Dodaj do ulubionych

Lech Walesa mial racje

IP: 199.71.64.* 13.12.01, 18:41
Po dwunastu latach widac , ze Lech Walesa mial racje chcac wprowadzic system prezydencki .
Obserwuj wątek
    • Gość: Igła Re: Lech Walesa mial racje IP: *.chello.pl 14.12.01, 08:27
      Gość portalu: pro napisał(a):

> Po dwunastu latach widac , ze Lech Walesa mial racje chcac wprowadzic system p
      > rezydencki .

"Profesorze z Kanady" - rację to miał Dottore twierdząc, że jesteś malinowym
      cieciem.

• Gość: pro Igle pod rozwage IP: 199.71.64.* 14.12.01, 18:52
      Walesa przejdzie do histori ; Igla chyba nie .Jak by Lechu wszystko wzial w karby w 1990 roku to dzisiaj by nie
      bylo 340 miliardow dlugow / oczywiscie w zlotych / Jozef 1926 roku wiedzial co robi co to za narod ; Lechu
      chcial tak samo .Dzisiaj by Polska wygladala inaczej to widze i to jest w 100% pewne Walesa plus Balcerowicz
      = sukces .Widze Igla , ze Ty nadejesz sie do przerobu uszlachetniajacego .
      pro
      • Gość: Igła Re: Profesor ma atak ?!!! IP: *.chello.pl 14.12.01, 19:53
        Profesor (hahahaha !!!) !
        Mam do Ciebię jedno pytanie: Czy Ty jesteś idiotą od dziecka, czy od 9 lat
        (spadłeś wtedy z drabiny na główkę) ?
        Zanim mi odpowiesz - to skonsultuj się z lekarzem prowadzącym.
        • lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 14.12.01, 20:06
          "pro"
          - Ja jestem jak najdalszy od tego, aby kogokolwiek w jakikolwiek sposób
          obrazić - ale Ty jesteś faktycznie skończonym idiotą. To nie inwektywa pod
          Twoim adresem. To tylko lakoniczne stwierdzenie faktu.
          Pozdrawiam
          • Gość: polonus Re: Profesor ma atak ?!!! IP: 198.138.227.* 14.12.01, 20:21
            idiota to malo, jest nastoletim chamkiem ktory o niczym pojecia nie ma i
            dlatego zabiera glos, taka moda w Polsce i masz mniej do powiedzenia tym
            bardziej krzycz...
            • lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 14.12.01, 20:27
              Cieszę się "polonusie", że podzielasz mój pogląd odnośnie umysłu "pro" !
              (Czy to faktycznie profesor z Kanady ?)
              Serdecznie pozdrawiam
              • Gość: Igła Re: Profesor ma atak ?!!! IP: *.chello.pl 15.12.01, 11:57
                No, "polonus" wreszcie się ze mną zgodził, że "pro" (profesor -
                hahahahahaha !!!) jest idiotą.
                Ukłony dla Lecha Niedzielskiego !
                Pozdrowienia dla Atomskiego !!!
                • Gość: pro Re: Profesor ma atak ?!!! IP: 199.71.64.* 15.12.01, 18:31
                  Bardzo sie ciesze ,ze dolozylem do pieca .Wreszcie sie cos dzieje . Serdecznie Was pozdrawiam .
                  pro
                  • lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 15.12.01, 20:48
                    Gość portalu: pro napisał(a):

> Bardzo sie ciesze ,ze dolozylem do pieca .Wreszcie sie cos dzieje . Serdecznie
                    > Was pozdrawiam .
                    >
                    > pro

Od razu wiedziałem, że nie jesteś tym idiotą podpisującym się "Profesor z Kanady"
                    (czy z Toronto).
                    Serdecznie pozdrawiam.

• antoni.goczal Re: Profesor ma atak ?!!! 16.12.01, 09:33
                      No nie wiem, czy ten "pro" nie jest przypadkiem tym debilem "profesorem z
                      Toronto".
                      Tym gnojkiem którego wdeptał w ziemię "polonus".
                      • Gość: Igła Re: Profesor ma atak ?!!! IP: *.chello.pl 16.12.01, 11:09
                        antoni.goczal napisał(a):

> No nie wiem, czy ten "pro" nie jest przypadkiem tym debilem "profesorem z
                        > Toronto".
                        > Tym gnojkiem którego wdeptał w ziemię "polonus".

Oczywiście, że tak !!!

• lech.niedzielski Re: Profesor ma atak ?!!! 16.12.01, 18:30
                          Gość portalu: Igła napisał(a):

> antoni.goczal napisał(a):
                          >
                          > > No nie wiem, czy ten "pro" nie jest przypadkiem tym debilem "profesorem z
                          > > Toronto".
                          > > Tym gnojkiem którego wdeptał w ziemię "polonus".
                          >
                          > Oczywiście, że tak !!!

Jesteś tego pewny ?

• .weronika. Re: Lech Walesa mial racje 16.12.01, 19:24
      Brawo. Zdolnosc prowadzenia merytorycznych dyskusji jest bez watpienia tylko
      jedna z Waszych licznych zalet.
      • Gość: krzychB Re: Lech Walesa mial racje IP: *.phil.east.verizon.net 22.12.01, 02:04
        .weronika. napisał(a):

> Brawo. Zdolnosc prowadzenia merytorycznych dyskusji jest bez watpienia tylko
        > jedna z Waszych licznych zalet.
        Nie ma co dyskutowac na te tematy, sam widze , kogo ludzie wybrali do rzadu.
        A SWOJA DROGA, GDYBY ZORGANIZOWANO IRC-a DLA WSZYSTKICH NIEWYSZUMIANYCH MOZNA BY
        SOBIE OSZCZEDZIC CZASU W PRZEGLADANIU TEGO FORUM, KTORE STALO SIE CHATEM , A NIE
        JEST JUZ ZADNYM FORUM WIECEJ ! VIDE TEMATY: HOMOSEKSUALIZM, INWEKTYWY, PRYWATNE
        SPRAWY. TO JUZ WSZYSTKO BYLO PANOWIE I PANIE !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka