Dodaj do ulubionych

Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina

26.05.08, 12:53
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • mk123 [...] 26.05.08, 12:54
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dawiata Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 13:31
      a mnie szkoda twojego pustego łba.
      • realista333 Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 13:34
        dawiata napisał:

> a mnie szkoda twojego pustego łba.

I zapewne szkoda ci, że rozpędzony motocyklista zabił tylko siebie?
        • dawiata Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 13:43
          a o co Ci chodzi? Nie, szkoda mi, że normalny człowiek taki jak ja czy Ty
          stracił życie. Byż może przez dziurawe i brudne polskie drogi, które są główna
          przyczyną wypadków w PL.
          Rozpędzony motocyklista... a samochodem to się nie rozpędzasz łamiąc przepisy na
          ograniczeniach 40km/h?
          • rodman110 Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 14:28
            No tylko że kierowcy nie jeżdżą po gagarina z prędkością 120 km/h.
            Mieszkam na gagarina i widzę jak motocykliści jeżdżą a jeżdżą dosyć często jak
            się domyślam na lotnisko. Szkoda człowieka bez dwóch zdań ale nie ukrywam że za
            ludzie którzy dosiadają tych maszyn są chyba ograniczeni umysłowo (pewnie nie
            wszyscy) jeżdżąc z takimi prędkościami po mieście no ale jak szpan jest
            ważniejszy niż własne życie.
          • malepiffko nie wypisuj bzdur 26.05.08, 14:46
            >dziurawe i brudne polskie drogi, które są główna
            >przyczyną wypadków w PL.

glowna przyczyna wypadkow jest niedostosowanie predkosci do warunkow na drodze panujacych. z czym oczywiscie mamy do czynienia i w tym przypadku. mozna to takze nazwac zwyczajna glupota.
          • szlachcic Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 18:47
            dawiata napisał:

> a samochodem to się nie rozpędzasz >łamiąc przepisy na
            ograniczeniach 40km/h?

debil w aucie ma wieksze szanse przezycia niz debil na motorze
            my oczekujemy od debilow na motorach aby mieli swiadomosc tego ze
            maja znacznie wieksze szanse pojsc do piachu ........

>. Byż może przez dziurawe i brudne polskie drogi, które są główna
            > przyczyną wypadków w PL.

...... maja znacznie wieksze szanse pojsc do piachu wlasnie z tych
            powodow co wymieniles i z innych takze

Szkoda chlopaka bo to jednak czlowiek ale tak samo mozesz zalowac
            Zientarskiego ktory jechal 200km/h a juz dzisiaj mowia tacy jak Ty
            ze to byla wina ulicy

• marcel19822 Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 22:03
        Wiem ze ciezko jest sie wypowiadac w tak wielkiej tragedii, jaka przezywaja teraz jego najblizsi, koledzy i inni. Lecz powiem Wam wszystkim tylko jedno, ze nie nalezy winic dróg czy czegos innego!! Zginął kolejny mlody chlopak z naszego miasta, lecz wina byla tylko po jego stronie. piszecie ze byla madry ze mial plany lecz co z tego - wsiadajac na motor zapominal o tym wszystkim i liczyla sie tylko adrenalina i chec poczucia predkosci. Rodzina i wszystko inne odchodzilo w zapomnienie. Najwazniejsze bylo pokazanie sam nie wiem komy czy sobie czy tez moze kolega ze mozna jezdzic tak szybko. sami pewnie dobrze wiecie jaki znak tam jest umieszczony (40 km/h) malo kto tam tak jezdzi, sam wiem jak to jest. lecz pamietajcie motor ma tylko dwa kola a nie 4 jak samochod i jest duzo prosciej o wypadek. Najmnniejsza dziura czy cokolwiek wylozonego na jezdnie jest w stanie pozbawic kierowce kontroli nad jednosladem.
        Jedyna rzecza, jaka mozecie teraz dla Niego zrobic to jest modlitwa i prosze nie obwiniajcie tutaj nikogo ani niczego, tylko zanim cokolwiek napiszecie pomyslcie o tym na jaki temat sie wypowiadacie. wiele czssu mozna by tu poswiecic na rozmowe czy tez na pisanie, ale to juz niczego nie zmieni. Mniejmy nadzieje ze teraz jest juz mu "lepiej". Z pewnoscia chcialby aby ten jego wypadek byl przestroga dla innych motocyklistow czy tez kierowcow samochodow. Noscie go w swoich sercach i nie zapominajcie o nim!!
        Głębokie wyrazy szacunku dla rodziny i najblizszych.
    • mojag.azeta1 Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 14:52
      Prędkość była przekroczona, ale mimo to bardzo żal mi tego młodego człowieka. Widzę z balkonu, jak bliscy cierpią z tego powodu. Mogą popatrzeć na miejsce wypadku. Niektórzy w milczeniu obejmują słup, przy którym leżał ranny. Bardzo przeżywam to wszystko. Teraz jest gdybanie i oskarżanie, ale przyjaciele i Rodzina pozostają. Wyrazy współczucia dla Nich. Dobrze, że czas leczy rany..........
      • yoric Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 16:33
        Potencjalne ofiary też mają bliskich i rodziny. Moi bliscy i rodzina jeżdżą i
        chodzą po tych samych drogach, dlatego cieszę się, że jedno źródło zagrożenia mniej.
        Pozdrawiam
        • nieczuli_z_was_ludzie Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 17:44
          to "źródło zagrożenia" mialo rodzine, przyjaciół. był porzadnym młodym człowiekiem. miał niespełna 22 lata.. nie pił alkoholu, w ogole, nie palił papierosów. kochał motoryzacje, w każdej postaci. umarł z miłości.. prosze was drodzy forumowicze, traktujcie Tomka, jak człowieka, nie jak rzecz, której strata, przepadek są tylko jednym z "aktualnych wydarzeń". miejcie serce i proponuje niech kazdy z was pisząc komentarz do takiego artykulu jak ten, zastanowi sie 10 razy, zanim napisze coś głupiego jak np "szkoda tej toyoty", czy "jedno źródło zagrozenia mniej".
          moze i nie bylo zbyt odpowiedzialne z jego strony ze jechal za szybko, ale teraz nie ma go wsrd nas, i nawet od obcych mu ludzi, należy się choć krzta szacunku.
          moze i mnie jest trudniej, bo znalam go osobiscie, bo spedzalismy razem popoludnia, weekendy, bylismy znajomymi, moze to dlatego tak bardzo kłuje mnie w serce wasza znieczulica. ale naprawde postawcie sie w takiej lub podobnej sytuacji. zakladam ze nikt niechcialby przeczytac o bliskiej sobie osobie, takich rzeczy jakie co poniektórzy bezwstydnie tu wypisują..

Tomuś [*]
          • dexter.morgan Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 20:10
            mimo wszystko:

Toyota [*]
            • nieczuli_z_was_ludzie Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 22:00
              wes ty sie czlowieku walnij w łeb. ale tak porzadnie.
              • niclos_czan Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 22:16
                Wczoraj będąc na Bielanach obserwowałem popisy motocyklistów...
                • niclos_czan Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 22:20
                  video.google.pl/videosearch?q=motocykl+toru%C5%84&hl=pl&sitesearch=#q=motorbike&hl=pl&sitesearch=
              • dexter.morgan Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 22:56
                ok, weSmę się
          • yoric Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 11:37
            > to "źródło zagrożenia" mialo rodzine, przyjaciół. był porzadnym młodym
            człowiekiem. miał niespełna 22 lata.. nie pił alkoholu, w ogole, nie palił
            papierosów.

moi przyjaciele i rodzina to też porządni młodzi ludzie. Nie palą, alkohol
            czasem piją. Chodzą i jeżdżą po tych samych drogach.
      • joannaz37 Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 15:43
        mojag.azeta1 napisała:

>Dobrze, że czas leczy rany..........

To nie czas leczy rany, tylko sprawia, ze zapominamy o bolesnych wydarzeniach.
    • mathew9119 Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 26.05.08, 23:13
      Ty pomyśl kilka razy zanim coś napiszesz. I mnie jest żal Ciebie człowieku.;/;/;/
      • bardmd Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 07:33
        Ale o co chodzi? Każdy kto wsiada na motor musi liczyć się z ryzykiem, szczególnie kiedy pozwala sobie na szybką jazdę w terenie zabudowanym, w środku miasta, gdzie jest pełno studentów z każdej strony drogi.

Co do tekstów typu: toyota [*], no cóż, ja się cieszę, że ten lekkomyślny człowiek nie trafił tam akurat mojej córki, która tam często chodzi, tylko zniszczył komuś samochów, co jest mniejszym złem.

Dobrze, że nikogo nie zabrał ze sobą - dziecko motocyklista...
        • niemka-i-pleyas Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 09:30
          wszystkim z was ktorzy oddali komentarze jak toyota(*) rzycze takiej tragicznej
          smierci lub takiego cierpienia jakie przezywa teraz rodzina tomka. pewnie ja tez
          sie ciesze ze naszego syna nie bylo w poblizu ale nikomu oprocz tomkowi sie nic
          nie stalo. ludziom jak wam zalezy bardziej na jakims samochodzie niz na zyciu
          czlowieka. wezcie sobie serce i wyobrazcie sobie jak byscie sie czuli gdyby to
          byl wasz znajomy!!
          R.I.P TOMEK
          -only the good die young_
          • malepiffko Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 14:02
            >ludziom jak wam zalezy bardziej na jakims samochodzie niz na zyciu
            > czlowieka.

oczywiscie, ze kazda smierc jest tragedia i moze komentarze typu "toyota [*]" czy cos w tym stylu sa dosc brutalne, ale doskonale wyrazaja spoleczne nastroje. ludziom ZALEZY na zyciu ale wlasnym i wlasnym bezpieczenstwie. ten motocyklista przez wlasna glupote stal sie potencjalnym morderca przez co stal sie obiektem nienawisci. cale szczescie, ze zabil tylko siebie.
            • niemka-i-pleyas Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 14:16
              wszyscy ktorzy znaja tomka wiedza ze zanim by udezyl w inna osobe to by sie
              zatrzymal na drzewie albo slupie czy aucie. czy tez tak sadzicie o osobach ktore
              rozmawiaja przez komorke czy pala papierosa w czasie jazdy samochodem? nie
              patrza sie caly czas na jezdnie i tez sa niebezpieczenstwem dla innych. czy wy
              jestescie idealni? zawsze zyjecie zgodnie z przepisami? watpie!
              • malepiffko Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 14:34
                > wszyscy ktorzy znaja tomka wiedza ze zanim by udezyl w inna osobe to by sie
                > zatrzymal na drzewie albo slupie czy aucie.

szczerze watpie. instynkt zachowania zycia jest silniejszy od czegokolwiek. tak poza tym moze nie mialby szansy pokierowac motoru inaczej niz w dziecko/staruszke/kogokolwiek. no coz zabraklo mu pomyslunku i powiem to jeszcze raz: dzieki Bogu, ze w nikogo nie wjechal.

>czy tez tak sadzicie o osobach ktor
                > e
                > rozmawiaja przez komorke czy pala papierosa w czasie jazdy >samochodem? nie
                > patrza sie caly czas na jezdnie i tez sa niebezpieczenstwem dla >innych.

zgadzam sie. sa zagrozeniem wiekszym niz kierowca, ktory nie rozmawia i nie pali ale jednak o duuuuzo mniejszym niz motocyklisci pedzacy na zlamanie (oby tylko swojego) karku.
                • niemka-i-pleyas Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 15:23
                  pewnie, czesciowo masz racje ale trzeba przyznac ze kierowca samochodu jest
                  wiekszym zagrozeniem dla pieszych czy kierowcow innych pojazdow niz koles na
                  motorze. w nikogo nie trafil i zasluguje na troche szacunku nawet od obcych bo
                  na prawde byl jednym z lepszych a zgina z wlasnej glupoty. i tak bedziemy
                  tesknic. zycie juz nie bedzie takie samo.
    • piotrulex Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 10:58
      Chlopaka szkoda, jak kazdego innego, Zientarskiego zreszta tez.
      Pomyslcie jednak co bysmy teraz mowili, pisali jak zamiast tych
      slupow czy prawidlowo zaparkowanych aut byla tam Wasza matka,
      sostra, dziewczyna czy jakakolwiek inna osoba. Za glupote sie placi,
      niestety czasami najwyzsza cene i jak sie ginie z wlasnej glupoty to
      w tym przypadku dobrze, ze w samotnosci ...
      Piotr
    • m1m3k2 Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 16:37
      Jak wy wogole możecie takie rzeczy tu pisac. Tomka zabiło własne marzenie.
      Miłosc do motorów. Młody chłopak który miał plany, marzenia , ambicje. Który
      chiał zyc zgodnie ze swoimi pogladami. Wy robicie z tego komedie.. A to jest
      wielka tragedia. Moze i dla ludzi którzy go nie znali. A co maja zrobic Ci
      najblizsi...? Jego rodzina...? przyjaciele..? Ktos napisał ze czas leczy rany..
      nie ! czas przyzwyczaja nas do bólu. Kazdego człowieka nalezy szanowac. Tym
      bardziej człowieka który nie tylko zył marzeniami ale takze je realizowł. I
      wiecie co..? jak macie pisac komentarze tego typu oszczedzcie sobie. To nie ma
      sensu. A jesli na jego miejscy byłby Was brat. tata, przyjaciel.? Tesh bycie tak
      pisali. Smierc Tomka dotkneła kazdego kto go znał. I zawshe bedzie w nashych
      serdushkach.

Tomuś [*]
      • malepiffko Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 17:36

>Młody chłopak który miał plany, marzenia , ambicje. Który
        > chiał zyc zgodnie ze swoimi pogladami.
        >A co maja zrobic Ci
        > najblizsi...? Jego rodzina...? przyjaciele..?

skoro tomek byl taki super to czemu nie pomyslal o swoich bliskich wsiadajac na motor i rozpedzajac sie ponad granice zdrowego rozsadku?

>A jesli na jego miejscy byłby Was brat. tata, przyjaciel.?

moi bliscy sa normalni

>Tesh zawshe nashych serdushkach.

o ku**a!
        • uszaty25 Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 18:25
          Oczywiscie motocyklisci czesto sa sami winni wypadkom przez brawurowa jazde, ale
          chcialbym sie zapytac wszystkich idelanych czy zawsze jezdziliscie zgodnie z
          przypisami i czy nigdy nie poniosla was fantazja??
          • malepiffko oddziel fantazje od glupoty 11.06.08, 15:29
            .
    • aga_trn Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 19:51
      nie znałam Tomka osobiście, ale mieszkaliśmy na tym samym osiedlu. jak patrze na te bzdury na forum to mi ręce opadają. takie rzeczy mogą pisać tylko ludzie, którzy nigdy nie stracili bliskiej osoby w tragicznym wypadku. dwa lata temu zginął mój przyjaciel, miał 25 lat. czyli tyle ile ja mam teraz. też zginął 'z własnej głupoty'. ale nic nie zmieni faktu że ludzi młodych którzy giną tragicznie brakuje najbardziej. bo na takie coś nie można się przygotować. wielkie wyrazy współczucia dla całej rodziny i przyjaciół Tomka. [*] :(
      • yoric Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 05:59
        Co powiesz rodzinom i bliskim niewinnych ofiar zabitych przez piratów drogowych?
        Wyzywam Cię. Skoro krytykę tego gościa nazywasz 'bzdurami', odpowiedz konkretnie
        na to pytanie.
        • niemka-i-pleyas Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 11:33
          jeszcze raz powtarzam: tomek nikogo nie potracil! ciesze sie jednak ze wiekszosc
          z was podchodzi do tego z szacunkiem. a pare debilow musi byc na tym swiecie bo
          inaczej byl by nudny!
        • aga_trn Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 19:32
          po pierwsze nikogo oprócz siebie nie zabił, i tragedię przeżywa teraz jego
          rodzina i bliscy. zastanów się człowieku jaki artykuł komentujesz. nie piszemy
          tu o przepisach drogowych tylko o młodym człowieku, który zginął tragicznie. a
          'bzdury' odnoszą sie do bezmózgiego człowieka dla którego najważniejsza jest
          uszkodzona toyota!!!!!
          [*]
    • tomekhj Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 27.05.08, 21:17
      TOMEK TO DLA CIEBIE [*] Szerokiej w Niebie!!!! Nie rozumiem was wy którzy
      wypowiadacie się negatywnie o motocyklistach proszę was tylko nie na tym forum i
      nie przy takiej ogromnej tragedii!!!
      • yoric Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 06:04
        > Nie rozumiem was wy którzy
        > wypowiadacie się negatywnie o motocyklistach

poprawka, o TAK JADĄCYCH motocyklistach.
        Ja Ci pomogę zrozumieć. Na początek pytanie.
        Czy ten chłopak swym zachowaniem naraził niewinne osoby na utratę zdrowia lub
        życia? Tak/nie?

Pozdrawiam
        • niemka-i-pleyas Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 13:08
          NIE!!!!!
          • yoric Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 14:25
            Acha. Znacznie przekraczający dozwoloną prędkość motocyklista *nie stwarza*
            zagrożenia dla innych. Interesujące. Może powinnaś się podzielić tą informacją z
            naszymi prawodawcami oraz policjantami, bo po co w takim razie mandaty?
          • aga_trn Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 19:34
            niemka nie ma co więcej pisać na tym forum, po prostu nikt nie stracił bliskiej
            osoby w tragicznym wypadku i tyle. nie mają o niczym pojęcia. ps: mam nadzieje
            ze jeszcze sie kiedys spotkamy w Lwie na piwku i że pleyasowi udało sie naprawic
            zegarek:) pozdrawiam
            • niemka-i-pleyas Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 11.06.08, 12:01
              hej lalunia. podam tobie moj adres na e-maile to bedzie latwiej utrzymac kontakt
              i nie trzeba bedzie czytac takich bzdor: Karolina.M@gmx.net zglos sie jak to
              przeczytasz i znajdziesz chwilke czasu i checi. buziaczki i serdeczne
              wspolczucia dla reszty cierpiacych
        • tryg.sk2 Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 18.04.09, 10:48
          www.pardon.pl/artykul/8416/lubisz_poszalec_na_motorze_bedziesz_warzywem_zobacz
    • marcel19822 Pomyslcie nad tym co piszecie :((( 27.05.08, 22:05
      Wiem ze ciezko jest sie wypowiadac w tak wielkiej tragedii, jaka przezywaja teraz jego najblizsi, koledzy i inni. Lecz powiem Wam wszystkim tylko jedno, ze nie nalezy winic dróg czy czegos innego!! Zginął kolejny mlody chlopak z naszego miasta, lecz wina byla tylko po jego stronie. piszecie ze byla madry ze mial plany lecz co z tego - wsiadajac na motor zapominal o tym wszystkim i liczyla sie tylko adrenalina i chec poczucia predkosci. Rodzina i wszystko inne odchodzilo w zapomnienie. Najwazniejsze bylo pokazanie sam nie wiem komy czy sobie czy tez moze kolega ze mozna jezdzic tak szybko. sami pewnie dobrze wiecie jaki znak tam jest umieszczony (40 km/h) malo kto tam tak jezdzi, sam wiem jak to jest. lecz pamietajcie motor ma tylko dwa kola a nie 4 jak samochod i jest duzo prosciej o wypadek. Najmnniejsza dziura czy cokolwiek wylozonego na jezdnie jest w stanie pozbawic kierowce kontroli nad jednosladem.
      Jedyna rzecza, jaka mozecie teraz dla Niego zrobic to jest modlitwa i prosze nie obwiniajcie tutaj nikogo ani niczego, tylko zanim cokolwiek napiszecie pomyslcie o tym na jaki temat sie wypowiadacie. wiele czssu mozna by tu poswiecic na rozmowe czy tez na pisanie, ale to juz niczego nie zmieni. Mniejmy nadzieje ze teraz jest juz mu "lepiej". Z pewnoscia chcialby aby ten jego wypadek byl przestroga dla innych motocyklistow czy tez kierowscow samochodow. Noscie go w swoich sercach i nie zapominajcie o nim!!
      Głębokie wyrazy szacunku dla rodziny i najblizszych.
    • jadodap90 Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 16:10
      nie nzaliscie Tomka on byl naprawde dobrym czlowiekiem, ktory
      dazyl do osiagniecia tego co zaplanowal... marzen a nigdy w zyciu by
      nie zrobil nikomu krzywdy, na takim motorze nie da sie jezdzic wolno
      bynajmniej one sa do szybkiej jazdy bez watpienia... a ta toyota...
      kit z nia przeciez mlody czlowiek zmarl a nie wam jest zal jakiejs
      toyoty :/
      zawsze bedziesz w naszej pamieci [*]
      do zobaczenia po tamtej stronie
      • dexter.morgan Re: Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 28.05.08, 22:46
        kto jest bez winy nie potrzebuje tłumaczeń...

po prostu pomyślcie, w ciszy przeżywajcie śmierć Waszego znajomego, po co ten raban na forum?

szczerze polecam, ciszę i kontemplację
    • madzia1225 Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 29.05.08, 12:40
      Witam! Dla Tomka dzisiaj już na zawsze pożegnamy go z naszego żywego
      świata.Smutna chwila no i tragiczny wypadek.

P.S.Ludzie piszecie dziwne komentarze typu: toyota albo ze głąb z niego...Ci
      wszyscy co takie słowa wypowiedzieli poprostu jeszcze nikogo nie stracili na kim
      im zalezalo badz byl dla niech bliski...Znałam Tomkalecz nie dobrze ale
      zawsze był uśmiechniety...Wogóle jak czytam te komentarze to przypomina mi sie
      sytuacja z przed roku gdzie to był wypadek Laury czy tez Koniaka i
      Marcina ludzie dorosli a fantazja poniosła... i wezcie sobie do serca wszyscy
      ci co zaluja samochodu czy tez lampy ze taki wypadek i strata osoby mlodej w
      gronie to natparwde jest tragedia...Nie mozna tu zwalic na predkosc
      calkowicie...nie mozna na nic zwalic... mlody czlowiek nie zyje;( a pozatym
      gdyby wladze miasta wydzielily jakies dobre drogi,tory place,a nawet zbudowac,
      po nadzorem, gdzie mlodzi by mogli sie wyszalec gdzie byli by bezpieczni to by
      nie bylo tyle tragicznych wypadkow....

Niech spoczywa w spokoju[*]Tomasz...
    • snickers90 Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 29.05.08, 20:48
      Tomku [*] tyle na ten temat.
    • snickers90 Motocyklista zmarł po kraksie na ul Gagarina 29.05.08, 20:53
      Nie cofniemy już czasu, nie możemy nikogo obwiniac tym bardziej
      teraz, może to nauczy innych młodych ludzi ile warte jest życie. Tak
      naprawdę nic, żyjesz z dnia na dzień, starasz sie by coś osiągnąc,
      aż tu nagle na przeszkodzie staje samochód(może trochę źle się
      wyraziłam, to jest przenośnia) i niby wszystko jest ok, aż temu panu
      na górze jednak chce nas do siebie. Smutne to jest ale prawdziwe :(:
      (:(

Tomku [*]
    • star88 Tomuś ;( 29.05.08, 21:22
      Dzisiaj był pogrzeb...po tym ile było na nim osób można wywnioskować jak ważnym
      dla każdego z nas był a raczej jest Tomek...ilu miał znajomych,przyjaciół...Jak
      teraz wszystkim nam go brakuje ;(

Zawsze będziesz Tomku w naszych sercach...

Ostatnie pożegnanie... ;(

Twoi... [*]
      • tryg.sk Re: Tomuś ;( 11.06.08, 23:55
        [*] przestroga dla kretynów
    • tryg.sk2 Idzie wiosna, będą warzywa. 27.04.09, 02:57
      Idzie wiosna, będą warzywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka