gumka7 26.09.07, 21:34 czy na tej fatalnej geografii oprócz Podstaw Nauk Politycznych, to zaliczył Pan jeszcze jakieś 'ludzkie " przedmioty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovetorun Re: Szanowny Panie Prezydencie - do Zaleskiego 26.09.07, 21:39 Prezydent wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Szanowny Panie Prezydencie - do Zaleskiego 26.09.07, 21:41 Tylko pytam o to co wie i co robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: a minemalogia stosowana u prof.S......,to co? 26.09.07, 21:44 pryszcz???? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Szanowny Panie Prezydencie - do Zaleskiego 26.09.07, 21:43 lovetorun napisał: > Prezydent wie co robi przecież nie będę wypytywał prof. Szupryczyńskiego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Szanowny Panie Prezydencie - do Zaleskiego 26.09.07, 21:52 gumka7 napisał: > lovetorun napisał: > > > Prezydent wie co robi > przecież nie będę wypytywał prof. Szupryczyńskiego ;)) chociaż profa zawsze można zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: Szanowny Panie Prezydencie - do Zaleskiego 26.09.07, 21:55 A czy pytanie spowodowane jest całokształtem, czy może uwidoczniły się właśnie jakieś szczególne zasługi ? Bo trochę to jednak enigmatyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Drogi Vauban 26.09.07, 22:02 o ciałokształcie mowa jest tutaj; forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=69478460---------------------------------------------------- poczekaj za chwilę będzie więcej, czyli o tym dlaczego itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Drogi Vauban 26.09.07, 22:09 Dlaczego o tym piszę, bo on jak każdy nietoruniak zwyczajnie Torunia nie czuje, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
lovetorun Re: Drogi Vauban 26.09.07, 22:13 gumka7 napisał: > Dlaczego o tym piszę, bo on jak każdy nietoruniak zwyczajnie Torunia nie czuje, > ot co. Pan prezydent czuje i kocha Torun Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: Drogi Vauban 26.09.07, 23:09 gumka7 napisał: > Dlaczego o tym piszę, bo on jak każdy nietoruniak zwyczajnie Torunia nie czuje, > ot co. To "Oni",to wszystko "oni"? Myślisz o "nietoruniakach" w którym pokoleniu? Ja jestem raczej za "onymi", wykształciuchami zza miasta co żywią i bronią,onegdaj przynajmniej,bo kosy zamienili na miejskie scyzoryki. Kiedyś miasta były zamknięte dla ludu,aby się dostać,musieli iść po linii zgodnej z egzekutywą,no i w jej szranki koniecznie wejść musieli,a WUMLe i inne gówna koniecznością były. No, ale idziemy z rewolucyjnym postępem do przodu,takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta39 A u ciebie co?ziamia pakła i fiut cieknie? 26.09.07, 23:15 chamie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: ojoj 26.09.07, 22:17 A co tam jest, bo ja mam tak : Komunikat forum1 Brak parametru: numer wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: ojoj 26.09.07, 22:19 vauban napisał: > A co tam jest, bo ja mam tak : > > Komunikat forum1 > > Brak parametru: numer wątku. I cała prawda o preziu?? > Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: ojoj 26.09.07, 22:20 nic nie kombinuj bo sprawa jest poważna, tak po prostu chciałem wywołać zwyczajny, nieobojętny temat i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: Kury wrzeszczą,świnie kwiczą,na ołtarzu jajca 26.09.07, 22:24 liczą? Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: nic nie kombinuję 26.09.07, 22:26 Zwyczajnie, tytuł mnie zaciekawił ;) Poznałem już różnych tzw. humanistów, również z tytułami prof doc hab, i często są to szuje jak się patrzy. Są i porządni, krzywa Gaussa... Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: nic nie kombinuję 26.09.07, 22:29 nie mieszaj do tego krzywej Gausa - bo jest po prostu piękna i wcale nie taka krzywa :) zaraz zobaczysz jakim wentylem może być ten watek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: nic nie kombinuję 26.09.07, 22:31 mam osobisty powód i już nie odpuszczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Czy w naszym kochanym kraju ............. 26.09.07, 22:35 prawo jest do stosowania czy do omijania , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 No, to teraz piszcie 26.09.07, 22:39 przecież wiem, że moźecie napisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: No, to teraz piszcie 26.09.07, 22:52 gumka7 napisał: > przecież wiem, że moźecie napisać ;) no ale nie wiem,co mam pisać,gdybym wiedział,to bym napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: A ja coś wiem ....... 26.09.07, 23:17 Wiem,ale nie powiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 "Czy czuje pani Czaczę, czy Czaczę ......." 26.09.07, 22:52 no, chyba że Pani już nic nie czuje - zwłoki już nie cierpią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: "Czy czuje pani Czaczę, czy Czaczę ......." 26.09.07, 23:32 Toruński gó..any Echelon czuwa. cndyorks.gn.apc.org/mhs/ The Menwith Hill Site - by Yorkshire CND Też nic nie powiem,ale wiem,to "Oni"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vaterland24 Re: "Czy czuje pani Czaczę, czy Czaczę ......." 27.09.07, 00:13 A gdzie to gó.. w toruniewie ma siedzibę? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: vaterland24 27.09.07, 01:24 vaterland24 napisał: > A gdzie to gó.. w toruniewie ma siedzibę? W tyfusowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Ee tam, panie i panowie 27.09.07, 02:54 Za cienko. Gumka7 prowokacyjnie lekko nadciął wrzód (a jest wrzód ?), i tak jak ja się tego spodziewałem, cieknie jedynie niepachnąca ropa. W dodatku słabym strumyczkiem. Zbyt wysoki stopień abstrakcji, nie ma konkretu, do którego przykleił się choćby jakiś troll. Tak się nie da. Trzeba albo chlastać jadem w oczy, albo nie pisać wcale, oto moje zdanie. Ja, rzecz oczywista, jestem taki wszystkowiedzący magik - teoretyk, co to widział wszystko, ale jedynie na wykresie... Nie szkodzi. Aby do wiosny, uśmiech radosny, każdy powinien go mieć :/ Odpowiedz Link Zgłoś