpędzić tę armię GRU 18.03.07, 22:37 jak tych za przeproszeniem gejów w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 22:38 Matko Boska to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 22:48 > Matko Boska to ty? nie, to ja Józef. Maria robi pranie bo Jezus sra w pieluchy jak najęty więc go biorę, niech się boża dziecina napatrzy co w przyszłości spowoduje swymi głupimi gadkami Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 22:51 A robi recznie czy w pralce?Pozdrowienia dla Marysi! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 23:03 A robi recznie czy w pralce?Pozdrowienia dla Marysi! Mamełe jest tradycjonalistką i preferuje polski produkt o nazwie Frania i płatki mydlane. Zdrowe to i ekologiczne a najważniejsze że gó..arzowi się tyłek nie odparza. W Świętych Księgach nic nie ma na temat pralek i mydła więc idziemy z duchem czasu. Tylko żeby jeszcze nie ci faryzeusze z sąsiedztwa co słuchają tego radioryja po nocach bo Jezus się przez to budzi i wydziera. Chyba złożymy donos do Heroda, niech zrobi z tym porządek Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 23:08 Tradycja musi byc zachowana.Nie lepiej byloby wyslac Marysie do rzeki coby pala prala? To juz ekologia na najwyzszych obrotach.Trza zlozyc donos szybko to faryzeuszy zamkna,a normalni ludzie wreszcie beda mogli spac spokojnie.U nas radioryja jest zakazane - zagluszaja od Wladzi! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 23:22 staramy się unowocześniać, przecie Jezus nie może w przyszłości na byle ośle czy innej krowie jak ten Rydzyk jeździć. Chcemy go wykształcić na porządnego obywatela i patriotę zgodnie z tym co Maryśka kiedyś we śnie usłyszała. Wcześniej była boska impreza u sąsiadów, Mańka zniknęła mi na godzinę z pola widzenia a ja potem gumki koszernej nie założyłem ino jakąś rzymską. Chyba pękła ale byliśmy tak ululani że pospaliśmy sie po bożemu i zapomnieli. A potem się urodzil ten srający i wrzeszczący gó..arz, coś mało do mnie podobny. Czuję w tym boska manipulację Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 23:27 To nie byla manipulacja tylko kopulacja!Teraz wiadomo,ze przezorny zawsze ubezpieczony - trza bylo gumke przed zalozyc.Ale jak juz macie Jezuska to chyba dobre dziecko z niego?I do pomocy chetny,i kolegow pewnie ma ze 12-tu....Dzieci przyszloscia narodu Joziu,pamietaj!To Marysia ma sny prorocze?Moze ona na jakisi pigulkach szczescia jest Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 23:51 mówi się trudno, Mańce wybaczyłem bośmy sami się starali i nie wyszło.Na wszelki wypadek skułem morde temu podrywaczowi z północnej Europy co jak wszystkie baby z okolicy mówią jest boski. Na cudzoziemca każda leci a jak blondyn to każda nogami przebiera. Już prawie zapomniałem, zresztą gó..arz jest nasz, żydowski i basta.Jak sie rodził tośmy zaprosili naszego wójta, Pilata na pępkowe. Rowny chłop choć Rzymianin nieobrzezany i postawił tuzin dzbanów koszernego, z takim warto mieć dobre stosunki kolegów to jeszcze Jezus nie ma, no może z tą lafirynda Magdusią się bawią w piaskownicy i ostatnio Judasz z sąsiedztwa przychodzi chwalić sie nowymi samochodzikami. Ale Jezus nic tylko książeczki ogląda z obrazkami, nawet mojego Playboya podarł bo uznał że nieładne pismo. A na Torze lubi siedzieć calymi godzinami vhoć go w tyłek uwiera. Chyba go oddamy do przedszkola przy Synagodze bo Mańka chce wrócić do roboty w rzymskiej montowni rydwanów a ja mam ochotę mieć spokój przy prowadzeniu własnej działalności meblarskiej. Niech się tam gó..arz zsocjalizuje, grupy nieduże, po 12 dzieciaków bo w końcu ośrodek prywatny i dobry a co najważniejsze :policja rzymska sprawdziła i żadnego dzieciojeba tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 18.03.07, 23:58 twoj synus sra a ja sie zlalam w gacie ze smiechu:))))))skad wy macie tyle wyobrazni????no ale to dobrze, pewno jestescie mlodzi, a taka inteligencja jest bardzo obiecujaca :):):):) dzieki za odrobine dobrego humoru j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 19.03.07, 00:21 ?no ale to dobrze, pewno jestescie mlodzi, a taka inteligencja jest > humor nie jest wyłącznością młodych, ja jestem dość mlody bo komune poczulem na plecach jako pełnoletni człowiek pracy. Pewnie zostanę wkrotce uznany za TW budującego komunizm choć w moim własnym przkonaniu pracowalem zawsze dla Polski. Na pohybel komunie, na pohybel katokomunie r0b0l od łopaty z aspiracjami do wiertarki amen Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 19.03.07, 13:02 A przyniosl wojt jakies becikowe abo inny podarek?Byleby nie zloto i kadzidlo tylko co bardziej nowoczesnego.Moze jakis talon przedplat na jakie kunie abo wielblady...Sukinkot ten Judasz tak pazernie sie przed dzieciakiem chwalic.Ciekawe co sa starzy tego Judaszka?Moze to jakis wazny towarzysz co to u oo Tadeusza robi kole dupy? Manka niech sie do roboty nie pali bo na dzieciaka trza miec oko,a jak Ty robisz przy meblach to spokoj musi byc.Daj jej jakie robote przy chalupie niech sie pie..mi nie zajmuje!Przedszkole polecam ale najpierw w mniejszych grupach i absolutnie nie razem z Magdusia bo to nigdy nie wiadomo co takiej po lbie lazi.Jak tam dzialalnosc meblarska?Macie Joziu jaki zbyt na te wasze wyrobiska? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: pójdę z kamieniem w ręku z dzieckiem na ręku 20.03.07, 11:31 a dał wójt becikowego 1 srebrnik. Smiech bo Rzym daje 10 i ulgi na pieluchy Ta rodzinka Judaszy to podejrzani pseudopatrioci, zdaje się za grecką mamonę chcą powstanie zrobić i należą do tajnej loży Zelotów. I nawet zbrojną platformę mają pod nazwą obywatelska. A gó..arz ma podejrzanie drogie zabawki z dalekich krajow. Może i bym doniosl gdzie trzeba ale własnej firmy szkoda bo jak wpadnie urząd kontroli to i Piłat nie wybroni, będą kopać i kopać w księgach i na ogrodzie w poszukiwaniu czegoś tam a firma będzie stała i podatki na akwedukty trzeba będzie placić Firma jeszcze się kręci dobrze, narzekam dla zasady bo durni Rzymianie z tych co pospólstwem się zowią wolą byle co robione przez niewolników w Babilonie. Na szczęście jest garstka koneserów i patriotów żydowskich wśród obywateli rzymskich i tu na miejscu, kupią u rodaka i zginąć nie pozwolą. A do tego nakręcają modę w dalekich krajach na nasze produkty, słyszalem że Brytowie polubili nasze koszerne piwo judejskie i obżerają się naszymi potrawami. Jak Jozek podrośnie to możesię tam przeniesiemy Magdusia to dobre dziecko tylko matka źle ją chowa, za przeproszeniem zbyt liberalnie i bezstresowo, już teraz się dziewczynka rozgląda jak by się dobrze ustawić, ostatnio powiedziała że chce za męża gościa bosko bogatego i bosko przystojnego. I z boskim rydwanem Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Czyżbyś był bez winy? Możesz się kanonizować 19.03.07, 11:08 albo tym kamykiem walnąć we własną głowę może odzyskasz rozum Odpowiedz Link Zgłoś
ajur1 Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 18.03.07, 22:47 Jak patrzę na paszczę Rydzyka i czytam jego wypowiedzi to żal mnie ogarnia, że nie został on objęty "obowiązkową" ustawą aborcyjna.Nie jestem zwolennikiem lustracji na żądanie, ale w jego przypadku aborcji dokonałbym sam, pomimo, że nie jestem lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 18.03.07, 22:50 A najgorsze ze musi miec straszne haki na nam milosciwie panujacych,bo gdyby nawet na nich nas.l publicznie to by sie tylko oblizali!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 18.03.07, 22:56 No to ja juz teraz wiem co on jest ten Rydzyk!!!! Toz to normalnie Edgar Hoover w najwyzszej osobie!!!!Tamten tez mial haki na milosciwie panujacych...I historia go osadzila jako chorego na glowe pedala.... Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 zbierz podpisy pod 18.03.07, 22:56 protestem , nie stój biernie kiedy zmieniają art 30 , nie oszukuj sam siebie --jesteś przeciwnikiem tej zmiany ! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 A tolerancja i otwartość na poglądy innych... 18.03.07, 23:40 są podstawą mojego działania. Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: A tolerancja i otwartość na poglądy innych... 18.03.07, 23:46 Moja tolerancja ma jedno ograniczenie: nie toleruję nietolerancji. jama314 napisał: > są podstawą mojego działania. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 18.03.07, 22:50 rydzyk sowiecki agent Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ciekawe ile Putin mu placi??? 18.03.07, 22:54 za te przewroty w kraju???w zlocie, ropie,gazie za darmo czy w rublach:) Papiezy otruwali a tej zarazy nikt nie ukamienuje j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 ????? 18.03.07, 22:57 A Kwach to agent CIA bo posłał wojska do Iraku i agent Opus Dei bo zeznawał w procesie beatyfikacyjnym ! Odpowiedz Link Zgłoś
krepelx Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 18.03.07, 22:53 To skandal że taki ojciec - darmozjad jest finansowany z naszych podatków Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 korekta 18.03.07, 22:59 z datków ! co stoi na przeszkodzie w utworzeniu takiego lewicowego radia ? puszczaliby piesni radzieckie i takie tam .. szkoda wam kasy , lewaki ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: korekta 18.03.07, 23:02 radical37 napisał: > z datków ! co stoi na przeszkodzie w utworzeniu takiego lewicowego radia ? > puszczaliby piesni radzieckie i takie tam .. > szkoda wam kasy , lewaki ? ------------------------ nie szkoda, ale nie ma z czego bo cala kase kaczory rydzykowi w dupe wciskaja, nasza tez, twoja tez palancie Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: korekta 18.03.07, 23:12 i nic ci nie zostaje , zapałka na czworo - pół litra na raz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: korekta 18.03.07, 23:13 Oszczednoscia i praca ludzie sie bogaca!Popatrz na Muchomura he he Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: korekta 18.03.07, 23:18 wszyskim lewakom proponuję - zróbcie zrzutę , gazeta Trybuna jest, tygodnik NIE jest - w czym problem ? nadajniki radia w Brukseli i jazda ! ale wy mameje jesteście ! Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: korekta 18.03.07, 23:38 po ile chcecie tylko nie gadajcie , że się nie da w Europie , że ja nie wytrzymam itd . zero argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: korekta 18.03.07, 23:30 radical37 napisał: > i nic ci nie zostaje , zapałka na czworo - pół litra na raz ? ---------------------- nie wszyscy pija, bierzesz przyklad z twoich????nie wszyscy jezdza po pijaku na hulajnodze j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: korekta 18.03.07, 23:41 ale wchodź na fora i organizuj ludzi , zróbcie ściepę , jakiś Kulczyk wam pomoże i już, a wy tylko faszyzm i kler ! a kto wam broni ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: jaki on ojciec, chyba ze twoj,bo moj nie!!! 18.03.07, 23:00 krepelx napisał: > To skandal że taki ojciec - darmozjad jest finansowany z naszych podatków ----------------------- j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
johny65 Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 18.03.07, 22:54 Ch.j kładę na rydzyka i jego popieprzoną partię.Niech się tak nie wymądrza bo w polsce są mądrzejsi od niego.Debill Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 masz talent 18.03.07, 23:02 załóż jakąś KPP albo loże czy tam zespół muzyczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: masz talent 18.03.07, 23:09 radical37 napisał: > załóż jakąś KPP albo loże czy tam zespół muzyczny ! ------------------------------ na partie za wczesnie ale otwieram Zaklad Pogrzebowy zarezerwowany tylko dla PiSiorkow, nie przeszkadzaj mi bo roboty nie skoncze przed 1 maja a to data po ktorej tej partii juz nie bedzie j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: masz talent 18.03.07, 23:15 PO zaatakuje z "trzech" skrzydeł ? czy dorobi się czwartego do tego czasu i weźmie nas okrąży ? a może czwarte skrzydło to SLD i LiD ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: masz talent 18.03.07, 23:18 radical37 napisał: > PO zaatakuje z "trzech" skrzydeł ? czy dorobi się czwartego do tego czasu i > weźmie nas okrąży ? a może czwarte skrzydło to SLD i LiD ? -------------------------- P.O., SLD, czy LiD, PSL to sa moi Rodacy wiec wara od moich krajan bolszewickie robactwo j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: masz talent 18.03.07, 23:44 rodacy, którzy poprą zmianę art 30 ( PSL i część PO ) , reszta PO i SLD to AZJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: masz talent 18.03.07, 23:51 radical37 napisał: > rodacy, którzy poprą zmianę art 30 ( PSL i część PO ) , reszta PO i SLD to AZJA > ! -------------------------- azja to weszpolskie gnidy faszystowskie twoi mocodawcy synku eSBeka j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: masz talent 19.03.07, 00:11 ty nie masz talentu za grosz , dorzuć się chociaż do tej sciepy ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: pytajniak ty esbek czy ubek???? 18.03.07, 23:35 pytajniak napisała: > Podobno Kurski bada czy Rydzyk miał dziadka. ------------------- a ty z probowki???? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Czyści czyściciele szamba Belwederskiego!!!!! 18.03.07, 23:10 Najpierw szambo wybrali. A potem będą przeciw niemu protestować. Ale jaja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Czyści czyściciele szamba Belwederskiego!!!!! 18.03.07, 23:16 kozaczek3 napisał: > Najpierw szambo wybrali. > A potem będą przeciw niemu protestować. > Ale jaja!!!!!!!!!!! ----------------------- skoro temu robactwu pluja w gebe i nie ma reakcji, to znaczy ze ALLAH Torunski ma wielkiego haka, bo oblac Perfumerie szambem i KLozetowy nie reaguje, to juz jakis paradoks, to naprawde paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
gordon21 D_E_M_O_N_S_T_R_A_C_J_A antyrządowa!! 18.03.07, 23:13 Śledzę polską scenę polityczną od początku kadencji obecnego rządu. Jako wyborca PO byłem wygraną PiS trochę zaskoczony i zasmucony. Stwierdziłem jednak, że krytykowanie PiS przedwcześnie nie ma żadnego sensu i zdecydowałem, że poczekam - może coś konstruktywnego zdziałają dla naszego kraju!? Koalicja PiS - PO nie wypaliła. Na "ratunek" PiS przyszły ochoczo LPR i Samoobrona. I już w tym momencie cholera wzięła forsowane przez PiS "tanie państwo"- trzeba było przecież podzielić się resortami z koalicjantami. I w razie potrzeby ( a ta oczywiście zaistniała) utworzyć stanowiska, na których mogliby zasiąść posłowie partii koalicyjnych. Przewodnią ideą PiS była jednak sanacja moralna, której efektem miało być powstanie IV Rzeczypospolitej (a właściwie chyba samo dojście Kaczyńskich do władzy stanowić by tu miało przełom i odpowiednią przesłankę dla wprowadzenia IV RP), co przyznacie stanowi raczej banalny powód w zestawieniu z okolicznościami powstania II czy III RP. Sanacja moralna utknęła w głębokiej otchłani groteski już w momencie wybuchu"afery taśmowej"( Lipiński i Beger) i w licznych innych przypadkach, kiedy to działacze PiS szli w zaparte nie przyznając się do popełnionych błędów. No cóż - kolejne przeciwieństwa losu zwane przez działaczy PiS atakami "szarej sieci" i "układu". Kolejną linią oporu Kaczyńskich miała być kwestia rozwiązania WSI, które to stanowić miało "siedlisko zła" odpowiedzialne za wszystkie polskie problemy. Po przeprowadzeniu likwidacji okazało się jednak, że nie było żadnych rewelacji. Jednak aby przypadkiem nie narazić bezpieczeństwa państwa ( patrz: pozycji PiS) pan Macierewicz raczył był usunąć ze swojego raportu kilka nazwisk osób związanych z partią rządzącą. Niestety jednak minimalnym skutkiem ubocznym raportu o WSI okazała się dekonspiracja polskich agentów wywiadu w poszczególnych państwach. Ot, niedopatrzenie. Nadal jednak wiadomym było, że obecny rząd jest tym wymarzonym i wyśnionym - czyli najlepszym od 1989 r. Dlatego też trzeba było wymienić dwóch, rewelacyjnych przecież, ministrów - Dorna i Sikorskiego na jeszcze bardziej rewelacyjnych. Generalnie w Polsce życie jak w Madrycie... Z braku innych problemów, życie polityczne kraju toczy się wokół teczek bezpieki oraz lustracji. Dyplomacja, prawo pracy, edukacja, gospodarka nie są tak ważne, jakby to się niektórym mogło wydawać. Szczególnie kiedy na odpowiednich stanowiskach mamy takich wspaniałych i kompetentnych fachowców w swoich dziedzinach jak Fotyga, Kalata, czy ceniony pedagog z długoletnim doświadczeniem- Roman Giertych!. Wszystko to mogłoby stanowić wspaniały scenariusz jakiejś komedii. Problem jest tylko taki, że to się dzieje naprawdę!! Od wyborów minęło już ponad półtora roku. Społeczeństwo z każdą aferą i przekrętem coraz bardziej zniechęcało się do PiS. Opozycja przeciwstawiała się nieczystym zagrywkom rządu poprzez protesty, zachęcała rząd do zaprzestania kompromitacji Polski i podania się do dymisji - bezskutecznie. Ludzie narzekają na rząd i mamroczą pod nosami jaki to on nie jest zły, jednak nie idzie za tym żadne działanie. Ostatnimi czasy wspólnie z kolegą wpadłem na pomysł zorganizowania demonstracji antyrządowej na ulicach Poznania jako formy aktywnego protestu społeczeństwa przeciwko nieudolnemu zarządzaniu krajem i zastanawiamy się czy nasza koncepcja ma jakiekolwiek szanse na powodzenie1?... Czekam na wasze opinie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: D_E_M_O_N antyrządowa!! 18.03.07, 23:25 ale były już te konkurencyje demostracje w Warszawie i co ? jak tak patrzę na wyniki do sejmiku wielkoposkiego to PiS ma prawie 31 % mandatów ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: D_E_M_O_N antyrządowa!! 18.03.07, 23:40 Tak, tak wszyscy kochają PiS do szaleństwa. Nie wiadomo tylko, gdzie się ci miłosnicy poukrywali. Bo jakoś ich nie widać, a ci co na nich głosowali, wstydzą się do tego przyznać. Mówię serio, na podstawie licznych doświadczeń (od razu mówię, że nie obracam się wśród samych, jak to byłeś uprzejmy określić - lewaków), choć zdaję sobie sprawę, że ktoś na nich głosuje. Ale twierdzenie, że Polacy masowo wielbią tych gburów, to naprawdę lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: D_E_M_O_N antyrządowa!! 18.03.07, 23:46 ale ja nie mogę słuchać tych narzekań na wynik wyborczy , kto "oświeconym" kazał siedzieć w domach ? Odpowiedz Link Zgłoś
gordon21 Re: D_E_M_O_N antyrządowa!! 19.03.07, 00:03 Też mnie to irytuje, że są tacy ludzie, którzy zamiast iść zagłosować płaszczą tyłki w domu, a potem narzekają, że mamy głupi rząd. I to niestety żal mówić są w większości ci, którzy mienią się jako inteligentni i pewni w wyborach zagłosowaliby na PO. Mimo wszystko moherki, bandy bezrobotnych i frustratów, którym nie powodzi się od 1989r. nie stanowią większości w naszym kraju i nie muszę się zgadzać z tym, że w (jak to podkreślają PiSiory) demokratycznych wyborach wygrał PiS...Poza tym D...a a nie wygrał, bo bez LPR i SO nic by nie zrobił i wszyscy dobrze o tym wiedzą! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: D_E_M_O_N antyrządowa!! 19.03.07, 00:13 Źli członkowie rządu wybierani są przez dobrych obywateli, którzy nie korzystają z prawa glosu _______________________ PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: D_E_M_O_N antyrządowa!! 19.03.07, 00:16 ale co ich trzyma w domach ? wrodzona inteligencja ? czy aby ludzie których trzeba ciagać za uszy do urny to się przejmują Polską ? czy tylko widzą koniec własnego nosa ? no jeśli to nie mohery to co ich trzyma w niedzielę w domach ? ile tych "teorii wyborczych" można słuchać ! Odpowiedz Link Zgłoś
olaf_svensson Masz rację Tadziu -gdyby aborcja nie była zakazana 18.03.07, 23:14 albo utrudniona, to by Cię za wczasu wyskrobali! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.arkad.grab Jak długo kler będzie się wtącał do polityki. 18.03.07, 23:21 Ojczulek Rydz robi zadymę bo w kraju jest za spokojnie.Lud się modli za pieniądze,lud się podli za pieniądze.Czy ja muszę żyć w kraju paranoików i rozmodlonych wariatów,którzy chcą na siłę mnie uszczęśliwiać swoją ideologią,gdzie ta demokracja o którą walczyliśmy z komuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Jak długo kler będzie się wtącał do polityki. 18.03.07, 23:26 masz rację towarzyszu , kościół nic a nic się nie przyczynił do demokracji a ciągle się wpycha ... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Życie to nie polityka tylko prawo człowieka 19.03.07, 11:09 NIEZBYWALNE Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 18.03.07, 23:22 Pan Rydzyk szuka guza! I komu to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 18.03.07, 23:27 widać jemu ! idź mu nabij 28 marca ! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 18.03.07, 23:34 Ani myślę. I wcale tego nie chcę, ale tak się może stać. To mu nawet na rękę. Rola pokrzywdzonego bohatera zmobilizuje fantyków i pozwoli przynajmniej jeszcze przez jakiś czas ukryć prawdopodobną agenturalną przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 18.03.07, 23:47 he he , dowody to masz w ....szafie ? Odpowiedz Link Zgłoś
noscript Re: Prosze,o,odpowiedz???? 18.03.07, 23:29 Czy jak,MOCHER laduje sperme,do odbytnicy, to bedzie?poczecie,czy sraczka??? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Prosze,o,odpowiedz???? 18.03.07, 23:32 Zabicie komorek za ktore grozi kara.Nie mozna byc rozrzutnym i trzeba ladowac tam gdzie bozia zrobila do tego otwor. Odpowiedz Link Zgłoś
widmowa-misterka [...] 18.03.07, 23:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny Swiatynie Opatrznosci oddac Rydzykowi 18.03.07, 23:34 on doprowadzi do konca budowe... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: N___I___E__-_Katolicka szumowina... 18.03.07, 23:39 ten Imam nie ma nic wspolnego z KK, moze z sekta, aaaaaa,to napewno!!!!! j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Kogo nazywasz szumowiną, tych co się modlą o życie 19.03.07, 11:09 Zastanów się choć przez chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_k-ce mają prawo 18.03.07, 23:33 uszanujmy ich i ich racje, bez względu na środowisko z jakiego pochodzą i jak naszym zdaniem spaczone wartości reprezentują. oczywiści spaczone względem idei wg. których niby żyją a jakie sobą reprezentują i jak działają na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: mają prawo 18.03.07, 23:44 Jedną z ich racji jest wprowadzenie zakazu moich racji. Nie chcę tego uszanować. kisiel_k-ce napisał: > uszanujmy ich i ich racje, bez względu na środowisko z jakiego pochodzą i jak > naszym zdaniem spaczone wartości reprezentują. oczywiści spaczone względem idei > wg. których niby żyją a jakie sobą reprezentują i jak działają na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: mają prawo 18.03.07, 23:53 demokraci - odrzućcie demokrację ! tylko gułagi i gilotyny rozwiążą problem radia ! Precz z KK ! Precz z Radiem ! Do czego to doszło w Europie żeby demostrowali katolicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Precz szatanie! 18.03.07, 23:34 tadjan napisał: > Szatan w ornat przebrany merda ogonem wzywając na sabat. Dokładnie tak jest jak napisałeś. KK do swoich zajęć! Rozdajcie wszystko, co macie potrzebującym i pójdźcie za mną. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Precz szatanie! 18.03.07, 23:54 najwięcej powinni rozdać Kulczykowi i Gudzowatemu ! Odpowiedz Link Zgłoś
loozerowicz Czarny tyfus to choroba... 18.03.07, 23:40 Czarny tyfus to choroba. Mieliśmy czerwonych tyfusów teraz czarny tyfus nas dopadł. Czy do ciężkiej cholery nie może być normalnie !! ?? !! Ojcze dyrektorze prowadzący wracaj do piekła skąd przyszedłeś !!!!!!! Wasz k.... rządy niedługo się skończą SPIEPRZAJ DZIADU Z KACZYŃSKIMI I GIERTYCHAMI !! Z Poważaniem Młode pokolenie Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Czarny tyfus to choroba... 18.03.07, 23:56 Młodzi tylko z Tuskiem ! to znaczy tylko z Rokitą , to znaczy tylko z Olejniczakiem ! młodzi tylko z .....Palikotem ! Odpowiedz Link Zgłoś
vierah Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 18.03.07, 23:41 szkoda ze grucha nie zyje, ten trotyl by sie przydal na te pseudokatolicka cholote! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: trzeba jechac do Pruszkowa moze cos zostalo 18.03.07, 23:47 vierah napisała: > szkoda ze grucha nie zyje, ten trotyl by sie przydal na te pseudokatolicka chol > ote! -------------------------------- j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 brawo towarzyszu 19.03.07, 00:00 tolerancja nie może nas osłabiać , trzeba zemsty za lata walki kościoła 1944-1989 z komuną ! Trzeba odpłacić za wielokrotne uwięzienie Kuronia i Mazowieckiego w kruchcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
php.ireland Beda mialy mohery swoje swieto - T u Tu smiech 19.03.07, 00:02 srednia wieku 75lat i gdzie tusens gadac o obronie zycia poczetego :-) Wedlug mnie przyklad moherow wlasnie calkowicieuzasadnia zalegalizowanie eutanazji bez ograniczen, a rydza powinni uspic jako pierwszego zeby pokazac ze to nic nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne i po 2,5 zl dostana na 3 bulki jak nauczyciele 19.03.07, 00:05 mysle ze majac 75 lat jak dozyje nie bede miec takiego zajoba!!!!!!!!! j**************** PiS+koalicja+Imam Torunski to bardzo mocny srodek halucinogenny uzywac z ostroznoscia, skonsultuj sie ze swoim sumieniem jako najlepszym farmaceuta Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: i po 2,5 zl dostana na 3 bulki jak nauczyci 19.03.07, 00:22 nie , imigranci arabscy ci nie pozwolą ! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Poseł Tomczak jest bohaterem 19.03.07, 00:23 Uratował Jana Pawła II kiedy przywalił go meteoryt. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Poseł Tomczak jest bohaterem 19.03.07, 00:28 tak się kościół przejął , że wybrał kardynała ...pancernego ! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zlewaczone ZNP dostało więcej więc nie ściemniaj 19.03.07, 11:11 Masz już coś z tego zajoba skoro nie pamiętasz co było tak niedawno, może amnezja? Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Beda mialy mohery swoje swieto - T u Tu smiec 19.03.07, 00:21 jasne , przecież jak ktoś ma 75 lat to nie powinien mieć prawa głosu , wnuki to nie jego sprawa , babcie i dziadkowie to zabobon ! dla młodych aborcja ,dla starych eutanazja ! Ci durnie Niemcy mają becikowe i durnie Ruscy też ... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Święto życia przeciw cywilizacji śmierci, hi hi ha 19.03.07, 11:04 Dlaczego wnuki żydokomuny popierają aborcję, przeciwstawiają się lustracji? Gdzie wasza wiara, co z nią zrobiliście? Zamieniliście rabina na Marksa i Lenina? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Chciałbym mieć możliwośż zakupu zestawu eutanazyjn 19.03.07, 00:25 ego. Czy z niego skorzystam, czy nie, do mnie będzie należała decyzja. Chcę mieć taką możliwość!!!!!!!!! I w doopie mam opinie obrońców mego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Chciałbym mieć możliwośż zakupu zestawu eutan 19.03.07, 00:29 przedawkuj narkotyk ! Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Chciałbym mieć możliwośż zakupu zestawu eutan 19.03.07, 00:32 ewentualnie kup tylko wystarczającą dawkę i sobie się ciesz , idioto ! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Chciałbym mieć możliwośż zakupu zestawu eutan 19.03.07, 01:18 radical37 napisał: > ewentualnie kup tylko wystarczającą dawkę i sobie się ciesz , idioto ! Mogę zrozumieć twoje poglądy na ten temat. Jednak nie rozumie dlaczego mnie wyzywasz od idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Chciałbym mieć możliwośż zakupu zestawu eutan 19.03.07, 01:13 radical37 napisał: > przedawkuj narkotyk ! Nigdy nie brałem. Nawet nie wiem jak brać, a szczególnie jak przedawkować. Ale jest to sensowna propozycja. Dziękuję za pomysł. Podaj jeszcze adres tej apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Chciałbym mieć możliwośż zakupu zestawu eutan 19.03.07, 01:33 nie znam , chyba w Homolandii trzeba pytać . Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Tak czy inaczej piekło cie nie ominie 19.03.07, 10:59 Przekonasz się lecz może już być za późno na opamiętanie, wiec .... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_xcvs radical37 19.03.07, 00:31 Ty chyba polowę wszystkich postów tu napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: radical37 19.03.07, 00:34 no i ok , popatrz na prowokatora powyżej , on będzie kupował zestaw do eutanazji aby sobie na niego popatrzeć ! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: radical37 19.03.07, 00:41 radical37 napisał: > no i ok , popatrz na prowokatora powyżej , on będzie kupował zestaw do eutanazj > i > aby sobie na niego popatrzeć ! ----- Pracowałeś kiedyś w hospicjum? Ja też bym chciał mieć dostęp do takiego zestawu,na wypadek kiedy nie było by mnie stać na skuteczne leki przeciwbólowe. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: radical37 19.03.07, 00:46 medycyna ma się zajmować leczeniem a nie uśmiercaniem ! jak byś pisał o torturach i o tym , że pod wplywem bólu torturowani przyznawali sie do wszystkiego by przerwać cierpienie to OK , a jak choroba przewlekła powoduje ból to jest racjonalna decyzja chorego ? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: radical37 19.03.07, 00:58 radical37 napisał: > medycyna ma się zajmować leczeniem a nie uśmiercaniem ! jak byś pisał o > torturach i o tym , że pod wplywem bólu torturowani przyznawali sie do > wszystkiego by przerwać cierpienie to OK , a jak choroba przewlekła powoduje bó > l > to jest racjonalna decyzja chorego ? ------- Ty chyba nie widziałeś jak umierający człowiek może cierpieć (a może przydałoby ci się takie doświadczenie)Jeżeli opieki zdrowotnej (czytaj :państwa) nie stać na zaopatrzenie w odpowiednie leki takiego człowieka to powinien chociaż mieć możliwość samemu zdecydować . Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: radical37 19.03.07, 01:04 ale zadaję pytanie czy pod wpływem strasznego bólu chory podejmuje decyzję racjonalną ? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: radical37 19.03.07, 01:13 radical37 napisał: > ale zadaję pytanie czy pod wpływem strasznego bólu chory podejmuje decyzję > racjonalną ? Ta decyzja musi być racjonalna? To jest moja decyzja,ja ją podejmuję i konsekwencja dotyka tylko mnie.Ty zaś chcesz mieć prawo decydowania o moim losie nie pozostawiając mi wyboru??? Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: radical37 19.03.07, 01:20 człowieku , czy ty chcesz może jeszcze reklamować te zestawy w telewizji i prasie ? producent taki a taki, w cenie to i tamto ? Może zestawy dla dwóch itd ? Przecież ludzie zdrowi popełniają samobójstwa i to zbiorowe nawet ze zwykłego wypalenia , rezygnacji itd czego chcesz wymagać od ludzi chorych przewlekle ? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: radical37 19.03.07, 01:31 Człowieku,jest cała masa środków za pomocą których można rozstać się z życiem. Chodzi tylko o to żeby nie zaopatrywać się w nie na czarnym rynku.Żeby człowiek który już zdecydował,nie zdychał kilka godzin bo specyfik który zakupił okazał się strychniną. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 19.03.07, 00:36 trzymam kciuki, zeby rydzyjo pobilo sie z LPR, najlepiej krzyzami i rozancami o to kto bardziej dba o zycie poczete. Niech grotesce stanie sie zadosc! Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 19.03.07, 00:47 martw się o część PO i większość PSL ! Art 30 będzie zmieniony ! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 19.03.07, 02:30 radical37 napisał: > martw się o część PO i większość PSL ! Art 30 będzie zmieniony ! A wtedy zgodnie z Konstytucją zażądamy ogólnopolskiego referendum a naród utrze nosa oszołomom Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 19.03.07, 03:46 radical37 napisał: > martw się o część PO i większość PSL ! Art 30 będzie zmieniony ! szczerze wisi mi zarowno PO jak i PSL jak i art.30, ale bardzo cieszy mnie mozliwosc wielkiej zadymy miedzy rydzyjem i LPR i za to trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Radio Maryja organizuje manifestację w Warszawi.. 19.03.07, 00:38 Rydzak,Glemp,Bolek i wielu innych ich kumpli maja stracha przed lustracja,za wszelka cene chca w kraju narobic fermentu,i panowie w habitach wasi czerwoni kumple nie zdazyli spalic wszystkich akt czy co a mowia ze lustracja nie boli. Boja sie tylko zdrajcy,lobuzeria,zlodzieje itd.Ilu z was SB pochowalo w kosciolach co?. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Radio Maryja organizuje manifestację w Warsza 19.03.07, 00:48 ja popieram lustrację , również księży (funkcja wymaga zaufania społecznego). Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite Pytanie do ortodoksów- Giertycha,Piłki i Sobeckiej 19.03.07, 00:56 Panie Piłka, co byś pan zrobił, gdyby jakiemuś bandziorowi zachciało się mieć dziecko z pana żoną? Wyobraź pan sobie, że małżonka zostaje przez niego zgwałcona. W waszym projekcie ustawy zabraniacie aborcji w przypadku gwałtu. Musiałbyś pan zatem jako kochający mąż pielęgnować żonę i czekać na dziecko bandziora, który zniszczył pana rodzinę, pana godność jako faceta, który zniszczył to, co miałeś pan obowiązek(jako mąż) ochraniać. To samo pytanie do drugiego populisty - Giertycha (ctrl+c ctrl+v). A teraz deser. Pytanie do posyłanki Sobeckiej. Będzie to pytanie z gatunku S/F, bo trudno mi sobie wyobrazić, że znalazłby się na tej planecie chociaż jeden potencjalny sprawca. Co by pani zrobiła, gdyby zgwałcił panią ktokolwiek. Przyznam się - obawiam się odpowiedzi, bo mogłaby ona obalić całą moją teorię. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Pytanie do ortodoksów- Giertycha,Piłki i Sobe 19.03.07, 01:09 a ja w drugą stronę , czy za taki gwałt nie powinno być równolegle wprowadzona podwyższona kara (skoro takie życie trzeba chronić kosztem tak wielkiej tragedii osobistej ofiary i rodziny) Gwałt 8 lat, okrutny 12 lat , powodujacy taką tragedię 20 lat ! i zapir..alać w więzieniu na to dziecko !! Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite Re: Pytanie do ortodoksów- Giertycha,Piłki i Sobe 19.03.07, 01:16 Jako mąż nigdy nie potraktowałbym mojej żony instrumentalnie, jako maszynki do rodzenia ustawowego. Wolałbym sam iść do więzienia za zorganizowanie aborcji w takim przypadku. Pomysłodawcy zmian w ustawie najzwyczajniej w świecie NIE SZANUJĄ SWOICH ŻON I OBRAŻAJĄ JE SWOIMI POMYSŁAMI. Oni powinni nałożyc turbany i spadać do Pakistanu. Nie pasują do cywilizacji zachodniej. Nie zdziwię się, gdy za rok Giertych będzie walczył o prawo do życia dla plemnika (w sumie to potencjalny człowiek no i żyje swoim życiem). Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Pytanie do ortodoksów- Giertycha,Piłki i Sobe 19.03.07, 01:22 ok , żarty na bok ! kiedy twoim zdaniem zaczyna się życie ludzkie i dlaczego własnie wtedy ? urodzenie , zapłodnienie , ew,który tydzień ? Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite Re: Pytanie do ortodoksów- Giertycha,Piłki i Sobe 19.03.07, 01:41 To chyba oczywissste. Życie zaczyna się po osiemdziesiątce ;) A tak bardziej serio, to życie zaczyna sie wg mnie w momencie, gdy płód ma już ukształtowane WSZYSTKIE narządy: nóżki, rączki, oczka i te inne różne takie ;) Co do zakazu aborcji w przypadku gwałtu, uważam go za WSPÓŁUDZIAŁ w tym gwałcie. No tak! bo zmusza się kobietę do urodzenia i sprowadza się jej rolę do kokonu (zapomina się właśnie o ŻYCIU, życiu zgwałconej kobiety). Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Pytanie do ortodoksów- Giertycha,Piłki i Sobe 19.03.07, 01:50 sorry, ja na dziś kończę , nie mogę w tym momeńcie jednak zaczynać dyskusji dlaczego ten tydzień a nie tamten ! Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven Re: Pytanie do ortodoksów- Giertycha,Piłki i Sobe 19.03.07, 16:56 Zycie zaczyna sie w momencie gdy plod ma wyksztalcony mozg co w przypadku istot ludzkich jest mozliwe ok ukonczenia 21 roku zycia.Jesli chodzi i Giertycha to nigdy bo pantofelki i ameby nie maja komorek mozgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Odpowiedź jest w Bibli - czytałeś? Nie to jużczas 19.03.07, 11:02 Tam jest wszystko wystarczy tylko sięgnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
dx7 Nacjonalistyczny klecha 19.03.07, 01:01 Nacjonalisty klecha wyglosi pare slow a wy o nim piszecie. Po co? Mysle, ze ignorancja bedzie tu najlepszym wyjsciem. Na szczescie nowe pokolenie nie slucha slow tego sekciarza wiec jest szansa, ze jego pseudo nauki odejda tak szybko jak sie pojawily .... Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite Re: Nacjonalistyczny klecha 19.03.07, 01:10 Ignorowanie Rydzyka w mediach jest niewykonalne w tym kraju (a szkoda). Polskie media nadal są na etapie desperackiej gonitwy za sensacją i kontrowersją. To nikt inny, a właśnie polskie media wykreowały Leppera. To polskie media uczyniły rozrabiaka wicepremierem. Dokładnie tak samo jest z tym kolesiem z Torunia, który i tak ma swoje własne, diabli wiedzą przez kogo finansowane media (wszystkie stacje nadawcze mają obowiązek ujawniania źródeł finansowania; wszystkie z wyjątkiem radyja maryja). Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Nacjonalistyczny klecha 19.03.07, 01:14 a to propozycje dla wolnej prasy ! już cię widzę w roli redaktora naczelnego albo właściciela gazety " o tym piszemy a o tym kto napisze wywalę z roboty" --> do dupy z taką demokracją ! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polski ksiądz w Polsce, a co boli żydokomunę? 19.03.07, 11:00 Wolność słowa, tolerancja, to nie dla ks. Rydzyka? Obłudniku zastanów się co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Nacjonalistyczny klecha 19.03.07, 03:53 stalactite napisał: > Ignorowanie Rydzyka w mediach jest niewykonalne w tym kraju (a szkoda). Polskie > > media nadal są na etapie desperackiej gonitwy za sensacją i kontrowersją. na calym swiecie media gonia za sensacja, to tak samo, jakbys uzalal sie, ze ludzie w wiekszosci gonia za pieniadzem i nie sa szlachetni... Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Nacjonalistyczny klecha 19.03.07, 03:57 stalactite napisał: (wszystkie stacje nadawcze mają obowiązek ujawniania źródeł finansowania; > wszystkie z wyjątkiem radyja maryja). dlatego wlasnie ze tak jest, uwazam IPN za kolejna ubecje, ktora lustruje wybiorczo, po to, zeby zbierac haki, albo manipulowac niewygodnymi. Dopoki nie zostanie zlustrowany rydzyk, dopoty zadne lustracje i nagonki lustracyjne nie sa wiarygodne, to tylko nagonki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
radical37 Re: Nacjonalistyczny klecha 19.03.07, 01:11 młode pokolenie ? z czasem się obudzi jak się zacznie życie , dzieci , rodzina . Odpowiedz Link Zgłoś