stokrootka40 02.09.07, 16:29 Bardzo proszę o informacje o tej szkole. Moje dziecko właśnie rozpoczyna tam naukę i chciałabym wiedzieć jak najwięcej. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobarcik Re: co sądzicie o SP nr 7? 02.09.07, 19:20 nie polecam !Mam b.złe wspomnienia cho b.dobrze się zapowiadało.Oczywiście to dotyczy niektórych nauczycieli.Generalnie szkoła nie wspiera.Mimo wszystko życzę powodzenia.Rodzic Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: co sądzicie o SP nr 7? 02.09.07, 20:10 nie pocieszyłeś mnie, ale dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
falendo Re: co sądzicie o SP nr 7? 03.09.07, 16:20 Stokrootko, masz kilka córek czy nie wiesz, do której podstawówki posłałaś swoje dziecko. Wypowiadaz sie nieprzychylnie na temat mundurka z SP nr 10, który przyniosła Twoja córka, a jedocześnie prosisz o opinię na temat SP nr 7. Mam wrażenie, że pomyliłaś bardzo dobrą SP 10 z SP 7, ponieważ 10 wchodzi w skład Zespołu Szkół numer 7. SP 10 to bardzo dobra szkoła, osiąga wysokie wyniki na sprawdzianie w klasie szóstej. Moja córka dojeżdza aż z Zieleńca, ale bardzo lubi swoją klasę i nauczycieli. Choć dziś powiedziała, że przyszło wielu nowych nauczycieli i trochę była zaniepokojona czy będzie tak jak kiedyś. Ale dyrekcja trzyma poziom, rodzice aktywnie pracują. Można zrobić krzywdę tej szkole myląc ją z SP nr 7. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: co sądzicie o SP nr 7? 04.09.07, 13:25 moja córka jest w gimnazjum nr 10, a syn idzie do podstawówki nr 7 i stąd moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś