roosevelt5 Nowak kojarzy mi się z .... 31.05.08, 14:45 Analizując retorykę Nowaka p[rzypomina mi się historia Ku Klux Klan. Z tym, że ma naleciałości od faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Adam Mickiewicz Ksiegi Pielgrzymstwa Polskiego 31.05.08, 15:00 Pewien chrześcijanin mieszkał pod lasem, będąc gajowym. Ten ujrzał, iż zbójca wykrada się z lasu i dąży ku karczmie, w której mieszkali Żydzi, aby ich pobił i odarł. Rozbójnik rzekł do gajowego: Pójdźmy razem na Żydy, a podzielim się łupem ich. Gajowy miał w ręku strzelbę, ale tylko nabitą śrutem na ptaszki, przecież rzucił się na rozbójnika i ranił go, sam zaś był mocniej zraniony, i porwali się za barki, i bili się długo, aż rozbójnik obalił gajowego i podeptał, i myślił, iż go zabił. Ale sam będąc zraniona nie mógł dla ujścia krwi iść na rozbój i wrócił do lasu. Gajowy zaś zawlókł się do karczmy dla ratunku. I rzekł Żydom: Oto spotkałem męża rozbójnika i odpędziłem go, i zraniłem, ale skoro wyleczy się, wróci; a jeśli tu nie wróci, tedy pójdzie łupić inne Żydy po karczmach. Wstańcie więc; pojmajcie go i zwiążcie; a jeśli boicie się, pomóżcie mnie; rozbójnik jest mąż dużej ręki, ale iż osłabiony, pożyjem go. Żydzi zaś widzieli z karczmy, co się stało, i wiedzieli, że ich obronił; ale obawiali się, aby nie prosił zapłaty. Więc udali wielkie zadziwienie, pytając, skąd przychodzi i czego żąda; starsi dali mu wódki i chleba, a bachury płakały, niby z litości. I rzekli wszyscy: Nie wierzymy, aby rozbójnik chciał nas zabijać; bywał tu u nas dawniej i pił wódkę, a nic nam złego nie zrobił. Odpowiedział im gajowy: Jeśli tu był, tym gorzej dla was, bo obejrzał dom wasz i skrzynie wasze, i obaczył, że w domu mieszkają Żydzi, to jest lękliwego i słabego serca naród. Na to rzekli znowu Żydzi: Nie bluźń na naród nasz; alboż nie z niego, nie z naszego narodu był Dawid, który zabił Goliata, i Samson, najmocniejszy z ludzi? Odpowiedział im gajowy: Człowiek jestem w księgach nie uczony, słyszałem od plebana, że ów Dawid i Samson pomarli i nie powstaną; radźcie więc o sobie. Rzekli wiec Żydzi: Nie nasza rzecz lasy ze zbójców oczyszczać, jest na to urząd i wojsko; idź, a powiedz im. Odpowiedział gajowy: Broniąc was, nie pytałem urzędu i nie czekałem na wojsko. Rzekli mu Żydzi: Broniłeś sam siebie. Odpowiedział im gajowy: Mogłem wżdy pomagać rozbójnikowi łupu was albo iść z daleka za nim i milczeć, a podzieliłby się ze mną dobrem waszym. Mogłem też z domu nie wychodzić. Rzekli mu Żydzi: Broniłeś nas, bo spodziewałeś się zapłaty. Jakoż daliśmy tobie wódki i chleba, i opatrzyliśmy ranę, i damy ci jeszcze talar bity. Odpowiedział im gajowy: Zapłaty waszej nie chcę, a za chleb i wódkę, i leki odeszlę pieniądze, skoro wrócę do domu mego. Rzekli mu znowu Żydzi: Biłeś się ze zbójcą, bo wiemy, żeś człowiek kłótliwy i lubisz bój, i szukasz po lesie zwierza. Odpowiedział im gajowy: Gdybym szedł na bój, uzbroiłbym się lepiej, wziąłbym kule i tasak; wyszedłbym albo piewej, albo potem; a widzieliście, żem nie wyszedł ani pierwej, ani potem, ale w tę samę chwilę, kiedy ujrzałem męża rozbójnika idącego na was. Więc Żydzi zadziwili się bardzo i rzekli: Powiedz tedy, . a przyznaj się, dlaczegoś to zrobił, co zrobiłeś; i jakie były myśli twe, bo człowiek dziwny jesteś! Odpowiedział gajowy: Tego jednego wam nie powiem, a choćbym powiedział, nie zrozumiecie, bo inny jest rozum żydowski, a inny chrześcijański; ale gdybyście się nawrócili do Chrześcijaństwa, zrozumielibyście sami postępowanie moje, nie potrzebując pytać się mnie. I to rzekłszy wyszedł od nich. Idąc zaś jęczał dla ran. A Żydzi mówili między sobą: Chlubi się, że jest mężny, a jęczy; rany jego nie są ciężkie, i tylko jęczy, aby nam straszył dzieci. Wiedzieli Żydowie, iż ciężko raniony był, ale czuli, iż źle zrobili, a chcieli sami w siebie wmówić, że nic złego nie zrobili. I gadali głośno, aby sumnienie swe zagłuszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: Adam Mickiewicz Ksiegi Pielgrzymstwa Polskieg 31.05.08, 15:12 rccc napisał: to zem ja ci opowiem powiastke jedna. bylosobie miasto wielkie ipiekne, jerozolima zwane i ucziwosc wsrod ludzi byla wielka i mahometanin bratem byl chrzescijanina Wszsycy na grob panski dostojniekorczyli by wieniec przed wielkim czlowiekiem zlozyc. i bracia w jarmolkach , i bracia muzulmanie, i bracia chrystsa idacy sciezka. i kazdy mogl swojemu bogu sluzyc wedle jego nakazow i nikomu za to kary ni przestrogi nie bylo. i dzialo sie tak przez lat 96. lecz nastal w europie bunt wielki, jako to sie godzi zeby niewierni mogli przed grobem panskim wience skladac. i wielu mezow zbrojnych chwaly i lopow wojennych chetna byla. wiec wyruszyli zbrojnie na miasto jezusowe.dni wiele szli w znoju i gdy ujzeli miasto winem i miodem plynace, gdzie nikt wojny nie pragnal i jej nie byl gotow,gniewiem wielkim zapalali i zlota rzadza. z imieniem jezusa na ustach lud jego mordowali, i chrzescijan i zydow i muzulmanow nie oszczedzali, ze zwyklych zoldakow panami sie stali ,i tytuly baronow i ksiazat sobie ponadawali. skarbow nizliczonych karawany do europy ruszyly, i niewolnikow niewiernych cale zastepy. i to wszystko w imie czlowieka ktory, nigdy na nikogo reki nie podsniol , ale milowac wroga kazal i nadstawic drugi policzek. mysle ze ta chistoria najlepiej oddaje ducha chrzescijanizmu Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: A co teraz Zydzi robia z Palestynczykami? 31.05.08, 15:27 Odwróć pytanie i skieruj pod adres Hamasu. Odrobina dobrej woli i byłby spokój. Tylko ktoś może stracić na interesach i spokój nie na bliskim wschodzie nie jest w jego interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: A co teraz Zydzi robia z Palestynczykami? 31.05.08, 15:28 a co mnie obchodzi co teraz zydzi robia z palestynczykami ? kosciol przez 2 tysiace lat represjonowal doslownie kazdego kto mial inne zdanie niz on. i jak zwykle nie umiesz sie odniesc do faktow, tylko zmieniasz temat. prosze wymysl jakies usprawiedliwienie dla exterminacji jerozolimy daj jakies upsrawiedliwienie dla mordowania ludzi pod pretxtem czarow.no chyba ze uwazasz ze czary istnieja dalej daj jakies usprawiedliwienie dla morderstwa joanny D'Arc skzanej za przywoleniem papieza i jego aprobata dalej daj usprawiedliwenie dla exterminacji i obrabo0wania templariuszy przez papieza do spolki z krolem francji daj jakies usprawiedliwienie dla tych wszystkich przestepstw. krew tych wszsytkich pomordowanych przez mordercow w habitach krzyczy o pomste. i moze za rok moze za 100 kosciol upadnie. bo tego wymaga sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: A co teraz Zydzi robia z Palestynczykami? 31.05.08, 16:32 > dalej daj usprawiedliwenie dla exterminacji i obrabo0wania templariuszy przez > papieza do spolki z krolem francji Jestes spadkobierca templariuszy? > a co mnie obchodzi co teraz zydzi robia z palestynczykami ? > i moze za rok moze za 100 kosciol upadnie. Plany juz sa przygotowane na przyszly rok? Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: Adam Mickiewicz Ksiegi Pielgrzymstwa Polskieg 31.05.08, 15:21 rccc napisał: > Pewien chrześcijanin mieszkał pod lasem, będąc gajowym. Ten ujrzał, > iż zbójca wykrada się z lasu i dąży ku karczmie, w której mieszkali > Żydzi,.... Na koniec gryzło ich sumienie. Ale co z gajowym? Odpowiedz Link Zgłoś
mietek002 Re: Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 14:45 To w Polsce sa jeszcze tacy ludzie jak ten pan Nowak???!!! Myslalem, ze jestesmy juz w 21 wieku. Okazuje sie, ze kiedy wszyscy wala do przodu to Polska zlapala flaka i wpadla w row. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach O.Rydzyk nigdy nie przywłaszczył sobie cudzych pie 31.05.08, 14:47 Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: O.Rydzyk nigdy nie przywłaszczył sobie cudzyc 31.05.08, 14:51 po pierwsze nie O rydzyk bo on ojcem nie jest, przynajmniej nie formalnie, tylko rydzyk. dalej powtarzaj sobie codziennie ze nie przywlaszczyl sobie zadnych pieniedzy i modl sie do boga to moze cie wyslucha i zmieni rzeczywistosc. bo narazie to tio akurat jest fakt Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Kłamstwa "Gazety Wyborczej" 31.05.08, 14:55 www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=35 Prokuratura dwukrotnie umarzała postępowanie w sprawie pieniędzy przekazanych na ratowanie Stoczni Gdańskiej. Raz było to za rządów AWS, drugi - za rządów Millera, a trudno przecież go posądzać o jakąkolwiek życzliwość w stosunku do Ojca Dyrektora i Radia Maryja. Gdyby tylko była jakaś podstawa, żeby wszcząć postępowanie jeszcze raz, to by zostało ono na pewno przeprowadzone. Takie zażalenie o popełnieniu przestępstwa złożył do prokuratury cytowany przez "Gazetę Wyborczą" Bronisław Jachym. Otrzymał odpowiedź, że sprawa została rozpatrzona i nie ma absolutnie żadnych podstaw prawnych, żeby wszcząć proces. Sprawa została umorzona. Od momentu przejęcia Stoczni Gdańskiej przez Stocznię Gdynia powstał problem, co zrobić z pieniędzmi zgromadzonymi na ratowanie stoczni. Na antenie Radia Maryja ogłaszano komunikat informujący darczyńców o zaistniałej całkowicie nowej sytuacji. Informowano, że darczyńcy sami powinni zdecydować o swoich pieniądzach. Każdy z darczyńców, który ma dokument potwierdzający wpłatę, mógł otrzymać zwrot zdeponowanych pieniędzy. Wielu ludzi taki zwrot otrzymało. Kolejna część osób zadeklarowała przeznaczenie swoich pieniężnych darów na inne, równie chwalebne cele, upoważniając do tego Ojca Dyrektora. Ktokolwiek śmie posądzać toruńskiego kapłana, tak dziś poniewieranego, o jakieś szalbierstwa, jest po prostu człowiekiem niegodziwym. Jest też grupa osób mających nadzieję, że sprawa Stoczni Gdańskiej nie jest ostatecznie zamknięta. W tym względzie pewnym jasnym promykiem nadziei może być złożony w grudniu 2005 r. przez członków komitetu wniosek do ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry o rewizję nadzwyczajną w sprawie nieprawidłowości związanych ze sprzedażą Stoczni Gdańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 W Krakowie mówią,że Dorn korzysta z prostytutek 31.05.08, 14:50 I szuka je przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 14:52 jerzy_gw napisał: > Jak zwykle w przypadku tekstu na dowolny temat związany z o. Rydzykiem, choćby > i na końcu artykułu, musi zmieścić się tendencyjna wstawka. Naprawdę człowiek z > zaczyna mieć wrażenie, że w tym co mówią o GW jest więcej prawdy niż się wydaje.Nowak ty stary komuchu zapomniałeś dodać jeszcze jednego nazwiska? Kaczyński Rajmund,wsza miedzy AKOWCAMI.Nowak znałem cie osobiście wiem dokładnie co z ciebie była za gnida stalinowska,capie jeden przestań ludziom młodym zatrówac umysły i szerzyć nienawiść.Dobrales sobie stary capie towarzystwo Rydzyka,pomiota kałmuka.A fe. Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 I mówią,że Kaczyński ma psełdo "Balbina" 31.05.08, 14:54 W środowisku gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina mowia tez ze Tusk ma psełdo "Pussy" 31.05.08, 15:13 w srodowisku siostr lesbijek Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Nowak jest potrzebny wskazują obłudę żydów 31.05.08, 14:57 każdy kto nie lubi żyda za zło jakie czyni jest antysemitą wg. żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 14:58 Przed wojna wladze tez pozwalaly na faszystowskie ekscesy. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.sm Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 14:59 kto temu cymbałowi dał tytuł profesorski Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk Re: Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 16:44 Ja mu nadałem, jakem Ajatollah Rydzyk, zwany też Ojciec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Wyborcza znowu lży prof. Nowaka! 31.05.08, 15:01 Brawo panie profesorze! Prawda kole czrwonych liberalow w oczy, ale to nie znaczy, ze nalezy zrezygnowac z jej gloszenia. Niech pan sie trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 zdr1,Nowak gdyby spotkał Jezusa,też by Go zbluzgał 31.05.08, 15:15 Bo Żyd, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Re: zdr1,Nowak gdyby spotkał Jezusa,też by Go zbl 31.05.08, 15:19 paralela.1 napisała: > Bo Żyd, nie? Wspólnie z Rydzykiem,Sobecką, kopali by aż do śmierci! Tak nienawidzą Żydów ! Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 paralela.1 i sznicel.1 to ta sama osoba -i pierot6 31.05.08, 15:30 ma ze 40 nicków ale zawsze będzie brozpoznawalny, bo drugiego takiego chama i prostaka na tym forum nie ma! Z japy ciekną mu tylko wyzwiska, epitety, a w łepetynie ... pustka Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 czy sznicel jest ... koszerny? 31.05.08, 15:27 leksykot.top.hell.pl/jenzyk/szutki/szmoncesy/index Dobre wychowanie Żółtko zaprasza Łabędzia do restauracji. Podają dwa SZNYCLE, z których tylko jeden jest pokaźnych rozmiarów. Żółtko spokojnie bierze sobie ten większy. Łabędź nie osiada się z oburzenia: — Żółtko, jak tak można? To ma być wychowanie? Sobie bierzesz większą porcję, a mnie, zaproszonemu, dajesz mniejszą? — A jak ty byś postąpił? — Oczywiście, że sobie wziąłbym mniejszą. — No więc o co ci chodzi, przecież masz mniejszą porcję Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Komunistycznego prof. Nowaka nie trzeba lżyć! 31.05.08, 18:48 ...bo on lży sam siebie, zdrowy rozsądek, prawdę, a przede wszystkim swoich słuchaczy. Czyżby on nie był pracownikiem Ambasady PRL w Budapeszcie, komunistycznym "dyplomatą" czyli szpiegiem na Węgrzech? Polak-Węgier dwa bratanki. Ale on jest przecież szpiclem, obecnie znowu przez Ruskich uruchomionym, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Komunistycznego prof. Nowaka nie trzeba lżyć! 31.05.08, 22:17 Nikt dotąd nie słyszał jak Nowak mówi po węgiersku. Podobnie nigdy nie wykazał się znajomościami wśród postaci węgierskiego świata polityki czy nauki. Ciągle wyciera sobie tylko gębę byłym premierem Orbanem, ale to co o nim mówi nie pochodzi ze sprawdzalnych źródeł. Wygląda na to, że po prostu tylko był w Budapeszcie i wyniósł z tego jabłko. Czyżby jedyne co tam robił to zgłębianie myśli tow. Janosa Kadara? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Ojciec Rydzyk Tadeusz jest świetym czlowiekiem 31.05.08, 15:03 Demokracja polega na stworzeniu szansy wypowiedzi dla wszystkich, a nie tylko dla wybranych. Jestem za tym, żeby Radio Maryja w tym kierunku szło. Takie otwarcie już zresztą w radiu się przewija, choć na pewno mamy jeszcze trochę do zrobienia. Jestem za tym, żeby radio było instytucją ewangelizacyjną, otwartą. Radio powinno też podejmować problematykę społeczną, oczywiście z punktu widzenia nauczania Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Dla równowagi p.Nowak jest potrzebny 31.05.08, 15:05 To jest kropla w morzu potrzeb. Dla równowagi informacyjnej p.Nowak jest potrzebny. Polska młodzież jest indoktrynowana przez media wykupione przez obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
gtrfreak Re: Dla równowagi p.Nowak jest potrzebny 31.05.08, 16:27 Media na calym swiecie sa generalnie wlasnoscia duzych korporacji. To czyja sa wlasnoscia (chyba ze jest to Murdoch :) ) nie ma znaczenia bo maja sluzyc rynkowi na ktorym operuja. Oczywiscie zawsze bedzie tzw. editorial bias ale dlatego sa gazety uwazane za lewicowe/prawicowe. Natomiast media maja generalnie informowac a nie wyglaszac opinie, i pod tym katem polskie sa dosc zalosne. To juz GW jest pod tym wzgledem nieco lepsza ale daleko do doskonalosci, natomiast instytucje typu RM nawt sie do tego nie moga zakwalifikowac. Co do obcych wlascicieli to rownie dobrze mozna argumentowac ze RM jest kierowane przez przez kosciol ktory nie jest instytucja polska ale obca... Co do indoktrynacji to jezeli w ogole mozna o nia co najwyzej oskarzyc RM. Oskarzanie wszystkich krytykow o byci zydokomuna albo obcymi szpiegami jest paranoiczne, jak i obsesja na punkcie jak "obcy" chca kontrolowac polska opinie publiczna. Zarowno Rydzyk jak i wikszosc polskich mediow wyolbrzymia znaczenie Polski na arenie miedzynarodowej - nie jest to ani USA ani Francja ani nawet Irak, i w zagranicznych mediach i nie tylko o Polsce nie slychac - bo dlaczego mialby sie ktos tam nia inetrsesowac az tak ? Z tego samego powodu oskrazanie "obcych" mediow (p. byly premier sie do tego towarzystwa zalicza) jest kretynizmem bo geopolityczne znaczenie Polski jest raczej mierne i dlaczego ktos mialby sobie tym glowe zawracac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Polak jest za granica wiecej ceniony niz inne 31.05.08, 16:30 nacje,Zydzi sa wszedzie "lubiani". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach O.Rydzyk Tadeusz jest Bogiem w naszych domach 31.05.08, 15:09 Wrogie łapy precz o naszego dobrodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 kaczkawrydzykach,Wyraz rydzyk, to bluznierstwo !!! 31.05.08, 15:12 "Idz w rydza" to gorsze jak "ty kur.o"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Ten zakonnik jest wielki, jak ten.... 31.05.08, 15:13 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Re: Ten zakonnik jest wielki, jak ten.... 31.05.08, 15:17 paralela.1 napisała: > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg > rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli uderzające podobienstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: 80% Polaków kocha Ojca Rydzyka Tadeusza 31.05.08, 19:06 Fuj, słowo "kochać", to nie to słowo. Może raczej - "nie jest obojętny większości Polaków". Albo "80% Polaków nie potrafi spokojnie słuchać o o. Rydzyku". TO PRAWDA. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna i gdzie tu antysemityzm ?????????????????????????? 31.05.08, 15:15 czytam i nie widzę, redaktorki z GW mają chyba jakąś paranoję Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna widzę tu przestępstwo zniewagi, ale nie antysemity 31.05.08, 15:23 ..zm, tylko , ze to przestępstwo popełniłeś ty, a nie Nowak. no więc ponawiam pytanie - gdzie tu antysemityzm? ty już nie odpowiadaj - chamowa nie pytam Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Niebezpieczne dewiacje... 31.05.08, 15:16 Jerzy Robert N. "znalazl sposób na zaistnienie wsród mas" poprzez szokowanie i wulgaryzacje zycia publicznego. Gdyby jednak wyglaszal swoje poglady w gabinecie psychiatrycznym wówczas moznaby go bylo zrozumiec i wybaczyc... Jednak wyglaszanie pogladów antysemickich i pogladów majacych u podloza nienawisc i pogarde dla drugiego czlowieka na arenie uczelni i kosciolów nie moze byc tolerowane w normalnym kraju. Jesli Jerzy Robert N. nie podda sie leczeniu psychiatrycznemu wówczas nalezy uznac go za przestepce nawolujacego do nienawisci rasowej i na tle przekonan i wyznan. Jego poglady "mieszcza sie" w kodeksie karnym, zas Jerzy Robert N. powinien odpowiedziec za popelniane przestepstwa przed wymiarem sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Ojciec Rydzyk mimo ze nie Zyd,zna sie na 31.05.08, 15:19 interesach,tez ma gazeta jak Zyd Michnik,ma i Radio i Telewizje,bez afery Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ja-polak 31.05.08, 15:22 Zla ksywe wybrales. Powinienes podpisywac sie "ja-komuch" lub "ja- zyd"! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 wet3.. brudny,śmierdzący odbyt UBecji... 31.05.08, 15:25 zboczony sukinsyn... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: marcin1121331 - czerwony klon 31.05.08, 15:36 marcin1121331 napisał: > wet3.. brudny, smierdzacy odbyt UBecji... > zboczony sukinsyn... Oto prawdziwy "argument" czerwonego synalka, ktory na dodatek zabawia sie w klona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Alleluja i do przodu Ojcze,niech sobie sieroty 31.05.08, 15:27 po PRLu szczekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna przeciez to prawda, że Bartoś jest renegatem 31.05.08, 15:21 szkoda, że , żeby być redaktorem w GW nie trzeba znać znaczenia tego słowa ; w sumie do pisania propagandowych paszkwili nie jest to potrzebne; byłoby potrzebne w wykonywaniu zawodu dziennikarza; Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 sralimuchibedziewiosna, co za brudne kurestwo! 31.05.08, 15:23 żeby cie posrało,świnio! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna twój problem,że nie znasz polskiego 31.05.08, 15:26 a co do twojego chamskiego prymitywizmu to zaskoczony nie jestem - ten poiziom z reguły prezentuje POspólstwo, to własciwie dla was norma i dla wrzeczących staruchów, którzy was wspierają Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Jak nie mielismy lustracji 31.05.08, 15:31 to musimy miec przynajmniej Nowakow, ktorzy mowia nam prawde i tylko prawde o zydokomunie i jej "dzielach". Oczywiscie ani Zydzi, ani komuchy prawdy o sobie nie znosza. Stad mamy tyle rykow i kwikow oraz opluwania na tym forum. Oczywiscie to wszystko bez najmniejszego rzeczowego udokumentowania gdyz takowe po prostu nie istnieje! No coz? - Wstydu nie macie. Potraficie tylko klamac i opluwac gdy mowi sie prawde o was. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 wet3..prawda o tobie, to prawda o UB,SB.... 31.05.08, 15:41 łajzo... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Jak nie mielismy lustracji 31.05.08, 15:54 wet3 napisał: > to musimy miec przynajmniej Nowakow, ktorzy mowia nam prawde i tylko > prawde o zydokomunie i jej "dzielach". Otoz to! A piekla sie tak, bo nie moga juz tak latwo wyrywac paznokci, lamac kosci i topic w Wisle jak ich rodzice i dziadkowie. Bandycki pomiot, tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 15:22 Ladna ta Polska i jej katolicyzm z tym Nowakiem, " ja nie jestem antysemita", do kogo ten pan to mowi? szkoda ze jeszcze takiego tlu8moka chce sie sluchac, ale taka byla Polska zawsze z tym swoim zacofanym pereferyjnym katolicyzmem i taka juz pozostanie.Na sztandarze wypisac grubymi literami," Jestesmy glupim ale katolickim narodem-Polska". Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna Młodzi maja lepiej!..Nowak i Rydzyk niedługo umrą. 31.05.08, 15:27 nastanie normalność ! Oby szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Re: Młodzi maja lepiej!..Nowak i Rydzyk niedługo 31.05.08, 15:29 sralimuchybedziewiosna napisał: > nastanie normalność ! > Oby szybko! AMEN !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Re: Młodzi maja lepiej!..Nowak i Rydzyk niedługo 31.05.08, 15:40 manasonta napisała: > sralimuchybedziewiosna napisał: > > > nastanie normalność ! > > Oby szybko, do piekła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 15:30 A co tu jest do radzenia? Na szczescie nowe pokolenie jakos jest mniej antysemickie. Chwala Bogu... Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 " Przedwielebny" łojce!, może "powielebny" ????? 31.05.08, 15:39 ty tępy nieuku... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna Re: " Przedwielebny" łojce!, może "powielebny" ?? 31.05.08, 15:46 realista.1000 napisała: > ty tępy nieuku... takie "som" mochery...ciemne to.... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: majster_g 31.05.08, 15:39 majster_g napisał: > A co tu jest do radzenia? > > Na szczescie nowe pokolenie jakos jest mniej antysemickie. Chwala > Bogu... Siadz na tylek i naucz sie definicji antysemityzmu! Przestan uzywac tego slowa na wzor syjonistw, niemrawy umyslowo majstrze. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 wet3, won kur.o UBecka do chlewika ! 31.05.08, 15:42 to forum dla ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna Re: wet3, won kur.o UBecka do chlewika ! 31.05.08, 15:44 realista.1000 napisała: > to forum dla ludzi... nie obrażaj świń... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Zydokomuna poniosla sromotna kleske,trzeba 31.05.08, 15:42 te chwasty powyrywac z korzeniami bo odrastaja. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna marcin1122331, a ty żyjesz ,chwaście ! 31.05.08, 15:45 w szambie,bo w szambie, ale żyjesz,klocku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Jeszcze Polska nie zginela poki Ciebie Ojcze 31.05.08, 15:50 mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna Re: Jeszcze Polska nie zginela poki Ciebie Ojcze 31.05.08, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Re: Jeszcze Polska nie zginela poki Ciebie Ojcze 31.05.08, 15:54 mamy głęboko w odbycie... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna Re: Jeszcze Polska nie zginela poki Ciebie Ojcze 31.05.08, 15:51 marcin1122331 napisał: > mamy w dupie! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna Na synalków komuchów nie poradzimy,np. Ziobro,.. 31.05.08, 15:49 Kaczyńscy,Kryże,Jasinski,Dorn, itd...No i sam Nowak, bolszewicki bekart! Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Re: Na synalków komuchów nie poradzimy,np. Ziob 31.05.08, 15:53 sralimuchybedziewiosna napisał: > > Kaczyńscy,Kryże,Jasinski,Dorn, itd...No i sam Nowak, bolszewicki bekart! Jest tego gów.a w PIS-RM... Odpowiedz Link Zgłoś
agawop Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 15:44 Jeśli p. J. R. Nowak nie jest antysemitą to posłankę Senyszyn należ określić jako ortodoksyjną katoliczkę Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna marcin1122331..podaj numery kont RM !!!!! 31.05.08, 15:50 rozpoczęto wyłudzanie na forum GW.. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Re: marcin1122331..podaj numery kont RM !!!!! 31.05.08, 15:55 numery kont, to najważniejsze programy w RM i TRWAM... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Rydzyk sprzedał matkę swoją,za 1 srebnika ! 31.05.08, 15:58 za niego kupił muła... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 kto się boi Rydza? Muchomorki czerwone (komuszki) 31.05.08, 16:05 a tym mułem byłeś ... TY? niedrogi jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
szczepanik4 Nowak: Na synalków komuchów nic nie poradzimy 31.05.08, 16:01 Brawa dla Nowaka za to że,nie boi się mówić prawdy.Chociaż wPolsce zawsze za prawdę jest się opluwanym. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Potrzeba nam wiecej tak odwaznych i swiatlych 31.05.08, 16:04 ludzi jak Pan prof Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś