Gość: pro IP: 199.71.64.* 13.12.01, 18:41 Po dwunastu latach widac , ze Lech Walesa mial racje chcac wprowadzic system prezydencki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igła Re: Lech Walesa mial racje IP: *.chello.pl 14.12.01, 08:27 Gość portalu: pro napisał(a): > Po dwunastu latach widac , ze Lech Walesa mial racje chcac wprowadzic system p > rezydencki . "Profesorze z Kanady" - rację to miał Dottore twierdząc, że jesteś malinowym cieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Igle pod rozwage IP: 199.71.64.* 14.12.01, 18:52 Walesa przejdzie do histori ; Igla chyba nie .Jak by Lechu wszystko wzial w karby w 1990 roku to dzisiaj by nie bylo 340 miliardow dlugow / oczywiscie w zlotych / Jozef 1926 roku wiedzial co robi co to za narod ; Lechu chcial tak samo .Dzisiaj by Polska wygladala inaczej to widze i to jest w 100% pewne Walesa plus Balcerowicz = sukces .Widze Igla , ze Ty nadejesz sie do przerobu uszlachetniajacego . pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Profesor ma atak ?!!! IP: *.chello.pl 14.12.01, 19:53 Profesor (hahahaha !!!) ! Mam do Ciebię jedno pytanie: Czy Ty jesteś idiotą od dziecka, czy od 9 lat (spadłeś wtedy z drabiny na główkę) ? Zanim mi odpowiesz - to skonsultuj się z lekarzem prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 14.12.01, 20:06 "pro" - Ja jestem jak najdalszy od tego, aby kogokolwiek w jakikolwiek sposób obrazić - ale Ty jesteś faktycznie skończonym idiotą. To nie inwektywa pod Twoim adresem. To tylko lakoniczne stwierdzenie faktu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Profesor ma atak ?!!! IP: 198.138.227.* 14.12.01, 20:21 idiota to malo, jest nastoletim chamkiem ktory o niczym pojecia nie ma i dlatego zabiera glos, taka moda w Polsce i masz mniej do powiedzenia tym bardziej krzycz... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 14.12.01, 20:27 Cieszę się "polonusie", że podzielasz mój pogląd odnośnie umysłu "pro" ! (Czy to faktycznie profesor z Kanady ?) Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Profesor ma atak ?!!! IP: *.chello.pl 15.12.01, 11:57 No, "polonus" wreszcie się ze mną zgodził, że "pro" (profesor - hahahahahaha !!!) jest idiotą. Ukłony dla Lecha Niedzielskiego ! Pozdrowienia dla Atomskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Re: Profesor ma atak ?!!! IP: 199.71.64.* 15.12.01, 18:31 Bardzo sie ciesze ,ze dolozylem do pieca .Wreszcie sie cos dzieje . Serdecznie Was pozdrawiam . pro Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 15.12.01, 20:48 Gość portalu: pro napisał(a): > Bardzo sie ciesze ,ze dolozylem do pieca .Wreszcie sie cos dzieje . Serdecznie > Was pozdrawiam . > > pro Od razu wiedziałem, że nie jesteś tym idiotą podpisującym się "Profesor z Kanady" (czy z Toronto). Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Profesor ma atak ?!!! 16.12.01, 09:33 No nie wiem, czy ten "pro" nie jest przypadkiem tym debilem "profesorem z Toronto". Tym gnojkiem którego wdeptał w ziemię "polonus". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Profesor ma atak ?!!! IP: *.chello.pl 16.12.01, 11:09 antoni.goczal napisał(a): > No nie wiem, czy ten "pro" nie jest przypadkiem tym debilem "profesorem z > Toronto". > Tym gnojkiem którego wdeptał w ziemię "polonus". Oczywiście, że tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 16.12.01, 18:30 Gość portalu: Igła napisał(a): > antoni.goczal napisał(a): > > > No nie wiem, czy ten "pro" nie jest przypadkiem tym debilem "profesorem z > > Toronto". > > Tym gnojkiem którego wdeptał w ziemię "polonus". > > Oczywiście, że tak !!! Jesteś tego pewny ? Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Lech Walesa mial racje 16.12.01, 19:24 Brawo. Zdolnosc prowadzenia merytorycznych dyskusji jest bez watpienia tylko jedna z Waszych licznych zalet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychB Re: Lech Walesa mial racje IP: *.phil.east.verizon.net 22.12.01, 02:04 .weronika. napisał(a): > Brawo. Zdolnosc prowadzenia merytorycznych dyskusji jest bez watpienia tylko > jedna z Waszych licznych zalet. Nie ma co dyskutowac na te tematy, sam widze , kogo ludzie wybrali do rzadu. A SWOJA DROGA, GDYBY ZORGANIZOWANO IRC-a DLA WSZYSTKICH NIEWYSZUMIANYCH MOZNA BY SOBIE OSZCZEDZIC CZASU W PRZEGLADANIU TEGO FORUM, KTORE STALO SIE CHATEM , A NIE JEST JUZ ZADNYM FORUM WIECEJ ! VIDE TEMATY: HOMOSEKSUALIZM, INWEKTYWY, PRYWATNE SPRAWY. TO JUZ WSZYSTKO BYLO PANOWIE I PANIE ! Odpowiedz Link Zgłoś