Dodaj do ulubionych

Najlepsza marka samochodu

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 15:55
Jaka marka samochodu jest według was najlepsza? Według mnie-Lamborghini,model-
Diablo
Obserwuj wątek
    • Gość: Mkcafe Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 16:08
      WEDŁUG MNIE NAJLEPSZA MARKA TO MPZ,Dj
    • Gość: Ja 17 Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 16:09
      Co to jest MpZ i Dj? Jak to wygląda?
      • pulsar Re: Najlepsza marka samochodu 05.12.01, 16:13
        Jaguar R - coupe. To jest wózek!!!
    • Gość: SDB Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:43
      Zaraz, mowimy o marce czy konkretnych modelach? Jak to pierwsze to nie wiem, a
      jak to drugie to tez nie wiem.
    • Gość: polonus Rolls-Royce IP: 198.138.227.* 05.12.01, 19:06
      postawil bym na Rolls-Royce Park Ward.

Jest przestronniejszy niz najwieksze produkowane amerykanskie bryki, 5 razy
      bardziej niezawodny niz Mercedes, silniczek V12 5.4l daje nie najgorsze osiagi
      przy tej masie. Jedyna wada to cena. Ale Lamborghini tez nie jest tanie.

No i ta angielska klasa. zdecydowanie debesciak.
    • Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 05.12.01, 19:06
      Najlepsza marka samochodu to ta na ktora nas stac.
      pro
    • skydiver Re: Najlepsza marka samochodu 06.12.01, 13:32
      Mnie bardziej interesują samoloty, ale skoro miałbym wybierać,
      to kupiłbym VOLVO S70.
      • Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 06.12.01, 16:54
        Czy masz nato srodki ? Czy stac ciebie utrzymac taki samochod ? Gdzie go bedziesz parkowal przed blokiem na
        Rubinkowie ? Ta marka i ten typ sa dla ludzi ktorzy wlasciwie zarabiaja , wlasciwie mieszkaja i maja wlasciwa
        pozycje w spoleczenstwie wczesno kapitalistycznym.
        pro
        • Gość: SDB Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 22:12
          wyluzuj sie, co sie go czepiasz?
          • Gość: Igła Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.chello.pl 06.12.01, 22:28
            Najlepsza marka samochodu: służbowy !
            • Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 07.12.01, 00:30
              Swieta racja .Woznica powozi ,a my wypoczywamy.
              pro
        • Gość: polonus Re: Najlepsza marka samochodu IP: 198.138.227.* 07.12.01, 17:25
          Gość portalu: pro napisał(a):

> Czy masz nato srodki ? Czy stac ciebie utrzymac taki samochod ? Gdzie go bedzie
          > sz parkowal przed blokiem na
          > Rubinkowie ? Ta marka i ten typ sa dla ludzi ktorzy wlasciwie zarabiaja , wlasc
          > iwie mieszkaja i maja wlasciwa
          > pozycje w spoleczenstwie wczesno kapitalistycznym.
          pytanie nie brzmialo najlepsza marka samochodu na jaki cie stac.
          Wiec wywody czy bedzie stal na Rubinkowie czy gdzies w Ontario i na co kogo stac
          sa nie na temat. A wszyscy wiedza ze profesora w Kanadzie stac na lepszy niz
          przecietnego Torunczyka ktory nie wlasciwie zarabia w spoleczenstwie wczesno-
          kapitalistycznym. Co nie przeszkadza podyskutowac teoretycznie nad najlepsza
          marka samochodu.
          Podtrzymuje teze o angielskiej limuzynie mimo ze zosatla by mi ukradziona w ciagu
          jednej nocy zarowno na Rubinkowie jak i w centrum wszechswiata czyli
          Ameryce "gdzie cudownie jest" i na ktora mnie nie stac... :)
          >
          > pro

• Gość: Dekiel Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 16:29
      Volkswagen Garbus jest debeściacki!!
      • Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 09.12.01, 20:03
        Bardzo dobry samochod ten VV garbus .Bardfzo bezpieczny i bardzo popularny w Kanadzie .
        pro
    • Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 09.12.01, 20:39
      Widzialem ten model Lamboghinimodel Diablo jak prul w Newadzie kolo Las Vegas z 250 km na godzine.Minal
      mnie jak strzala .Ja jechalem 120 km na godzine .Za jakis 5 minut mijalem go jak stal na poboczu przed policyjnym
      wozem.Kirowca rajdowic wlasnie byl wtlaczany do policyjnego wozu z kajdankami na rekach z tylu.
      pro
      • Gość: Zdumiony Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.sympatico.ca 10.12.01, 04:11
        Soooooooooo, what?

> Widzialem ten model Lamboghinimodel Diablo jak prul w Newadzie kolo Las Vegas z
        > 250 km na godzine.Minal
        > mnie jak strzala .Ja jechalem 120 km na godzine .Za jakis 5 minut mijalem go ja
        > k stal na poboczu przed policyjnym
        > wozem.Kirowca rajdowic wlasnie byl wtlaczany do policyjnego wozu z kajdankami n
        > a rekach z tylu.
        >
        > pro

• Gość: Ja 17 Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 16:12
      Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Ja 17.
      • staro Re: Najlepsza marka samochodu 19.12.01, 16:39
        A ja mam hopla na punkcie Opla.
        Czasami tylko strugam wariata na punkcie Małego Fiata :-)
        • #kasia Re: Najlepsza marka samochodu 19.12.01, 16:55
          kazdy lubi to co ma... jezeli ma to co lubi :))
          vw polo
          • Gość: SDB Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 17:03
            Cwaniaczka...
            yyyyy Toyota :))))))
          • Gość: polonus Re: Najlepsza marka samochodu IP: 198.138.227.* 19.12.01, 17:11
            #kasia napisał(a):

> kazdy lubi to co ma... jezeli ma to co lubi :))
            ja mam ale zebym az tak do konca lubil to nie, nie to zebyw wcale nie lubil tez
            nie, moze nie taki szybki jak diablo ale wygodniejszy o wiele napewno :)
            > vw polo
            o taki maly, samochodzik
            • Gość: Klon Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.wykonawcy.pl 19.12.01, 21:29
              Syrena 105 Bosto. Niestety jest to nieosiągalna maszyna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka