optymistka35 19.08.07, 21:21 Witam wszystkich! Proszę pomóżcie. Chciałabym przyjechać do Torunia, zatrzymać się na dwa, trzy dni, ale nie chcę noclegu w hotelu. Czy są w Toruniu schroniska godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiechl Re: Schroniska w Toruniu 21.08.07, 08:43 najlepiej pogrzebać w archiwum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=689&w=24178905&a=24179068 z wymienionych w linku najbliżej do centrum jest ze schroniska na Legionów. Pojawiło się też jakiś czas temu coś nowego, w samym centrum: www.hostelorange.pl/trn/pl/index.htm miłego pobytu! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka35 Re: Schroniska w Toruniu 23.08.07, 13:52 Bardzo dziekuje za informacje, Toruń bardzo mi sie podoba i mysle, ze pobyt naprawde bedzie mily. Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: Schroniska w Toruniu 23.08.07, 14:39 cała przyjemność po mojej stronie.. :) a żeby było bardziej miło w trakcie pobytu, polecam kawkę w ogródku 'Róży i Zen' - bardzo przyjemne miejsce, które na pewno będzie zaskoczeniem pośród gotyckich murów (trzeba zejść raptem jakieś 50m z 'Szerokiej' - Głównej ulicy na starówce), albo pifko w 'Niebie' (knajpka w piwnicach Ratusza).. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka35 Re: Schroniska w Toruniu 28.08.07, 23:50 Zaczynam wierzyć, że internet służy również do bardzo przyjaznych pogawędek i spotkania miłych osób. Nawet wirtualnie można stworzyć atmosferę ciepła i gościnności. Brakuje tego coraz częściej. Jeszcze raz wielkie dzięki. Na pewno skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś