artysta.trzy 26.06.08, 11:11 Zadufany, wierzy w swoją wielkość. Drugi mały wielki człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tryg.sk Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 12:23 Forum to on czyta, ale udaje, że nic się nie dzieje. Takie czasy - sukces odnoszą buce co idą jak przecinak po trupie. Szmak jest perfekcyjnie przygotowany przez PZPR do propagandy sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 12:24 Zazdrość tych palantów zżera, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 12:26 Nie zazdrość i nie palantów. To troska o miasto i jego wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 12:26 Z nikim się nie liczy, kogo może obraża. Drwi sobie przede wszystkim z ludzi kultury i artystów. Jest współczesnym Neronem, o tym już wspominałem tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=81325207&a=81345011 Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 12:42 Jedyne, to od 11 czerwca milczy na tym swoim aszmak.bloog.pl/ na którym był taki rozgadany. Wieść niesie, że Szrek mu zabronił na jakis czas tam "komentować aktualnych wydarzeń społecznych, politycznych i obyczajowych w kraju, regionie, mieście, zagrodzie". Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 13:29 Co na to Pan Profesor Silbertowicz ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 19:37 tryg.sk napisał: > Jedyne, to od 11 czerwca milczy na tym swoim aszmak.bloog.pl/ na którym > był taki rozgadany. Wieść niesie, że Szrek mu zabronił na jakis czas tam > "komentować aktualnych wydarzeń społecznych, politycznych i obyczajowych w > kraju, regionie, mieście, zagrodzie". Jesteś na tyle odważny, szczery i otwarty na poglądy to nazywaj osoby po imieniu (nazwisku). A więc kogo nazywasz Szrekiem? POWIEDZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 20:18 tryg.sk napisał: > Męża Fiony :) Wiedziałem, że nie będziesz miał odwagi powiedzieć! Nie ma sensu z kimś takim prowadzić jakichkolwiek dyskusji. Jesteś ludek co umie tylko krytykować, a nie umiesz zaproponować czegoś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
artysta.trzy Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 26.06.08, 22:39 Jacenty - bez przesady, Zaleski mimo bardzo wielu wad ma poczucie humoru. To, że nazywają go Szrekiem wie całe miasto. On też. Myślę, że z tego powodu nie płacze i nie wyrywa sobie włosów z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
nionio-41 Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 27.06.08, 00:35 Kto zna Szmaka osobiście, ten wie że to człowiek zadufany, przekonany o swojej nieomylności i geniuszu, uważający się za gwiazdę, bohatera, chodzący z głową zadartą wysoko do góry i patrzący na prawie wszystkich z pogardą. Ale im bardziej zadziera nosa, tym bardziej jest komiczny. To, i w przeności i dosłownie, taki mały człowieczek, który na każdym dotychczasowym stanowisku był (i jest) zwykłym nieudacznikiem. To taki nasz lokalny Dyzma. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 27.06.08, 00:45 Więc mamy już: Dyzma, Neron i Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 27.06.08, 00:53 Patrząc na daty wpisów, red. Szmak redagował swój bloog jak dotychczas co 2 dni. Od 11-go zaś zamilkł! Ja Wam mówię, to jest prikaz! Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 27.06.08, 02:12 Tu się nasi bohaterowie bawią w średniowiecze: fotoforum.gazeta.pl/72,2,737,31138417,31138417,1,2.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 27.06.08, 07:32 Widzisz Artysto, Shrek jest postacią bardzo sympatyczną, ale chyba niektórzy nie wiedzą dlaczego:) A co do prezydenta Zaleskiego, to słyszałem, że mówią o nim "łysy", ale nikt nigdy nie robił tego publicznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artysta.trzy Re: Panie Jacenty... (sorry za wtręt)... 27.06.08, 21:14 Dobrze, że Szrek jest łysy, przynajmniej nie widać, że był rudy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: Panie Jacenty... (sorry za wtręt)... 27.06.08, 21:49 artysta.trzy napisał: > Dobrze, że Szrek jest łysy, przynajmniej nie widać, że był rudy. Panie Artysto, czy Shrek był kiedyś rudy???? Widziałeś jakieś filmy z rudym Shrekiem??? A tak btw. jakby i był rudy, to co??? Po kolorze włosów oceniasz kogoś??? "A co do prezydenta Zaleskiego, to słyszałem, że mówią o nim "łysy", ale nikt nigdy nie robił tego publicznie!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Panie Jacenty... (sorry za wtręt)... 27.06.08, 23:10 www.um.torun.pl/torun/baza/pliki//img/szmak-d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk To już rekord! 29.06.08, 00:29 Minął 18-ty dzień braku aktywności naszego Urbana na aszmak.bloog.pl - faktycznie, musiał dostać jakiś kategoryczny zakaz pisania tam z góry... Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: To już rekord! 29.06.08, 10:20 "Oskarżony Szwejk odmówił napisania podyktowanych mu zdań, twierdząc, że przez noc zapomniał pisać". Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: To już rekord! 29.06.08, 10:30 Hahahaha... Zajrzyjmy, czy coś dziś o świcie napisał. Jest! Niepokojący urok wielkiej sztuki. Czytajmy zatem. Trochę przekręca nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: To już rekord! 29.06.08, 10:46 Słabe. "Klucz" dopierdzielający można odczytać z zamkniętymi oczyma. Nie wytrysło zanadto nic z krynicy mądrości wszelkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: To już rekord! 29.06.08, 18:34 O fontannie ani mru mru. Chyba Szmak wie, że skisił. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: To już rekord! 29.06.08, 18:37 O sorry. Jest o fontannie. Odwraca uwagę troche od sedna sprawy aszmak.bloog.pl/id,3491178,title,-CCXII-Fontanna-dla-wszystkich-Torunian-1,index.html i znów zlecił Iwonie Liegmann piekną ilustrację. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: To już rekord! 29.06.08, 18:38 Przy okazji natrząsa się (jak umie) z Mikielewicza, przekręcając jego nazwisko. Za ten wodotrysk Szmak powinien na kolanach błagać Mikielewicza o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
artysta.trzy Mają na sumieniu łabędzie, mądrale 01.07.08, 12:34 Ważniejszy był rozgłos - niż los biednych ptaków. Ptasia grypa panuje na świecie od setek lat, podobnie jak grypa, która co roku pojawia się u ludzi. Ale nie, trzeba było zrobić zadymę, konferencję prasową, zaprosić - mądralę - Marcinkiewicza i wyrżnąć kilkadziesiąt ptaków. Ech, można było przy okazji wytruć wszystkie gołębie i wróble, bo brudzą starówkę... I na nic wyrzuty, sumienia. I na nic pomnik wybitym łabędziom - Jest on bowiem symbolem głupoty toruńskich władz. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_1 Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 01.07.08, 19:06 ale przecież komuchy, chociaż z betonu to w koncu wymrą jak dinozaury, czego panu Szmakowi gorąco zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
boldietorun na porównanie do Nerona 01.07.08, 18:39 wpadłam pierwsza ja:) proszę sobie nie przypisywać mojego błysku (byle nie przebłysku:) Odpowiedz Link Zgłoś
boldietorun wracając do fontanny 01.07.08, 18:44 tak ni ze szreka ni szmaka.. kupa kasy za tryskadełko, liczyłam na jakieś ruchome formy architektoniczne za tyle pieniędzy.. bez rozmachu i wyobraźni..kiczowato jak przy wejściu nr 5 na plażę w Ustroniu.. a nie jak na europejskie miasto przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: wracając do fontanny 02.07.08, 00:49 znalezione w sieci (dla Izy) img181.imageshack.us/img181/2786/czasnagospodarzahd5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Do Jacka-Jacentego. 02.07.08, 01:24 Urzędasie, to sa, jak widzę, Twoje zainteresowania. Super fotki: fotoforum.gazeta.pl/72,2,737,75866467,81601382.html Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Do tryga 02.07.08, 09:23 tryg.sk napisał: > Urzędasie, to sa, jak widzę, Twoje zainteresowania. Super fotki: > fotoforum.gazeta.pl/72,2,737,75866467,81601382.html Nigdy nie byłem urzędnikiem, ale w pracy urzędników nie widzę nic poniżającego, natomiast ty, używając słów "urzędas" itp traktujesz tę pracę z lekceważeniem. A swoje zainteresowania uważam za zupełnie normalne dla mężczyzny, a tobie szczerze współczuję, pewno musisz bardzo cierpieć oglądając takie zdjęcia:)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=81225045&a=81262011 Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_reaktywacja Re: Panie Szmak, czy do pana coś dociera? 02.07.08, 08:50 Trudno wymagać od tego człowieka by coś zrozumiał. Na swoim blogu przedstawia swoje poprzednie (i obecne) wcielenie jako Andreas Schmack. Trochę przekręcił swoje nazwisko, powinno brzmieć Schmuck. Schmuck to po angielsku - głupek, idiota www.dict.pl/dict?word=schmuck&lang=PL i taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
sugarless 1939 kilku mieszkańców Torunia witało hitlerowców 10.07.08, 19:43 a kto wreczał symboliczny klucz wojsku niemieckiemu? Odpowiedz Link Zgłoś