Gość: Ja 17 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 15:55 Jaka marka samochodu jest według was najlepsza? Według mnie-Lamborghini,model- Diablo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mkcafe Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 16:08 WEDŁUG MNIE NAJLEPSZA MARKA TO MPZ,Dj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja 17 Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 16:09 Co to jest MpZ i Dj? Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar Re: Najlepsza marka samochodu 05.12.01, 16:13 Jaguar R - coupe. To jest wózek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:43 Zaraz, mowimy o marce czy konkretnych modelach? Jak to pierwsze to nie wiem, a jak to drugie to tez nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Rolls-Royce IP: 198.138.227.* 05.12.01, 19:06 postawil bym na Rolls-Royce Park Ward. Jest przestronniejszy niz najwieksze produkowane amerykanskie bryki, 5 razy bardziej niezawodny niz Mercedes, silniczek V12 5.4l daje nie najgorsze osiagi przy tej masie. Jedyna wada to cena. Ale Lamborghini tez nie jest tanie. No i ta angielska klasa. zdecydowanie debesciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 05.12.01, 19:06 Najlepsza marka samochodu to ta na ktora nas stac. pro Odpowiedz Link Zgłoś
skydiver Re: Najlepsza marka samochodu 06.12.01, 13:32 Mnie bardziej interesują samoloty, ale skoro miałbym wybierać, to kupiłbym VOLVO S70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 06.12.01, 16:54 Czy masz nato srodki ? Czy stac ciebie utrzymac taki samochod ? Gdzie go bedziesz parkowal przed blokiem na Rubinkowie ? Ta marka i ten typ sa dla ludzi ktorzy wlasciwie zarabiaja , wlasciwie mieszkaja i maja wlasciwa pozycje w spoleczenstwie wczesno kapitalistycznym. pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 22:12 wyluzuj sie, co sie go czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.chello.pl 06.12.01, 22:28 Najlepsza marka samochodu: służbowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 07.12.01, 00:30 Swieta racja .Woznica powozi ,a my wypoczywamy. pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Najlepsza marka samochodu IP: 198.138.227.* 07.12.01, 17:25 Gość portalu: pro napisał(a): > Czy masz nato srodki ? Czy stac ciebie utrzymac taki samochod ? Gdzie go bedzie > sz parkowal przed blokiem na > Rubinkowie ? Ta marka i ten typ sa dla ludzi ktorzy wlasciwie zarabiaja , wlasc > iwie mieszkaja i maja wlasciwa > pozycje w spoleczenstwie wczesno kapitalistycznym. pytanie nie brzmialo najlepsza marka samochodu na jaki cie stac. Wiec wywody czy bedzie stal na Rubinkowie czy gdzies w Ontario i na co kogo stac sa nie na temat. A wszyscy wiedza ze profesora w Kanadzie stac na lepszy niz przecietnego Torunczyka ktory nie wlasciwie zarabia w spoleczenstwie wczesno- kapitalistycznym. Co nie przeszkadza podyskutowac teoretycznie nad najlepsza marka samochodu. Podtrzymuje teze o angielskiej limuzynie mimo ze zosatla by mi ukradziona w ciagu jednej nocy zarowno na Rubinkowie jak i w centrum wszechswiata czyli Ameryce "gdzie cudownie jest" i na ktora mnie nie stac... :) > > pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dekiel Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 16:29 Volkswagen Garbus jest debeściacki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 09.12.01, 20:03 Bardzo dobry samochod ten VV garbus .Bardfzo bezpieczny i bardzo popularny w Kanadzie . pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Najlepsza marka samochodu IP: 199.71.64.* 09.12.01, 20:39 Widzialem ten model Lamboghinimodel Diablo jak prul w Newadzie kolo Las Vegas z 250 km na godzine.Minal mnie jak strzala .Ja jechalem 120 km na godzine .Za jakis 5 minut mijalem go jak stal na poboczu przed policyjnym wozem.Kirowca rajdowic wlasnie byl wtlaczany do policyjnego wozu z kajdankami na rekach z tylu. pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.sympatico.ca 10.12.01, 04:11 Soooooooooo, what? > Widzialem ten model Lamboghinimodel Diablo jak prul w Newadzie kolo Las Vegas z > 250 km na godzine.Minal > mnie jak strzala .Ja jechalem 120 km na godzine .Za jakis 5 minut mijalem go ja > k stal na poboczu przed policyjnym > wozem.Kirowca rajdowic wlasnie byl wtlaczany do policyjnego wozu z kajdankami n > a rekach z tylu. > > pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja 17 Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 16:12 Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Ja 17. Odpowiedz Link Zgłoś
staro Re: Najlepsza marka samochodu 19.12.01, 16:39 A ja mam hopla na punkcie Opla. Czasami tylko strugam wariata na punkcie Małego Fiata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Najlepsza marka samochodu 19.12.01, 16:55 kazdy lubi to co ma... jezeli ma to co lubi :)) vw polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 17:03 Cwaniaczka... yyyyy Toyota :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Najlepsza marka samochodu IP: 198.138.227.* 19.12.01, 17:11 #kasia napisał(a): > kazdy lubi to co ma... jezeli ma to co lubi :)) ja mam ale zebym az tak do konca lubil to nie, nie to zebyw wcale nie lubil tez nie, moze nie taki szybki jak diablo ale wygodniejszy o wiele napewno :) > vw polo o taki maly, samochodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klon Re: Najlepsza marka samochodu IP: *.wykonawcy.pl 19.12.01, 21:29 Syrena 105 Bosto. Niestety jest to nieosiągalna maszyna. Odpowiedz Link Zgłoś