Dodaj do ulubionych

Toruń moim miastem

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:38
Chcę wam kochani powiedzieć, że Toruń jest miastem drogim sercu każdej
dewotce. Tutaj zastępy dewotek mają swoją siedzibę jest tu wiele moich
przyjaciółek no i co najważniejsze siedziba naszego Radia. Dziękuję wam
Torunianie, że przyjmujecie nas tak serdecznie. W zamian damy wam więcej
dewoctwa.
DEWOTKI GÓRĄ!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dervish Re: Toruń moim miastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:39
      Niech zyje Ojciec Dyrektor!Niech zyje!
      P.S
      Gdzie moge znalezc druczki wplat na moje ukochane Radio?
      • Gość: Wiech Re: Toruń moim miastem IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 21.08.03, 15:42

ja do niedawna mialem jeszcze widok na Święty Maszt Niosący Słowo, a teraz nie
        mam.. :((

taka tragedia! jak żyć?!..
        • Gość: dervish Re: Toruń moim miastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:43
          Gość portalu: Wiech napisał(a):

>
          > ja do niedawna mialem jeszcze widok na Święty Maszt Niosący Słowo, a teraz
          nie
          > mam.. :((
          >
          > taka tragedia! jak żyć?!..

Bracie jestesmy z Toba w Tych Tragicznych Chwilach.
          • Gość: zoro Re: Toruń moim miastem IP: *.torun.mm.pl 21.08.03, 16:07
            W Europie Polak jest postrzegany jako osobnik zadufany w sobie i pozbawiony
            tolerancji.Badzcie bardziej tolerancyjni dla ludzi. Nie wysmiewajcie sie z
            innych, bo ci inni moga miec tez swoje racje.W duchu tolrancji pozdrawiam.
            • Gość: Wiech Re: Toruń moim miastem IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 21.08.03, 16:26

dobre!
              :)))))
              • Gość: Wiech Re: Toruń moim miastem IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 21.08.03, 16:33

oczywiście dobre to o tolerancji (tzn. slowo postrzegane przez pryzmat
                wczesniejszych dokonań autora, utrzmanych w duchu poszanowania innych zdań i
                innych lokalizacji)..

nijak jednak nie zmniejsza to mego Cierpienia po utracie Widoku..
                czasami chodzę jeszcze w tamte strony, by nacieszyć oko, ale to już nie to
                samo! zupelnie było inaczej, kiedy On prężył sie w pobliżu majestatycznie,
                czuwał i niósł Radość..
                ach, moglem wstać nawet o 3-ciej w nocy i patrząc z okien, znaleźć ukojenie w
                jego roziskrzonym Świętym Światłem Zarysie..

przestrzegam innych maluczkich, aby nie zbładzili, jako ja zbłądzilem!..
                • Gość: zoro Re: Toruń moim miastem IP: *.torun.mm.pl 21.08.03, 16:44
                  Pomieszaly ci sie pojecia. Radze Ci wyprowadz sie do Bydgoszczy i popisuj sie
                  swoimi kosmicznymi stwierdzeniami na tamtejszym forum .Jeszcze raz sugeruje,
                  ze musisz pochodzic dzies z okolic B-szczy. Podlizujesz sie im sie w
                  skandaliczny dla mieszkanca Torunia sposob.Jedz tam , a na pewno cie za zaslugi
                  dla miasta zaadoptuja.
                  • Gość: b3ut Re: Toruń moim miastem IP: *.torun.mm.pl 21.08.03, 16:55
                    zorro nie sikaj
                    • Gość: zoro Re: Toruń moim miastem IP: *.torun.mm.pl 21.08.03, 16:58
                      Jedz b3ut z Wiechem do Wenecji polnocy i delektujcie sie piwkiem patrzac na
                      ukochane wasze miasto.
                      • Gość: b3ut Re: Toruń moim miastem IP: *.torun.mm.pl 21.08.03, 17:20
                        a Tobie radze, zebys w koncu zobaczyl ten Uniwersytet
                        którym sie tak chwalisz...
                        • tyciarek Re: Toruń moim miastem 21.08.03, 23:49

--zoro czy nie masz nawet bladego pojęcia jak jesteś smieszny gdy tak sam sobie
                          zaprzeczasz ?
                          nawet bladego ?
                          bladziuteńkiego ?
                          .......................................................

.......................................................
                  • Gość: Wiech Re: Toruń moim miastem IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 22.08.03, 12:18
                    Gość portalu: zoro napisał(a):

> Pomieszaly ci sie pojecia. Radze Ci wyprowadz sie do Bydgoszczy i popisuj sie
                    > swoimi kosmicznymi stwierdzeniami na tamtejszym forum .Jeszcze raz sugeruje,
                    > ze musisz pochodzic dzies z okolic B-szczy. Podlizujesz sie im sie w
                    > skandaliczny dla mieszkanca Torunia sposob.Jedz tam , a na pewno cie za
                    zaslugi dla miasta zaadoptuja.

Dear Zoro,

Serdecznie dziękuje ci za twoje jakze cenne porady i uwagi.
                    Nie pochodzę ani 'dzies', jak sugerujesz, ani też nawet gdzieś z okolic Bydzi,
                    mylisz sie czlowiecze.
                    Ja po prostu nie rozrożniam ludzi po tym gdzie mieszkają, bo jest to zwyczajnie
                    głupie.

Rozumiem, że w twoim pojeciu nieskandalicznie zachowujący sie mieszkaniec
                    Torunia powinien napierdzielać tomahawkami w stronę Bydgoszczy, z nadzieją, że
                    zmniejszy populację tamtejszych autochtonów?.. Rozumiem też, że misją życiową
                    każdego bydgoszczanina jest kradzież toruńskich istytucji, mienia i wszystkiego
                    co nie jest przykręcone do podloża (albo przykręcone nie za mocno).

Wybacz, ale moja wizja stosunków dobrosąsiedzkich (i punkt widzenia
                    na 'normalne' zachowania ludzi zarazem) jest inna i nie widzę powodow, dla
                    ktorych mialbym coś tu zmieniać.. Antagonizowanie bliźnich z jakichkolwiek
                    niemerytorycznych powodów jest zwyczajną głupotą - jeśli ktoś spali ci dom, to
                    OK, nie musisz go kochać, ale jeśli ktoś mieszka 40km od ciebie to fakt ten
                    wcale nie oznacza, ze gość zasluguje na nienawiść.

Tlumaczylem ci kiedys, że ja nie jestem probydgoski, a tylko anty-antybydgoski.
                    Skup sie jeszcze raz i spróboj to zrozumiec.
                    • Gość: zoro Re: Toruń moim miastem IP: *.torun.mm.pl 22.08.03, 21:32
                      Jesli juz zaczynasz przyczepiac sie do literowek to znaczy ze juz ci argumentow
                      brak.
                      • Gość: Wiech Re: Toruń moim miastem IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 23.08.03, 11:18
                        Gość portalu: zoro napisał(a):

> Jesli juz zaczynasz przyczepiac sie do literowek to znaczy ze juz ci
                        argumentow
                        >
                        > brak.

cieszę się, że zrozumiałeś...
    • ivica Re: Toruń moim miastem 22.08.03, 10:55
      Wiech chodz do nas. wiesz u nas jestes naprawde lubiany a i forum nasze jakies lepszejsze
      • Gość: Wiech Re: Toruń moim miastem IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 22.08.03, 12:33

a dziękuję za zaproszenie, dziekuję :))

no, na Waszym forum chyba więcej życia i mniej pieniaczy, to fakt.
        niestety, mimo, że to nie wszystkich ucieszy, na toruńskim zasiedzialem sie juz
        zbyt mocno [niczym wrzód dla niektorych zapewne :))) ], że je porzucać..

a poza tym, na naszym moge sobie napisac 'buziaki dla Madzi' i wiem, ze to
        dotrze do adresata, a to rzecz ważka..
        :)))))
        • ivica Re: Toruń moim miastem 23.08.03, 17:34
          powiem tak. Madzia to najpiekniejsze imie na swiecie.

i jeszcze tak: Wszystkie Madzie to fajne dziewuchy :)))
          • Gość: Wiech Re: Toruń moim miastem IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 24.08.03, 21:39

nie wiem czy wszystkie, ale niektore z pewnością, np. takie, ktore namiętnie
            nadużywają 'aczkolwiek'..
            :))))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka