lulilulila 26.04.07, 16:31 wiecie może gdzie jest bar, knajpka turecka? jak możecie to podajcie mi adress i czy warto wogóle się tam wybrac? dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little.miss.sunshine Re: turecka knajpka 26.04.07, 20:37 Małe Garbary, na rogu z szeroką musisz zejść na dół-naprzeciw jest Bank BPH Odpowiedz Link Zgłoś
zweglony_pazur Re: turecka knajpka 26.04.07, 20:46 sułtan: róg mostowej i szewskiej (tam, gdzie kiedyś był orbis). czy warto to nie wiem, bo dawno nie byłem ale jedzonko przygotowuje stuprocentowy turek (mam nadzieję że nadal on to robi). aaaaa... zapomniałbym. mają oryginalne sheeshe i można sobie z nich popalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: turecka knajpka 26.04.07, 21:33 > sułtan: róg mostowej i szewskiej Nawet nie wiedziałem, że takiej miejsce istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zweglony_pazur o shit! 26.04.07, 21:35 mostowej i ciasnej oczywiście :))) czujny b3ut jak zwykle na posterunku. piąteczka! Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: o shit! 26.04.07, 23:20 jeszcze przez taką omyłkę stracimy turystów, i przestaniemy być stolicą regionu i okolic. A nasz terminal PKS będzie świecił pustakami... Odpowiedz Link Zgłoś
zweglony_pazur Re: o shit! 26.04.07, 23:48 o matko! i jeszcze dowiem się, że jestem ten "jątrzący" z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
karawoj Re: turecka knajpka 27.04.07, 09:35 nie polecam sułtana - drogo, muzyka disco, brudne sztucce (do dzis mam zajady) mieso twarde Odpowiedz Link Zgłoś
inez78 Re: turecka knajpka 27.04.07, 22:57 co ty za bzdury piszesz chyba jesteś z konkurencji!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gesok82 Re: turecka knajpka 27.04.07, 15:07 Na malych garbarach jest kafe fajka prowadzona przez turka. Calkiem fajne miejsce. Turecka muzyka, sale gdzie mozna siedziec na poduszkach i palic fajke turecka. Jest sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś