Dodaj do ulubionych

Najgorszy sklep w Toruniu

23.06.07, 16:25
Real, dawny Geant, ceny o 20% wyższe od cen bliźniaka znajdującego się w
Galerii Copernicus. O wiele mniejszy wybór towarów od dawnego Geanta. Godzina
18 piątek, 5 kas otwartych, kolejka ciągnie się do stoiska z warzywami.
Obserwuj wątek
    • gest1 Re: Najgorszy sklep w Toruniu 23.06.07, 18:32
      Na Szerokiej z kosmetykami pomiędzy "Douglasem" a "Kefirkiem". Każdy klient to
      złodziej. Fatalna obsługa, utrudniony dostęp do towaru. Na szczęście ma być
      likwidowany.
      • awronia Re: Najgorszy sklep w Toruniu 23.06.07, 18:41
        już likwidują i wyprzedają towar po taniości :)
        • kaziaral Re: Najgorszy sklep w Toruniu 24.06.07, 23:01
          Piekarnia-Cukiernia na ul.Chelminskiej calodobowa kolo "nowych" calodobowych
          delikatesow.
          Sprzedaja stare ciasta np.sernik,jablecznik,makowiec.
          Oblesny,spocony smierdzacy facet czesto tam obslugujacy chyba wlasciciel.
          • rogalmarcinski Re: Najgorszy sklep w Toruniu 25.06.07, 00:21
            wszystkie tesco, biedronki, reale, billa, netto i lidl. I nie atakuje tych
            sklepów bo zachodnie, ale dlatego, że są tam niesamowite kolejki. Otwarte
            pojednczy kasy. Firmy placa ludziom grosze, wiec nikt nie ma ochoty siedziec na
            kasie. I tylko sie dziwie klientom tych marketow, ze jeszcze tam przychodza.
            Na drugim biegunie jest Piotr i Paweł. Ludzie rownie duzo i sa kolejki. Ale sa
            tez otwarte i wszystkie kasy. Wiecej sklep zrobic nie moze.
            • tryg.sk Re: Najgorszy sklep w Toruniu 25.06.07, 08:35
              tworzyć miejsca pracy dla młodziezy i dla ludzi. Tak i chcę bardzo, bardzo to
              zrobić. Usprawnić w naszym mieście całym, na całym Podlasiu. Żeby nie było
              bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego.
              • b3ut Re: Najgorszy sklep w Toruniu 25.06.07, 08:42
                w dniu dzisiaj...
                • siara66 Re: Najgorszy sklep w Toruniu 26.06.07, 14:55
                  sklep rowerowy p. Kwiatkowskiego na Łaziennej!!!
              • kolankokoli Re: Najgorszy sklep w Toruniu 02.07.07, 16:26

Odpowiadasz na :

tryg.sk napisał:

> tworzyć miejsca pracy dla młodziezy i dla ludzi. Tak i chcę bardzo, bardzo to
                > zrobić. Usprawnić w naszym mieście całym, na całym Podlasiu. Żeby nie było
                > bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego.
                a jak już nie będzie niczego, to będzie wszystko. i będziemy mieć wszystko. i
                wszędzie. tak po prostu będzie. to wszystko.
            • helikopter2 Re: Najgorszy sklep w Toruniu 27.06.07, 23:17
              polo na kraszewskiego. Na szczescie zblizaja sie wakacje. Ale jesli chce sie
              kupic troszke wedliny lub miesa w roku akademickim to spedza sie tam spokojnie 1h.
              W realu tesco i biedronce obsluga jest zawsze znacznie szybsza
              • kazio_rozlamowiec Re: Najgorszy sklep w Toruniu 28.06.07, 10:25
                Mnie najbardziej przeraża sklep elekrtroniczno-elektryczny na Kozackiej a
                własciwie to sprzedawca (chyba własciciel) opierdziela klientów (radze nie isc
                jak nie znasz dokładnej nazwy jakiegos np układu scalonego albo katologowej
                nazwy jakiejs koncówki) a raz widziałem jak zmieszał z błotem karka za to ze
                nie wiedział dokładnie jaki głosnik do swoje dresiarskiej fury potrzebuje Koles
                generalnie jest nie miły tak jakby siedział w tym sklepie za kare Niestety
                jestem zmuszony tam kupowac ale jakby był w okolicy jakis inny sklep to
                odrazu...
                • martinez027 Re: Najgorszy sklep w Toruniu 02.07.07, 00:07
                  kazio_rozlamowiec napisał:

> Mnie najbardziej przeraża sklep elekrtroniczno-elektryczny na Kozackiej a
                  > własciwie to sprzedawca (chyba własciciel) opierdziela klientów (radze nie
                  isc
                  > jak nie znasz dokładnej nazwy jakiegos np układu scalonego albo katologowej
                  > nazwy jakiejs koncówki) a raz widziałem jak zmieszał z błotem karka za to ze
                  > nie wiedział dokładnie jaki głosnik do swoje dresiarskiej fury potrzebuje
                  Koles
                  >
                  > generalnie jest nie miły tak jakby siedział w tym sklepie za kare Niestety
                  > jestem zmuszony tam kupowac ale jakby był w okolicy jakis inny sklep to
                  > odrazu...

mialem"przyjemnosc"tam ze 2-3 razy kupowac(kabel do glosnikow i jakies
                  koncowki )dokladnie jak piszesz.Raz przedemna kupowal jakis mlody"amator
                  elektroniki"mial na kartce te kondensatory itp.facet nic nie doradzal tylko
                  rzucal na lade z wielka lacha-Normalnie jak "za Stalina"klimat-chyba z godzine
                  czekalem zeby kupic kilka metrow kabla....Co do marketow i hiper...to ludzie
                  tam g..zarabiaja i musza obslugoiwac czesto kompletnych itiotow,debili a tacy
                  sa w wiekszosci klienci hiperow to sie niedziwie...
    • gest1 Bartkowscy - piekarnia 28.06.07, 11:48
      Piekarnia Bartkowskich pod arkadami na Różanej. MAsakra! Ekspedientki, zwłaszcza
      taka młoda blondynka i ciemnowłosa po ondulacji, są tak nieuprzejme, że to aż
      boli. No i, kiedy tylko mogą, sprzedają nieświeże pieczywo i ciastka.
    • bezpartyjna Re: Najgorszy sklep w Toruniu 28.06.07, 14:09
      Yves Rocher na szerokiej:)
      taki niby ekskluzywny kosmetyczny - najczęściej trzy wyfilkowane:)
      sprzedawczynie -co tam idę i szukam konkretnego produktu z ich linii - "nie ma,
      może za tydzień, sprawdzi pani w sobotę, no niestety, popularny zapach szybko
      schodzi, itp" co to jest?? podłuchałam kiedyś w Deichmannie jak klientce do
      galerii copernicus dzwonili czy nie mają tam poszukiwanego rozmiaru. W innych
      sklepach dzwonią np. do magazynu, ściągają w dwa dni.
      Kolejny taki to ECCO - buty po 200zł i więcej, jak nie ma wybranego koloru - to
      wzruszają ramionami, że może w następnej dostawie, ale kiedy też nie wiadomo.
      Tyle kasy, wystrój, obługa i na co? prędzej sobie z internetu kupię...
      • malutkama Re: Najgorszy sklep w Toruniu 01.07.07, 18:46
        ja mam tez liste takich sklepów, polo na Kraszewskiego tragedia!!!!!!!!!!!długi
        i ciasno, kto w ogóle tak ustawił kasy??????cukiernia Pokojski na Łyskowskiego
        pani około 55 pracuje tam za kare, jeden pan w sklepie zoologicznym w
        carrefourze, Pani w Mediamarkt przy części gdzie zamawia się odbitki, jedna z
        ekspedientek wypacykowana w Perfumerii Douglas w Galerii, wczesnuej była na
        szerokiej, Panie z Gazeli w PDT.........ale moi drodzy jest wiele sklepów gdzie
        idzie się z przyjemnością, uwielbiam Piotra i Pawła, zawsze miła obsługa i
        bardzo mia obsługa u Barkowskich na Kraszewskiego, oto moja dłuuuuga lista,
        amogłaby być jeszcze o wiele dłuższa
    • frizzabella Re: Najgorszy sklep w Toruniu 02.07.07, 11:39
      JYSK, szczegolnie ten w Carrefourze..sprzedaja rzeczy ktorych nie maja na
      stanie, potem jest kupa roboty ze zwrotami kasy, kierownik zmiany "nic nie moze
      zrobic".. sa niegrzeczni i beznadziejnie zorganizowani. odradzam zamawianie
      rzeczy, ktorych aktualnie nie maja, czeka sie dlugo i nie ma zadnej gwarancji,
      ze kiedy zadzwonia i zaplaci sie za towar bedzie mozna go odebrac
      • kolankokoli Re: Najgorszy sklep w Toruniu 02.07.07, 16:31
        jak tak czytam ten wątek to się dziwię, że jeszcze nie opisujecie sklepu w
        którym obsługa wyje :Pan/pani co tu robi?
        • christofer25 Re: Najgorszy sklep w Toruniu 04.07.07, 11:19
          Zgadzam się z tymi Bartkowskimi,nieprzyjemne Panie są również w piekarni w
          Hotelu Filmar,mała ledwo odstajaca od ziemi rzuca pieczywo na lade jakby
          społecznie odpracowywała jakas karę. Zero usmiechu i jakiegokolwiek
          zaangazowania w obsługe klienta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka